Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)
Pravidla fóra
Re: Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)
Dle mého oka je to rok tak 1963-67....
Je to kytárka spíš nížší třídy, ale pokud je v pěkném stavu, tak na českém trhu tak kolem 4 tis. IMHO
Líbí se mi, ale silně mi připomíná čs. kytaru AXL....což byl takový "nástroj" pro trampy....
Je to kytárka spíš nížší třídy, ale pokud je v pěkném stavu, tak na českém trhu tak kolem 4 tis. IMHO
Líbí se mi, ale silně mi připomíná čs. kytaru AXL....což byl takový "nástroj" pro trampy....
Na českém trhu se tyhle kytary pohybují kolem 1500 max. Viděl jsem ji i za sedm stovek. Fantazie o čtyřech tisících nebo dvoustech eurech netřeba brát vážně. A ta podobná ČS kytara se jmenovala AXA (nikoliv AXL) a stála za houby (je to mizerný čundrpádlo s mizerným snímačem), měl jsem ji nějakou dobu doma.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Cituji sám sebe: Podobná na ebay výkop na 49 Eur, jiná prodaná v UK za 130 liber. Ve velmi dobrém stavu bych si tipnul 200 Eur..
Prostá fakta z ebay, milý Watsone.
Full size Framusky se prodávají v Německu i podstatně dráž. Zřejmě lokální sentiment. Takže nejrozumnější zřejmě nabídnout tam.
Prostá fakta z ebay, milý Watsone.
Full size Framusky se prodávají v Německu i podstatně dráž. Zřejmě lokální sentiment. Takže nejrozumnější zřejmě nabídnout tam.
Díky za odhady....
Možná je to v Německu s jejich starýma kytarama jako u nás s Jolanama.....
Zatím si jí nechám-těžko bych někde natrefil na druhou takovou.
Mám ještě jeden skvost- až ho zprovozním a vyfotím tak se zase pochlubím....
Možná je to v Německu s jejich starýma kytarama jako u nás s Jolanama.....
Zatím si jí nechám-těžko bych někde natrefil na druhou takovou.
Mám ještě jeden skvost- až ho zprovozním a vyfotím tak se zase pochlubím....
O víkendu jsem si udělal radost a pořídil další přírůstek do rodiny. SEAGULL Entourage Rustic QI http://kytary.cz/seagull-entourage-rustic-qi/HN134541/ Původně jsem jel pro kytaru do 10 000 kč ale prodavač mě ukecal, že je lepší připlatit a koupit tyhle ručně dělané a kontrolované kytary. Porovnával jsem to s touhle kytarou http://kytary.cz/seagull-entourage-rust ... /HN123355/ Když si prodavač zahrál na tyhle dvě, sám mi doporučil tu levnější s tím že zní podstatně líp 
pochvala pro prodavace, splnil plan prodeje na 150% 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Tak jsem si taky udělal radost a včera jsem navštívil Humla rozhodnut pořídit si konečně pořádné pádlo na hraní do hospody na občasné sleziny s kapelama. Jel jsem pro Furcha, předvybráno jsem měl D 22SR.... No... takže jsem odjel s Martinkou.
Musím říct že Huml Music je výborná prodejna s velice ochotným, příjemným a znalým personálem. Hned na úvod mně vyzpovídali co bych od kytary očekával a už to začali nosit a předvádět. Zúžili jsme to asi na 3 Furchy : D22SR, D31SR a D33SR . Zkusil jsem i jiné tvary GA, OM, ale Déčko bylo to co jsem hledal. Byl jsem natěšený po všech těch kladných recenzích na fórech a jel jsem najisto pro Furcha, ale pořád jsem nějak necejtil to uspokojení když jsem tam do nich bušil. Už jsem byl bezradný a zklamaný že prostě jednu vezmu a časem sám sebe přesvědčím že je to ta moje vysněná. No a pak mi strčil do ruky Martin D-1GT aby mi ukázal jak má proti Furchům suchý zvuk a bylo vymalováno, začalo mi vrnět v břiše, bušil jsem do ní pár taktů pořád dokola a nemoh přestat. Takže ji mám doma.
Až doma jsem si všiml že má zadek z mahagonu a ne palisandru jak jsem původně chtěl, krk je ten podivný stratabond a hmatník Richlite, což snad ani není dřevo. Ale je mi to úplně jedno hraje naprosto opojně, už mám prsty úplně rozervaný a nemůžu přestat.
Až doma jsem si všiml že má zadek z mahagonu a ne palisandru jak jsem původně chtěl, krk je ten podivný stratabond a hmatník Richlite, což snad ani není dřevo. Ale je mi to úplně jedno hraje naprosto opojně, už mám prsty úplně rozervaný a nemůžu přestat.
zesilovač: Marshall JTM-45, box: Marshall 1960 4x12 kombo: Marshall JCM800 4210
elektriky: Les Paul 1959 (Jurča), Gibson LP Standard 1995
akustiky: Martin D28 r.1985, Furch D34 , Alvaro 55
krabičky : Ibanez TS9, Marshall GV-2, Boss DD-3, Boss RV5, EHX Holy Grail
Na blbnutí: Epiphone LP Standard, multiefekt Boss GT8, mix Yamaha, bedna RCF-ART310A
elektriky: Les Paul 1959 (Jurča), Gibson LP Standard 1995
akustiky: Martin D28 r.1985, Furch D34 , Alvaro 55
krabičky : Ibanez TS9, Marshall GV-2, Boss DD-3, Boss RV5, EHX Holy Grail
Na blbnutí: Epiphone LP Standard, multiefekt Boss GT8, mix Yamaha, bedna RCF-ART310A
- ...EDGE...
Tyto "levne" Martiny maji vyborny zvuk. I ta X rada s HPL telem jsou super kytary.
Jo, jo, kámoš koupil překližkovou (HPL) dvanáctku a ta hraje skvěle.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:

Ibanez AW3000NT
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
moje cortrodinka se utesene rozrusta...

-
arcilucifer
ta Cortka vypadá opravdu moc hezky
, když jsme u těch nylonu mám taky jeden přírustek

Tak jsem si taky udělal radost. Je to mazlík a hraje nádherně (na rozdíl ode mne...
).
Dowina Rioja
Miloš
Dowina Rioja
Miloš
sem rozpoutal uplnou nylonovou bouri 
na rozdil od tech krasnych spanelek vyse, ja to mam vylozene jenom na obcasne doplneni zvukove palety, proto pseudospanelka cort.
na rozdil od tech krasnych spanelek vyse, ja to mam vylozene jenom na obcasne doplneni zvukove palety, proto pseudospanelka cort.
Můžu potvrdit, že Cortka CEC7 hraje akusticky opravdu pěkně, moc příjemná a vkusná kytara... a opět se mi tím potvrdilo, že Cort je dneska užitečným poměrem ceny/zvuku/vzhledu jedna z nejrozumnějších koupí, pokud si někdo nutně nepotrpí na adidas logo.hyenik píše:moje cortrodinka se utesene rozrusta...
Možná jste si někdo v posledních pár týdnech na bazaru všiml sedmistrunného country ležáku od Martina Klemy, který zřejmě nikdo nechtěl či co (proboha proč, kam ten svět spěje?)
Tak už máte všichni smůlu jupíjáááéééé, jupííjáoooouuu...
Kolega z kapely naštěstí neváhal ani 5 minut. Akce vyšla krásně a můžu říct - Klema umí - ta kytara je skutečně ze středně vyššího levelu a je to znát, žádné čínské vořezávátko - je to tento model, po dotazu na Klemu dneska cca 1000 ojro a tato má navíc strunu B a ještě B-band. Kytara je perfektně hratelná, seřízená, má užší rozteče na nuláku i kobylce než moje sedma, takže na barré a běhy je příjemnější, na moji se zase lépe, resp. čistěji vybrnkává. A jinak je v super stavu, opečovávaná - prostě pro kolegovo mlácání zcela zbytečně kvalitní kousek, ale proč si takovou kvalitu nedopřát za třetinu ceny, že.
| Cruel YT | Cruel sptf
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Pěkná, z Gibsona sešlo? 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Pro letošek určitě...
. Já chtěl pouze natural , takže budu asi odkázaný na příležitostný kup druhé ruky, nové snad nedělají už. Také jsem nepochopil, proč některé j-45 stojí cca45 a jiné 65t. .V čem je rozdíl ? Ale to víš, červík hlodá, zajímalo by mě určitě přímé porovnání v mých rukách , této Takamine jsem neodolal, poslední kousek u Thomanna a za super cenu, měl ještě 2(jeden bez cw ) a vše během pátku prodalo, dnes už nemají v nabídce.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
I Takamine je pěkná, s lovem Gibsona přeji do budoucnosti hodně štěstí! 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“