Co sa to tu deje? Chvilku som nemal cas sa kuknut na topic a hen o sa tu stalo. Lidi kecajte kludne o com len chcete.
Ale naozaj si myslite ze ten gibson bude vhony ma muziku typu nightwish,therion a pod. Mam rad naozaj velke skreslenie a bojim sa ci to tie pasivne snimace utahnu. A pchat tam EMGcka sa mi fakt nechce.
Naposledy upravil(a) pepafranta dne 13.03.2008 21:10, celkem upraveno 1 x.
pepafranta píše:
Co sa to tu deje? Chvilku som nemal cas sa kuknut na topic a hen o sa tu stalo. Lidi kecajte kludne o com len chcete.
Naozaj si myslite ze ten gibson bude vhony ma muziku typu nightwish,therion a pod. Mam rad naozaj velke skreslenie a bojim sa ci to tie pasivne snimace utahnu. A pchat tam EMGcka sa mi fakt nechce.
Jéééé , bože u ti to desetkrát řekli že bude...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
pepafranta píše:Zdravim. No nastal cas kupit novu gitaru. Hram taky heavy metal. Paci sa mi tvar explorer takze som nasiel tieto explorerky.
1.moznost je Gibson explorer, ale nejak mam v hlave napisane ze gibson skor na rock a nie metal.
2.moznost je Epiphone explorer zo serie korina a dal by som do nej EMG snimace.
3. alebo si mam dat vyrobit gitaru nazakazku?
Saul píše:Gibson zvládne bez nejmenších problémů metal a velké zkreslení. Naopak třeba EMG81 jsou až moc silný, takže je k tomu zapotřebí nosegate.
Noise gate se hodí u každýho high-gainu. Já s tím má taky docela problém, protože na koncertech to mám dost ohulený, takže musim často přepínat na footu na čistej.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Tak chlapče nechcem ta sklamat ale to nieje pravý gibson . Zlá kobylka (nie je to typ nashville ako na gibsonoch, ale typicka cina), TRC má tri vruty a má mať len dva. Od koho si to omfg kúpil. Btw. presne túto gitsu sme riešili na muziker fóre. http://forum.muziker.sk/viewtopic.php?t=9104
Uprimnu sustrast... Kolko si zato vycáloval?
Ale možno som ti to ani nemal hovoriť placebo je sviňa
kubog píše:Tak chlapče nechcem ta sklamat ale to nieje pravý gibson . Zlá kobylka (nie je to typ nashville ako na gibsonoch, ale typicka cina), TRC má tri vruty a má mať len dva. Od koho si to omfg kúpil. Btw. presne túto gitsu sme riešili na muziker fóre. http://forum.muziker.sk/viewtopic.php?t=9104
... ... ... ... ... = ROFL
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
kubog píše:Tak chlapče nechcem ta sklamat ale to nieje pravý gibson . Zlá kobylka (nie je to typ nashville ako na gibsonoch, ale typicka cina), TRC má tri vruty a má mať len dva. Od koho si to omfg kúpil. Btw. presne túto gitsu sme riešili na muziker fóre. http://forum.muziker.sk/viewtopic.php?t=9104
... ... ... ... ... = ROFL
Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý. (Einstein)