Salvation Mods
Pravidla fóra
Re: Salvation Mods
Jen taková kuriozitka. Včera jsem k obnovení duševní rovnováhy sjížděl Visáče a na klipu cca z 2015 jsem Majkovi za zadkem zahlédl cosi připomínajíci Randall. Žil jsem v domění, že měl “osmikilo” a potom už jen 5150. Tak jsem projel na netu fotky, a jo. Randall s Tondovým znakem a moduly. Palec hore.
a pro doplnění izolované kytary.
Musím říct že modul mi trochu rehabilitoval Rivera Tre nebo co sem to tenkrat zkousel, protoze z toho jsem byl velmi nemile prekvapen. Tohle je takovy old school zajimave charakteristicky higain
Musím říct že modul mi trochu rehabilitoval Rivera Tre nebo co sem to tenkrat zkousel, protoze z toho jsem byl velmi nemile prekvapen. Tohle je takovy old school zajimave charakteristicky higain
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Mě baví, jak to Pedro vyfrknul na tu polodutou Cortku.
Příjemně to válcuje takové ty obecně zažité představy o higainu a kytaře s f-kovýma dírama.
Příjemně to válcuje takové ty obecně zažité představy o higainu a kytaře s f-kovýma dírama.
| Cruel YT | Cruel sptf
Když jsme dělali Snowboarďáky, Mirek Chyška většinu beglajtů natočil na semi hollow Ibanezku Artist z osmdesátek. A u Ro(c)k podvraťáků to samý....
Co Emil Werstler z Daath?cherreda píše: 24.01.2022 16:44 Mě baví, jak to Pedro vyfrknul na tu polodutou Cortku.
Příjemně to válcuje takové ty obecně zažité představy o higainu a kytaře s f-kovýma dírama.![]()
Ty nářezy ve Snowboardacich, to bylo přes PODy, že?krasty píše: 24.01.2022 20:54 Když jsme dělali Snowboarďáky, Mirek Chyška většinu beglajtů natočil na semi hollow Ibanezku Artist z osmdesátek. A u Ro(c)k podvraťáků to samý....
Skutečná svoboda je vždy svobodou pro jinak smýšlejícího. (Rosa Luxemburgová)
Já si vybavuji Riveru a tranďákový Marshall kombo JCM800.
tak konečně se dostávám ke zpracovávání výživné brněnské session
první vlaštovka...
první vlaštovka...
a další kousek vintage session...
Docela uvažuji, že bych se postupně vydal cestou "šuplíků" a líbí se mí více racková varianta než hlavy. A měl bych pár otázek? Egnater M4 vs. Randall RM4 - je mezi nima nějaký zásadní rozdíl? Na bazaru je RM4 a nabízí jí se čtyřma MTS modulama za 50K, což se mi zdálo celkem dost. Tony pouze upravuje MTS moduly, nebo už prodá hotovej modul? Dále, co Synergy Syn-2? Dokážu propojit dva kusy, aby se choval jako RM4?
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Tony ti prodá i hotový modul, pokud ho má skladem
před lety jsem kupoval RM4 se šesti moduly od Jarmuta a cenu o hodně lepší, než píšeš...ale přece jen zdražilo se vše
mezi Egnaterem a Randallem imho není rozdíl žádný
Existuje i česká varianta na 2 moduly
před lety jsem kupoval RM4 se šesti moduly od Jarmuta a cenu o hodně lepší, než píšeš...ale přece jen zdražilo se vše
mezi Egnaterem a Randallem imho není rozdíl žádný
Existuje i česká varianta na 2 moduly
nevybral sis zrovna ideální timing
http://salvationaudio.com/
ted má momentálně před sebou Tony jiné výzvy
M4 je srovnatelny s RM4, akorat to byla jakoze znacka otce zakladatele, takze dražší a mnohem méně dostupná.
Syn2 je OK, má midi takze propojit jde, a dokonce po dlouhých měsících (továrna jim vyhořela)
je i skladem na Thomannovi
Modulární cestu ti samozřejmě schvaluju, ale levné to nebude drahý pane
ted má momentálně před sebou Tony jiné výzvy
M4 je srovnatelny s RM4, akorat to byla jakoze znacka otce zakladatele, takze dražší a mnohem méně dostupná.
Syn2 je OK, má midi takze propojit jde, a dokonce po dlouhých měsících (továrna jim vyhořela)
je i skladem na Thomannovi
Modulární cestu ti samozřejmě schvaluju, ale levné to nebude drahý pane
U toho Syn2 jde něco jako režim bypass?
Edit: Už jsem to dohledal v manuálu: CC60 je bypass, takže bych tedy zapojil dva syn2 jednoduše za sebe a mělo by to být asi ok.
Edit: Už jsem to dohledal v manuálu: CC60 je bypass, takže bych tedy zapojil dva syn2 jednoduše za sebe a mělo by to být asi ok.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
K2 má midi, ale víc k tomu nejsem schopný říct. 
U Luboše Zemana bys musel poptat jak na to spárování a bypass.
A samozřejmě jestli je může vyrobit.
U Luboše Zemana bys musel poptat jak na to spárování a bypass.
A samozřejmě jestli je může vyrobit.
| Cruel YT | Cruel sptf
Ještě bych měl otázku. Koukal jsem, že syn2 jde propojit s hlavou, což by mi teoreticky stačilo. Ale není mi úplně jasný jak to funguje. Leda že by v režimu bypass přepnuly relátka vstupy….
Na mojej K2 cez midi channel 1 prepinam kanaly preamp modulov 1-4, channel 2 prepina switcher. Switcher znamena ze zapojis do smycky K2 preamp svojej hlavy. Vystup z K2 potom mozes poslat napr nazad do koncaku hlavy - mozes teda prepinat medzi prempov svojej hlavy a akymikolvek modulmi v chassis. Sikovne riesenie, myslim ze Syn2 to ma podobne
Tak mockrát děkuji, K2 bude řešení. Pán ho stále vyrábí za sympatickou cenu 12 500,-
Trocha histerického bulvárku https://www.frontman.cz/nastroje-snu-9- ... ortion-inc

PS: úplně jsem zapoměl že moduloval i Rick Beato, v mezičase totální youtube megastar
A poptávku herce z Rychle a zběsile jsem v archivu uz nevyhrabal...
.

PS: úplně jsem zapoměl že moduloval i Rick Beato, v mezičase totální youtube megastar
A poptávku herce z Rychle a zběsile jsem v archivu uz nevyhrabal...
.
Parádní článek a prostě vůbec je to celé celičké dost povedená záležitost... 
| Cruel YT | Cruel sptf