Homemade kytara
Re: Homemade kytara
Džumile, ty hovado! 3M fotky!!! Každej nesedí u UPC kabelovky.
Takže jsem shlédl jen jednu fotku, ale vypadá to hezky. Opatrně pokračuj
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
pěkný véčko, necháš to v přírodním dřevu nebo to budeš ještě barvit?djumil píše:tak uz taky tvořim![]()
If ain't broken, don't fix it!
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
Lachim píše:Džumile, ty hovado! 3M fotky!!! Každej nesedí u UPC kabelovky.
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
-
djumil
černa rall,bíle lemovani hlavy a hmatniku a vykladani...mia píše:pěkný véčko, necháš to v přírodním dřevu nebo to budeš ještě barvit?djumil píše:tak uz taky tvořim![]()
- kocour
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Djumile, jestli udrzis tohle tempo, tak postavis do konce roku 2011 vsechny modely B C Rich
Drzim ti palce a tesim se na dalsi ... Stealth
kocour
Drzim ti palce a tesim se na dalsi ... Stealth
kocour
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
-
djumil
diiky..no tempo,kdyz mas aspon trochu solidni malinkou stolarskou dilničku tak to jde..asik stealth...kocour píše:Djumile, jestli udrzis tohle tempo, tak postavis do konce roku 2011 vsechny modely B C Rich![]()
Drzim ti palce a tesim se na dalsi ... Stealth![]()
kocour
-
djumil
obyč tune-o-matic..struny skrze...ručne zaobleni..ted to delam...postup sem si zvolil jakošto stolařworo90-1 píše:Jakou to bude mít kobylku? A čím budeš dělat zaoblení hmatníku?
ubrat do plocha na tloustku +1mm horni frezkou..a pak srovnat a pak zatocit...ale az bude hmatnik nalepeny a lemovani...
Taky se mi zdá, že je ten krk nějak moc rovno... Já jsem ho, ale měl na expu taky bez zakřivení a stačilo asi 4mm zapustit kobylku a vše je v cajku takže ikdyby tam úhel neměl, hrát a ladit to bude
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
-
djumil
tak tak...ja prilepil na krk jeste tenkou desečku pod hmatnik a z hmatnikem by to melo hodit dobrou vysku s kobylou :-)tak jak tady tipek http://www.ultimate-guitar.com/forum/sh ... ge=9&pp=20Mastr píše:Taky se mi zdá, že je ten krk nějak moc rovno... Já jsem ho, ale měl na expu taky bez zakřivení a stačilo asi 4mm zapustit kobylku a vše je v cajku takže ikdyby tam úhel neměl, hrát a ladit to bude
jako doufam
jo ted se divam to je fotka jak to bylo spily na rovno urezle s nad mirou....proto je rovny ....jinak 1. ..19.67mm.....12....21.2mm myslim ted nevim z hlavy mam to zapsane v dinlne a na sablone
Naposledy upravil(a) djumil dne 3.01.2011 22:48, celkem upraveno 1 x.
Mastr píše:Taky se mi zdá, že je ten krk nějak moc rovno... Já jsem ho, ale měl na expu taky bez zakřivení a stačilo asi 4mm zapustit kobylku a vše je v cajku takže ikdyby tam úhel neměl, hrát a ladit to bude
Já mám na svým homemade TORONADU krk rovně a taky mám docela problém s dohmatem
EDIT: kde je ten topic, kde jsi řešil výrobu svý kytary? Mám pocit, že jsi tam nějak čachroval s lakem a mě napadlo, že bych něco podobnýho dal na svůj další výtvor...
Naposledy upravil(a) Pikus dne 3.01.2011 23:08, celkem upraveno 1 x.
-
djumil
taxem to tak pomeril a myslim ze to vyjde ten dohmat...
kdyz tak kobylku zapustit...tak jak master ..
-
djumil
Re:
dlabaci vrtakMjkl píše:říká se tomu fréza myslímchmelda píše:To Moleek: jj normálně na stojanofce ale místo vrtáku sem požil tuhle věc, nevim jak se to jmenuje
Pak už jen rašple, pilník, smirgl, dláto....
To MrBl14ck: díkezz, sám sem zvědavej jak to bude vypadat
To NOOKA: super práce![]()
To Mastr: už máš ten krk ??jo nemohl by si prosím udělat fotku celku
-
woro90-1
Defekuj na to, daleko lepší je udělat si skloněný přípravek a přefrézovat lože krku. Nebo to udělat ručně. Zafrézování kobylky do těla je řešení pro lepené krky, kde je reset krku problém.Pikus píše:Já mám na svým homemade TORONADU krk rovně a taky mám docela problém s dohmatem. Až budu měnit struny, tak vypodložím krk a vlétě kytaru odstrojím, zkusím nějak vyrvat kobulku TOM a zapustit ji více do těla...
-
djumil
ted si vzpominam ze sem to kamosovi jednou upravoval,a to pomoci vyrobene sablony lože krku z prekliizky a tu sme podlozilina jedne strane at ma patricny uklon..woro90-1 píše:Defekuj na to, daleko lepší je udělat si skloněný přípravek a přefrézovat lože krku. Nebo to udělat ručně. Zafrézování kobylky do těla je řešení pro lepené krky, kde je reset krku problém.Pikus píše:Já mám na svým homemade TORONADU krk rovně a taky mám docela problém s dohmatem. Až budu měnit struny, tak vypodložím krk a vlétě kytaru odstrojím, zkusím nějak vyrvat kobulku TOM a zapustit ji více do těla...
-
djumil
tak zatiím pokračuju ..

-
djumil

uz je v zakladu...jeste nake zmeny tam udelam a opravy a pak black