TAKŽE:mladej mne konečně pustil ke kompu
Darku-miláčku můj jedinej,sice ta Dimaverka vážně není úplnej křapík,ale takovej naivka abych do nástroje tohohle formátu šrouboval vibra páku fakt nejsem.Tudíž žádný tremolo ale všechno pěkně prstama

Je fakt,že se ty vibráta celkem povedly-tudíž vyhrála tahle stopa
Léčiva-kamaráde zjebat tě musím,protože to cos nechal v"nahrávky blabla"

Jako líbí se mi,že laboruješ se zvukem,ale není tam zatím GRUNT.Chtělo by to vrátit se na začátek,zamakat a pak bych laboroval
Raichy-moc se mi líbí tvůj jazzovej zvuk+to,že jdeš po harmonii.Evidentně jsi pochopil souvislosti a to,že to zatím není technicky až tak zdatný teď není důležitý.To na 100% přijde,pakliže budeš makat.Jen tak dál
Trackill-další naděje.Kovanej rocker kterej to jednou nadře-pokud ho mouchy nepokakají.Blues asi nebude tvůj šálek kávy,ale cejtím z toho naději
Twisted-nepochopil jsem proč nejsem člověk
Závěrem-mám radunu jak se nám to podařilo rozhejbat.Hned na poprvý to byl celkem knedlík-zahrát smysluplně do tohohle není žádná prča pro nikoho.Osobně se těším,až na tohle vletí Jimator protože on JE bluesman.Doufám,že se nám na to Jim nevyprdne
Rasomaso-zejtra ti pošlu WAWák přes SZ,ať to tu nezasírám.Jo ještě-legendy se jmenujou a hlavně hrajou úplně,ale úplně jinak než já.Z mýho pohledu umím komáří prd.A protože Vary porazily Slavii 8:2 Red Bullovi ten "zmetek" mimořádně projde