ja klidneNuker1993 píše:Když nepopravil mě tak vás určo taky neKdo dá battle se mnou
? zvolte si song
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Ou ... kuaDisasterpiece píše:ja klidneNuker1993 píše:Když nepopravil mě tak vás určo taky neKdo dá battle se mnou
? zvolte si song
song? dame song slipknot
+
Nero nechceš vytvořit spešl místnost Guitar Battle's
Naposledy upravil(a) Nuker dne 6.04.2008 14:29, celkem upraveno 1 x.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
No počkej nikam se nehrnAlcarmo píše:Můžu to moderovat? Vemu si třeba kožich ať vypadám jak Mareš
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
To je jedno hlavně když je to v GP a rychlost ?Disasterpiece píše:clovece ten tab je v .gp4 mel bych jinej song podobnej akorat rychlej jako prase a ten je v .gp5
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Je rozdíl mezi moderátorem a porotou, ne?:) Jinak když už chcete battle tak to chce nominovat někoho do poroty kdo jasně řekne kdo se mu líbil víc, vyberem několik lidí a určitě se nějak dohodneme. Určitě se všichni shodneme na Pavlovi a já bych dal třeba i Jimatora.Nuker1993 píše:No počkej nikam se nehrnAlcarmo píše:Můžu to moderovat? Vemu si třeba kožich ať vypadám jak MarešNero tu není Wohma tu není nikdo tu není a moderovat to bude Pavel ! Je nejstarší (bez urazky) a taky dobře hodnotí a hlavně mě hodnotí kladně heheheh takže pavel
:D:D
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
here it is http://leteckaposta.cz/840080627
kdyz tak jeste http://www.youtube.com/watch?v=vFVjTrxCcz4
BTW: do poroty jeste dat PetrPetra
Btw : Klidně ... Ja čekal něco se solem , ok kolik času si na to dáme ?Disasterpiece píše:here it is http://leteckaposta.cz/840080627
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Klid , furt na to neumim a lama každostopádně sem , jako ja tě nenutim ja to jen nabídl ja nechci abysme se mezi sebou ponižovali v hraní to vubec ne jen chci zjistit na co je kdo stavěnejr0nn!e píše:Nuker ja nemyslel jako ze jsi lama ale ze by to bylo pod tvoji uroven souperit se mnouHram teprv 3 mesice....
a dnes uz se venuju pouze a jen vlastni tvorbe....
Hele sme dva ja budu v tejdnu pižlat takže koncem tejdne to asi postnem dejme tomu v patek ,, pristi pondeli jedu hrát na školu v přiroděDisasterpiece píše:cas nevim ten bych vubec nehrotil az to budem mit tak to postnem ja bych to moh vylozit uz hned pac to umim ale neumim to k dokonalosti tak to budu jeste pizlat, hehe schvalne sem vybral neco bez sola pac na ty ja nejsem stavenej
Tak panaáčkové:a jdeme na tovikicek píše:Sakra, ste nám to tady zaplácali a Pavel si našich nahrávek s Ronniem ani nevšimne
vikíčku,ty čuríku-máš to samej "ušlum" a nepřesnosti!Hamba ti,dal sis málo záležet a to v obou případech
Ten zvuk co jsi hoďku šteloval mi v těch mejch bedýnkách nějak nechce spolupracovat s mými zvukovody,tudíž nelíbí...Myslím že nakroutíš lepší
roonie-tady jsem o dost spokojenější,odsejpá to jak má a v zásadě jsem pro
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Co máš za bedýnky?
Nejsou to tesco za 100 že ne
Nejde o to, že bych si nedal záležet, jde o to že sem nervozní, když to hraju bez nahravání tak tam chyby nemám
Minimálně teda to jump in the fire mi přijde že mam lepší teda, minimálně tu "mini solo" část mám bez chyby

Nejde o to, že bych si nedal záležet, jde o to že sem nervozní, když to hraju bez nahravání tak tam chyby nemám
Minimálně teda to jump in the fire mi přijde že mam lepší teda, minimálně tu "mini solo" část mám bez chyby
Naposledy upravil(a) vikicek dne 6.04.2008 16:41, celkem upraveno 2 x.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely