ale nejvíc sem se toužil naučit na akutiku zahrát Nothing else matters. a potom největší impulz k mému hraní dal můj učitel, a jeho kapela, která měla křest jejich CD, a bylo to něco báječného.
Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
Pravidla fóra
tak mě samozřejmě taky School of Rock 
ale nejvíc sem se toužil naučit na akutiku zahrát Nothing else matters. a potom největší impulz k mému hraní dal můj učitel, a jeho kapela, která měla křest jejich CD, a bylo to něco báječného.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Tak... Já 8 let hraju na piano a jiné klávesy, nuceně a nebavilo mne to. Hledal jsem moderní songy k pianu, ale skoro nic. A protože mám rád old-school skupiny, tak mě napadlo, že bych mohl zkusit kytaru. Tak jsem vzal tátovu starou Jolanu Tornado (taková velká červená mrška, už toho teda měla dost za sebou, poťáky atd ) ... tak mě to nějak chytlo, a k Vánocům jsem si nechal koupit Strata a od té doby hraju. Nejvíc mě asi inspirovali Judas Priest a Jimi Hendrix 
Byl jsem na dovči v jižních čechách a celý týden ježdění po hradech a zámcích jsem v autě poslouchal Metlu a říkám si kruci tohle chcu umět taky... a bylo to
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Bracha zacal hrat kuli orchestru na basu tak sem si doma obcas brnkal. A vzdycky se mi k tomu este libila kytara. Rekl jsem tatikovi (uci v hudebce tak ma zakladni znalosti hrani na vetsinu tradicnich veci) at me nauci akordy a ty kdyz sem se naucil tak zbytek sem se behem casu docet ale porad sem hral na akustika. a pak mi farar pucil elektrickou kytaru a to me utrvrdilo ze si ji musim koupit. Tak sem si ji koupil. A bavi me to porad. Obcas s brachou jamuju. On bud bici nebo basa a fakt fajn.
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone
Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
Farař ti dal elektriku?likespike píše:Bracha zacal hrat kuli orchestru na basu tak sem si doma obcas brnkal. A vzdycky se mi k tomu este libila kytara. Rekl jsem tatikovi (uci v hudebce tak ma zakladni znalosti hrani na vetsinu tradicnich veci) at me nauci akordy a ty kdyz sem se naucil tak zbytek sem se behem casu docet ale porad sem hral na akustika. a pak mi farar pucil elektrickou kytaru a to me utrvrdilo ze si ji musim koupit. Tak sem si ji koupil. A bavi me to porad. Obcas s brachou jamuju. On bud bici nebo basa a fakt fajn.
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Tohle je fakt paradni borec. Ted mi pucil rotovibe od Dunlopa. Taky mu je tak 30 a fakt paradni. Ono u nas vsichni farari byli takovyho jinyho razeni.RJ píše: Farař ti dal elektriku?Kurna to jsou věci. Ale proč ne, známý je taky na faře a je mu kolem 25. Já jen, že si vždycky představím nějakýho starýho dědulu
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Dost dlouho do mě máma hučela, že mám hrát na nějakej nástroj... jako nejjednoduší přišla akustika, na tu jsem hrál cca 5 let, ale protože mě to nebavilo, tak jsem prakticky nic neuměl... pak přišel metal, a já jsem si řek', že musim mít elektriku... teď po půlroce přemlouvání jsem ji konečně dostal 
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, taky hraju na klarinet, měl bych už zase pocvičit ... 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejdriv me, ais ve 4 tride do toho tlacila mama, pak sem chodil 3 roky na spanelku, ale vicemene me to nebavilo. Asi o 2 roky pozdejc sem se zacal ucit akordy, pak koupil elektriku a asi za pul roku sem dostal nabidku hrat v kapele a od ty doby se snazim cvicit co nejvic a kytaru mam na prvnim miste.. 
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
-
charliealpha
Holky
Bylo mi 14 a poslouchal sem Evropu 2... a z toho mainstreamu sem si rozhodně inspiraci nebral (ještě že tak). Ale na táboře hrál jeden vedoucí na kytaru a strašně po něm slintaly holky. To sem chtěl taky. Tak sem si doma vydupal k vánocum šílenou španělu a příští léto sem na táboře balil holky já. A díky hledání novejch písní ke kytaře sem přestal poslouchat E2 a dal se na rozumější cestu
Jo a na kytaru hraju stejně pořád kvůli holkám... je to fajnovej babolep