*** Váš Tuning ***
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
JasněMoleek píše:To je akorát tlačítko co se přidá do obvodu před výstup ne? nic složitýho?Demilich píše:Včera jsem si udělal na Tensona killswitchPohodička, a funguje to úplně nádherně, fakt dobrota.
Ohledně ceny tlačítka a specifikací se ptejte Axela, který ho za pár korun koupil v GMDobrá akce!
Největší boj bya ale stejně díra na něj, měl jsem tenší vrták tak jsem zbytek musel dovyřezat skalpelem = 10 minut boje
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Já taky...bylo by to dobrý na sóla, ale asi dost poruchový, i Ace s tím míval pravidelně problémy. Tuhle led kytaru používal při songu New York Groove a té kytaře vlastně i říkal Groove...KORTY píše:Ahaa tak to je jina ja zase chci na kytare jak ma Ace Frehley ten kour so mu vychazi z krkoveho snimace to cuuuuuuuuMoleek píše:Mno mě by stačil ten lem a ideálně na 1-2 baterky![]()
Jukejte co jsem dnes zkutil

Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Samolepka, ale je z takového materiálu že to skoro nejde poznat plánuju ji průhledným lakem zalakovat tak že to nebude vůbec poznat
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Někde ti to spojuje zěmění na signál. Pokud máš měřák, najdeš hnedEnty™ píše:pomoc, zkusil sem ten killswitch, ale když to vypnu, dělá to zvuk jak když šaham prstem na kábl kterej vede do komba
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
ja jsem si american strata "vytunil" roller nutem a graphtek kamenama, uz mam objednany titanovy kameny a zrovna premejslim kam nacpu killswitch - resp chci si elektriku nechat predelat na zapojeni skoro ala explorer (2x master vol, 1x master tonova clona) a tim prepinacem prepinat mezi volume potakama. taky bych tam rad nacpal ten mod kterej zabrani kradeni vysek pri stazenem potaku.
libil by se mi klasickej velkej ala na LP, ale ten pod pickguard bez vrtani nenacpu, tak hledam jinou alternativu
libil by se mi klasickej velkej ala na LP, ale ten pod pickguard bez vrtani nenacpu, tak hledam jinou alternativu
To asi víc lidem, mě taky neNero píše:Hele mě taky ne...JanSpilka píše:Asi sem divnej, ale me se nalepky na kytare moc nelibej![]()
![]()
Kytary: Schecter Hellraiser V-1, akustika BaCH, Harley Benton stratocaster
Kombo: Line6 microspider, Peavey Valveking 212
Efekty: Beta aivin overdrive
Trsátka: Dunlop ultex 2.0
tak nwm jestli je tu uplne tunning:
Ibanez gax30+EMG 81/60

Ibanez gax30+EMG 81/60

www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
kdyz se nad tim zamyslim tak to tunning jeKamahl píše:Ani moc ne.KORTY píše:tak nwm jestli je tu uplne tunning:
Ibanez gax30+EMG 81/60
www.metallica-band.ic.cz
Přesně takKORTY píše:kdyz se nad tim zamyslim tak to tunning jeKamahl píše:Ani moc ne.KORTY píše:tak nwm jestli je tu uplne tunning:
Ibanez gax30+EMG 81/60
Kytary: Schecter Hellraiser V-1, akustika BaCH, Harley Benton stratocaster
Myslim že než tuning, to bude upgrade. Pod tuningem si představim vetší zásah.Kimi píše:Přesně takKORTY píše:kdyz se nad tim zamyslim tak to tunning jeKamahl píše: Ani moc ne.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
a ten vesti zasah myslis lepeni nalepek po kytare?afektband píše:Myslim že než tuning, to bude upgrade. Pod tuningem si představim vetší zásah.
www.metallica-band.ic.cz