Jé, sorry, jasný, máš pravduJoey píše:Ne náhodou Firebird?Little.Sick.Fish píše:Jo, si říkám, že se na mě to štěstí eště úplně nevysralo, když mě 30 metrů od pódia trefí trsátko do pazourymayda píše:ty máš trsátko varteckýho jo??týýý jo takový štěstíííííííí, já chci takýýý
A ještě sem teda napíšu aspoň co používal za kytary a ampy:
Tak kytary měl Gibson SG cherry, černej Thunderbird, červenej obnošenej Fender Jaguar. To je snad všechno.
Aparáty: Orange a Mesa Rectifier obojí se 2 bednama. Na pedály jsem neviděl, ale řekl bych, že nějakej looper-delay a fuzz minimálně. A ještě kvákadlo, asi to je tak, jak psal Dandee.proč si to lidi pletete to je jak Strat a Jazzbass
Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)
Pravidla fóra
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Tak to nahlas závidimBanan58 píše:Slabota, já mám trsátko Emppua Vuorinena z NIghtwish, jupí... tak sem si zamachroval
EDIT: jen atk mimochodem asi 15 metrů od podia a trsátko mě trefilo mezi oči (nekecám), taky štěstí jaksviň
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Ano, zvuk z letosni tour urcite poskytne Crybaby classic staci poslechnout nahravky, ten zvuk je opravdu originalni, diky tem "puvodnim" civkam. Nevim, co pouzival Kirk predtim, pravda je, ze jakmile byl vydan reissue tohohle crybaby, tak na nej zacal Kirk hrat...
Kód: Vybrat vše
http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=270&pmh=products/p_and_e_detailJackson DXMG, VOX AD100VTH + VOX 412BK, Dunlop CryBaby Classic
- tallicaman
Ty Ernie Bally byly expression pedály od rackovýho RMC rackovýho Wahu je to malinká firma co dělala Wahy na míru pro Santanu, Slashe a Kirka, ovládalo se to právě těma Ernie Ballama, Slash to měl taky je to hodně vidět na koncertech... Pak přešel na Rackovej Dunlop. Ve studiu použáv Budda wahy, Voxe a vlastně všechno možný, ne jen ten jeden typ jeho nejoblíbenější je 535Q a VOX.

- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
efekty Kabát
Tohle jsem nikde nenašel, asi špatně hledám ale hledal jsem ....nevíte někdo co mají za efekty?
Final Frontier
Hledáš špatně, já jsem něco našel i bez Googlu - hned na jejich oficiálních stránkách.
Zdá se, že efekty používá jen Váňa...
http://www.kabat.cz/CZ/BIOGRAFIE/23/vana.html - Cry Baby a DOD Chorus. 
Zdá se, že efekty používá jen Váňa...
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Fuj, metal zone
... nevim, na kabaty bych takovouhle pilu nevidel
... zkus nejaky Marschall zkreslovadlo.
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
No, tak podle mě ani ten Rat nebude úplně ono na tenhle styl, přijde mi to podobný, jak Metalzone, jen s menším gainem. Asi bych to taky viděl na Jackhammer, nebo něco takovýho. Možná MXR Distortion+?JanSpilka píše:Fuj, metal zone... nevim, na kabaty bych takovouhle pilu nevidel
... zkus nejaky Marschall zkreslovadlo.
Jo, a rozhodně třeba Sans-Amp GT-2, nebo jeho levnější klon -Behringer GDI-21.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
Coz takhle DF-7ku?
TO je podle me jistota.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
z vlastní zkušenosti mužu doporučit Bosse buď SuperOverdrive a nebo OS-2 přetočenou na čistej overdrive....málo gainu, EQ na střed a jedeš...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
SD-1 ne, SD-1 je takoví mírné napodobení lampy a zkreslení zvuku. na kabaty bych ho nedoporučovaljohnatán píše:z vlastní zkušenosti mužu doporučit Bosse buď SuperOverdrive a nebo OS-2 přetočenou na čistej overdrive....málo gainu, EQ na střed a jedeš...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
...no a na kabáty potřebuješ napodobení lampovýho zkreslení JCM 800...a všimni si toho "z vlastní zkušenosti" - kdybych na to nehrál a Kabáty neznal tak to nepíšu...možná by ještě šly ty marshallský kreslidla ale na to sem ani na jedno nehrál...Caggan píše:SD-1 ne, SD-1 je takoví mírné napodobení lampy a zkreslení zvuku. na kabaty bych ho nedoporučoval
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100