Já jsem nejspokojenější s trsátkem 0.88 od george dennise a pak jsem dost používal jedničky od ibanez.. takový hodně špičatý.. a maj na sobě gumu.. sou super ale dlouho nevydržej...
Tak dneska mi učitel povídal, že mám používat tvrdší trsátka, prej tak něco od 1.3 nahoru, tak mi věnoval George Dennis Super 1.3, takže si začínám zvykat. Je fakt, že je s ním ta hra jaksi přesnější než s těma měkkavkama.
Redeemert píše:Tak dneska mi učitel povídal, že mám používat tvrdší trsátka, prej tak něco od 1.3 nahoru, tak mi věnoval George Dennis Super 1.3, takže si začínám zvykat. Je fakt, že je s ním ta hra jaksi přesnější než s těma měkkavkama.
kup si 1.6. pouzivam taky dennisa a je to pohoda...
No on říkal právě ať zatím hraju tím Dennisem, ten je velkej skoro jako Dunlopy takový ty co jsem s nima hrál do teď, ale nejlepší jsou prej ty úplně malý. No a ukazoval mi úplně luxusní sbírku trsátek
Mno, protože jsem teď trsátko ztratil a nechce se mi jít do obchodu, tak jsem zkoušel všechno možný......... pak mi vypadly z peněženky rybí šupiny (kapr ), mno, tak jsem dvě vzal, zasunul do sebe a zkusil jsem s tím brnknout....... teda páni, hrubý zvuk, akorát se mi nikam nehodí . Jinak zkoušel jsem to na akustice.
no jak jsem byl na koncerte Ironu v ostrave tak tam prisla takova chodici socha se samopalem v ruce .. jeden z kytaristu vzal hlaven a zacal sni prejizdet struny
Dneska jsem si koupil Dunlop Tortexe 0,73 a 1 mm. Modré a zelené
Když jsem šahal po růžovém tak mi prodavač říká "Ty chceš růžové trsátko? To je pro 4%ní !" tak mu říkám "A proč jich tady teda máte většinu růžových! " on po chvilce "To víš, ostatní jsou vybrané "
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Klasika Jim Dunlop TORTEX 0.88, co sem slysel, tak nejlepsi zatim co sem zkousel. Predtim sem hral s Nylonovym stejny tloustky, ale bylo na rezacky moc mekky. Tortex je mnohem lepsi jenom se mi zda ze se rychlejs opotrebovava. Mam ho 2 tejdny a uz je obrouseny...
Jackson DXMG, VOX AD100VTH + VOX 412BK, Dunlop CryBaby Classic
Demilich píše:Dneska jsem si koupil Dunlop Tortexe 0,73 a 1 mm. Modré a zelené
Když jsem šahal po růžovém tak mi prodavač říká "Ty chceš růžové trsátko? To je pro 4%ní !" tak mu říkám "A proč jich tady teda máte většinu růžových! " on po chvilce "To víš, ostatní jsou vybrané "
Hej, já si koupil růžový takhle sem o tom teda nepřemýšlel, já vetšinou koukám na tloušťku, materiál a špičku, takže mi fakt nepřijde divný, že je růžový. Je to GD super 1,6mm