Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)
Pravidla fóra
A fakt by mě zajímalo proč sem každej rve plaxi, nikdo ze Sum na to nehraje. Plexi a JCM 2000 je celkem rozdíl.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
obrovskej rozdíl... kolosální... býlej nápis marshall neznamená plexi...afektband píše:A fakt by mě zajímalo proč sem každej rve plaxi, nikdo ze Sum na to nehraje. Plexi a JCM 2000 je celkem rozdíl.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
no tys mě rozsekturbo_MaCk píše:obrovskej rozdíl... kolosální... býlej nápis marshall neznamená plexi...afektband píše:A fakt by mě zajímalo proč sem každej rve plaxi, nikdo ze Sum na to nehraje. Plexi a JCM 2000 je celkem rozdíl.
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tak wiki kecá.Disasterpiece píše:podle wiki joafektband píše:A fakt by mě zajímalo proč sem každej rve plaxi, nikdo ze Sum na to nehraje. Plexi a JCM 2000 je celkem rozdíl.
Dave hrál na recto. Deryck hraje na JCM 2000.
Koncefrty jsem celý viděl asi 4, navíc v rozhovorech třeba pro ultimate-guitar říkali svoje vybavení a jak už jsem psal dave-mesa, deryck jcm 2000. Puso.jonas1 píše:Pust si live zaznam nebo ti zase poslu pusinku
Tak jeden příklad za všechny http://www.youtube.com/watch?v=MxQXC6a_wok
Ja videl videa ze studii a Dave rikal, ze jediny, co je z rady 2000 pouzitelny je prave hlava DSL50 a pouziva ji proto, ze nakope Mese pr*el..navic ve vetsine videi tu hlavu za nim uvidis..Nicmene to nemeni nic na tom, ze nyni pouzivaji JCM800
Koncim.
Koncim.
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tu DSL50 měl Deric.... Dave ho měl po album chuc, na něm poprvé vylezl s rectou.... Nový album sou JCM800....jonas1 píše:Ja videl videa ze studii a Dave rikal, ze jediny, co je z rady 2000 pouzitelny je prave hlava DSL50 a pouziva ji proto, ze nakope Mese pr*el..navic ve vetsine videi tu hlavu za nim uvidis..Nicmene to nemeni nic na tom, ze nyni pouzivaji JCM800![]()
Koncim.
BTW: Hoši, co to je? TAková diskuze tu nebyla ani o hendrixovi
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Hele, to je jedno..Dave uz ho (DSL50) mel sice pred Chuck, protoze po nem odesel a beztak (podle nejruznejsich fotek, treba i z US mallu), kdovi z jaky doby je to video, co postoval afekt, kde mel Rectalni aparaty dokonce 2 
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
-
Paranoid_Android
- Kontaktovat uživatele:
Efekt na Radiohead
Cau, obracim se na vas, jako na odborniky a tesim se na Vase odpovedi:-)
Moc rad bych vedel, jak je v teto pisni http://www.youtube.com/watch?v=R5X7HKxpiQA
udelan efekt, ktery zacina v 3:25, onen nekoncici hvizdavy ton, ktery na jedno zahrati vydrzi jet tak dlouho a jeste se nejaky zpusobem "vytahuje", aniz by ale kytarista zahral pres struny znovu. Uz jsem cetl nejake nazory na wah wah pedal, ale fakt si nejsem jist, jak toho docilit. Tak doufam, ze mi poradite:)
Moc rad bych vedel, jak je v teto pisni http://www.youtube.com/watch?v=R5X7HKxpiQA
udelan efekt, ktery zacina v 3:25, onen nekoncici hvizdavy ton, ktery na jedno zahrati vydrzi jet tak dlouho a jeste se nejaky zpusobem "vytahuje", aniz by ale kytarista zahral pres struny znovu. Uz jsem cetl nejake nazory na wah wah pedal, ale fakt si nejsem jist, jak toho docilit. Tak doufam, ze mi poradite:)
Napada me jedine Whammy (ale nemam osobni zkusenost) nebo proste editace ve studiu (dela to i na zivaku?)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
greenwood pouzivá hlavně Shredmastera nakoplého SD-1 Japan -> AC30... (dřív i tranďák Fender)... nezapomen, že má u kobyly Lace sensor dual red... nejakych 29k
takže se mu na tu kytarku pak dobře prasí
jinak ten pickot bude asi to whammy... wohma to uhodl.. jinak to dela i na zivacich
http://www.youtube.com/watch?v=BfrF3imELm0
doporucuju koupit na ebay dvd Asteria
slusny koncik
jinak ten pickot bude asi to whammy... wohma to uhodl.. jinak to dela i na zivacich
http://www.youtube.com/watch?v=BfrF3imELm0
doporucuju koupit na ebay dvd Asteria
Naposledy upravil(a) qwer dne 14.10.2008 20:47, celkem upraveno 1 x.