Tak když tam zase cpal gain na max, tak je jasný, že pro něj to nemůže mít lepší zkreslení, protože tam slyší chyby a ten zvuk není tak přegainovanej a prasoidní.
Cenzura. Vyjadřuj se slušně, tyhle duševní výlevy tu trpět nebudeme. - Nero
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Nebudu to řešit, potkal jsem spoustu lidí co hráli s gainem naplno a strašně se divili, když jsem jim trochu upravil hodnoty na ekvalizéru a ubral gain, že to ní líp. Jenže když potom do ruky vzali kytaru oni, tak si tam zase vrátili ty svoje hodnoty, protože jim to prostě nešlo s čitelným zvukem. podle mě se člověk nemůže naučit hrát na kytaru, když neslyší co hraje.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Tu som dal nejake ukazky toho Metal Muffu.. je to nahrate so simulaciou repra priamo do pc. Na kombe to bude zniet lepsie http://leteckaposta.cz/389622918
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
vikicek píše:Jo, super, díky za nahrávku
JJ máme, ale apec mám krapet jinej noo
Trochu se bojim jak mi budou hrát krabky v kombinaci s tim modulačnim kombem
P.S. Ty máš na tý ibanezce taky origo snimače?
jasny INFY tam mam... k tomu kombu no myslim ze by to bylo bez problemu
jinak toho efektu se neboj on se tvari tvrde ale jak braniik dokazal umi hrat i pekne jemne pro me je dulezity ze zni jinak nez boss kterej zni vsude stejne.
vikicek píše:Jo, super, díky za nahrávku
JJ máme, ale apec mám krapet jinej noo
Trochu se bojim jak mi budou hrát krabky v kombinaci s tim modulačnim kombem
P.S. Ty máš na tý ibanezce taky origo snimače?
jinak toho efektu se neboj on se tvari tvrde ale jak braniik dokazal umi hrat i pekne jemne pro me je dulezity ze zni jinak nez boss kterej zni vsude stejne.
te zase dneska nakej zabil v Raidu ne ? .. co proti nim chudakum porad mas
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Disasterpiece píše:
No já právě nevim, ono to je jako strkat dist krabku před multiefekt .... což je kravina. Já vlastně na tom kombu nemám 100% čistej zvuk, jsou tam 4 čistý zvuky, jakožto simulace lampovejch ampeců, takže bych asi musel kombo naštelovat co nejvíc neutrálnějc, stahnout gain a všecko a do toho pak píchnout toho muffa.....ale bojim se aby konečnej zvuk nebyl právě ještě přimíchávanej zvukem toho komba jakoby.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
te zase dneska nakej zabil v Raidu ne ? .. co proti nim chudakum porad mas [/quote]
Ty vole Luky sak sam si to zajdi vyskouset a uvidis ze mam pravdu, kdybych ti dal navyber MT-2 a MM tak odejdes s MM.
2:viki:to je taky pravda tak si ho objednej pres e-shop a kdyz si nebude rozumet s zombem tak ho posli zpatky a vratej ti prachy.
Braniik píše:Tu som dal nejake ukazky toho Metal Muffu.. je to nahrate so simulaciou repra priamo do pc. Na kombe to bude zniet lepsie http://leteckaposta.cz/389622918
Hmm, čekal jsem trochu větší nářez, tohle se mi zdá málo.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Braniik píše:Tu som dal nejake ukazky toho Metal Muffu.. je to nahrate so simulaciou repra priamo do pc. Na kombe to bude zniet lepsie http://leteckaposta.cz/389622918
V akom zmysle?
Dynamika je tam nanic, nehral som ani cez kombo. A s gainom som nesiel cez polovicu
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
V akom zmysle?
Dynamika je tam nanic, nehral som ani cez kombo. A s gainom som nesiel cez polovicu
Hutnost a agresivitu, tenhle zvuk mi přijde dobrej maximálně do hevíku.
Tak ja si dovolim este nieco pridat Teraz som to nahraval na 7strunke. V nahravkach tam obcas nieco praska (asi to moj komp nezvladal)... http://leteckaposta.cz/779502114
Naposledy upravil(a) Braniik dne 21.05.2008 21:09, celkem upraveno 1 x.
Braniik píše:Tak ja si dovolim este nieco pridat Teraz som to nahraval na 7strunke. V nahravkach tam obcas nieco praska (asi to moj komp nezvladal)... http://leteckaposta.cz/415193635
To je něco jinýho, ale dost dělá to podlazení, no ale moje představa o zvuku je jiná, muffa bych si nekoupil. Jo, cos to tam dal za chujovinu ten song, místo toho boost+reverb