Nápady, připomínky, stížnosti
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
Všiml jsem si jedné chybky a to, že nefunguje "Nezobrazuj cenu dohodou" při přechodu na další stránku toho výpisu. Udělá to normální výpis bez zašhrtnutí.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nemohlo by byt pole s cenou trochu min vyrazny??
Bud zmensit velikost pisma nebo ji zachovat a dat do klasicky cerny barvy..pri soucasnym zobrazeni pole s cenou strasne bije do oci a na bazaru tohohle typu rozhodne nejde o cenu na prvnim miste, alebrz o nazev a charakteristiku nabizenyho predmetu..dik
Bud zmensit velikost pisma nebo ji zachovat a dat do klasicky cerny barvy..pri soucasnym zobrazeni pole s cenou strasne bije do oci a na bazaru tohohle typu rozhodne nejde o cenu na prvnim miste, alebrz o nazev a charakteristiku nabizenyho predmetu..dik
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Jojo. Přesně. Už to mám rozpracovaný. Přidám ještě další typ inzerátů. Kromě nabídky a poptávky přidám ještě různé. U toho posledního nebude cena. Zobrazování ceny taky trochu poladím, trochu zmenším font. Ještě rozšířím počet fotek. Počítám, že příští týden to upgraduju.Wohma píše:Jo, toho jsem si vsiml, ze pri pridani stejneho inzeratu znovu se ten stary smaze, vzdycky me zajimalo, podle jakyho klice to funguje
Jinak jeste takova pripominka k tem cenam - pri nevyplneni toho policka by se mohlo zmizet, prijde mi divny, kdyz tam treba nekdo hleda zpevaka a je tam pod tim Cena: 0,-Pripadne to alespon u inzeratu v nekterych sekcich nezobrazovat (napr. prave u toho "hleda se muzikant").
Jinak díky všem účastníkům této diskuze za podnětné nápady.
Kdyz uz jste se do toho pustili, nebylo by od veci zavest i měnu, inzeratu ze SVK je dost a ceny v EUR vypadaji mezi tema nasima pak podivne a clovek beztak pak musi lovit v inzeratu, jestli je to for ci jak:)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
A megavychytany by to bylo, kdyby se v zavorce objevovaly ceny v CZK podle dnesniho kurzu
A serazovalo se podle jedine meny.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Problém vyřešen. Dneska sem zjitil, že mi to nejde odeslat jen když tam mám vyplněno "cena: dohodou".Banan58 píše:Ta kolonka s cenou je fajn, ale ať dělám co dělám nejde mi odeslat inzerát. Vždycky se jako odešle, ale pak už po něm není ani stopy. Dokáže mi někdo říct čím to?
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Potvrzuji, ze "dohodou" nefunguje.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Supr. Díky za info. Jsem to opravil.Wohma píše:Potvrzuji, ze "dohodou" nefunguje.
Ještě jsem tam nahrál novou verzi. Tak to projeďte a dejte mi vědět, zda tam není nějaká chyba.
Čus.Nebylo by od věci založit na hudebnibazar.cz kategorii "elektro-akustické kytary" je složité se jich dohledávat mezi elektrikama i mezi akustikama.Spoustě lidem by to usnadnilo práci.Díky
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Gibson Les Paul studio
OK. Je to tam.Fuckub píše:Čus.Nebylo by od věci založit na hudebnibazar.cz kategorii "elektro-akustické kytary" je složité se jich dohledávat mezi elektrikama i mezi akustikama.Spoustě lidem by to usnadnilo práci.Díky
No bomba.Díky moc.Když mne ještě něco napadne tak napíču. 
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
Mimochodem.Je tam možnost nahrát až 3 obrázky.Jako hlavní se zobrazí ten první.Ostatní sice nahraji,ale nevím jak je pak zobrazit.Nikdo je asi neuvidí
. 
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
No když jsem rozklik teď jeden inzerát tak se mi ukázali dva obrázky nad sebou, nebyli nijak odděleny tak nevím jestli to dělal autor nebo nahrál dva obrázky.
Final Frontier
Jasně..vidim to u jinejch.Já nahrál dva obrázky a mám tam jeden..nevim proč.Ostatní je maj pod sebou jaoby jeden obrázek. 
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
Spis nez "odeslat email kamaradovi" bych dal "odeslat email znamemu", zni to podle me lip 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A já bych osobně klidně nechal místo 2 odkazů 1.
Stačilo by něco jako Další info/Odpovědět.
Souhlasím.Wohma píše:Spis nez "odeslat email kamaradovi" bych dal "odeslat email znamemu", zni to podle me lip
To jo, to by šlo. Ovšem v tom tvým názvosloví se vytratila možnost poslat odkaz.Smrťokvítek píše:A já bych osobně klidně nechal místo 2 odkazů 1.
Spíš bych to tedy nazval Přeposlat/Odpovědět.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj jasný, moc jsem o tom nepřemýšlel. 
Omlouvám se za svou neznalost,ale u každé kategorie je číslo s počtem obsahovaných položek lomeno červené číslo.Co znamená to červené? Např. Elektrické kytary (555/7)
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio