*** Váš Tuning ***

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
Smile

Re: *** Váš Tuning ***

Příspěvek od Smile »

aha... ja myslel jenom sundat tu plastovou lemovku a dat tam jinou... to by neslo teda? :-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Matty

Příspěvek od Matty »

SmileCZ píše:aha... ja myslel jenom sundat tu plastovou lemovku a dat tam jinou... to by neslo teda? :-D
Pošli mi fotku kytary, takhle ti to neřeknu... Nejlíp s detailem na tu lemovku ;-)
woro90

Příspěvek od woro90 »

Pokud vím, lemovky s hladkým okrajem se dávají ještě před konečným nalakováním, takže to nepůjde. Ale třeba takové ty vystouplé lemovky se dávají až na konec. Záleží na tom, jaký typ tam je.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Matty

Příspěvek od Matty »

Proto bych chtěl vidět ty fotky ;-) ale jelikož značku Keen opravdu neznám, typuju že to asi bude něco levnýho, tudíž se to moc nevyplatí...
Smile

Příspěvek od Smile »

tak na to koukam a mate pravdu, ta lemovka je pod lakem takze by musel dolu a na to kaslu :-D dobry, problem vyresen :-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

na tuning má každej na to má svuj názor . někdo za tuning považuje že kytaru volepí 1 000 000 samolepek a někdo zase výměnu snímačů novej lak , vyrovnání lože krku . takzě si to stejne udela kazdej podle sebe i kdyby mu jinej řikal 1000 ne nedělej to bude to hnusný. třeba takovej eddie van halen a jeho frankenstein . vomlácená a vod cigaret vopálená kytara nastříkana sprejem z urvanym picguardem a polozozebranejma snimacema . někdo na to má názor ten . fuj to je hnus nebo ze jeto znicený. ale nekomu se to zase líbí . takže když už tak ad to vypadá originálně a ne jako (jak už tu někdo psal) fabie s tunou kitu plastovejma spoilerama až na zem a "vyladěná k dokonalosti" samolepkama tuning .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
niking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niking »

Prejdák píše:Předtím vypadalo to squierovské tele IMHO lépe, jinak... Ty karty budiž, ale to u přepínače zruš... Jestli to jsou nálepky.
Promin, ty mi chceš říkat co mám a nemám mít na "SVÉ" kytaře??...je to čistě moje věc.Nevím jak ostatní, ale já mám poslední dobou prostě potřebu si nějak kytaru označit.Chcu, aby když se na ni někdo podíval věděl, že tohle je moje...tohle sem dělal já...pro mě to jsou moje znaky a symboly...:)

a chcu si k tomu koupit ještě řemen kde jsou taky karty :) prostě piky,kára,herce a kříže 4EVER :P
Kytara:Ibanez GRG 170 DX BKN,"Gibson" SG,akustička
Kombo:VOX VT15,Epiphone
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Taky myslím, že je to každýho věc. Ale přijde mi nemyslitelný, že bych si na nástroj (nebo třeba na notebook, jak je dneska v módě) lepil nějaký nálepky. Přijde mi to děsně sociální. :|
Kytara je taky hudební nástroj, kterej si zaslouží úctu a to ve stejné míře jako třeba klavír. Na ten byste předpokládám taky nešvihli nálepku "No Fear" nebo třeba "Horsefeathers".
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

no samolepky typu No FEAR to na kytaru fakt nepatří .ale kdyz si nekdo udela vlastni navrh něco co sem mu líbí tak nevidim žadnej duvod proc by to tam nemohlo bejt. a kdyz uz se teda nekdo rozhodne polepovat skejtackejma samolepkama tak je to jeho vec . zes si nekdo jinej bude myslet že je to humus to je věc jiná.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
niking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niking »

Bummer píše:Taky myslím, že je to každýho věc. Ale přijde mi nemyslitelný, že bych si na nástroj (nebo třeba na notebook, jak je dneska v módě) lepil nějaký nálepky. Přijde mi to děsně sociální. :|
Kytara je taky hudební nástroj, kterej si zaslouží úctu a to ve stejné míře jako třeba klavír. Na ten byste předpokládám taky nešvihli nálepku "No Fear" nebo třeba "Horsefeathers".
Právě tím že si na ní dám nálepku kterou si sám navrhu tím ji ještě více ctím :) nelepím si tam jen tak bezhlavě blbinky jako nechcu mit kytaru jako reklamu pro DC a HS...tak jasně na klavíru by to vypadalo blbě...;)xD..ale kytarka je jiny kaficko xD
Kytara:Ibanez GRG 170 DX BKN,"Gibson" SG,akustička
Kombo:VOX VT15,Epiphone
Lukus

Příspěvek od Lukus »

Hosi, zmatnoval si uz nekdo leske lakovany krk? Chtel bych se zeptat, jaky smirgl na to pouzit. Diky
Bach LP (SD SH-1 59'/SD SH-4)
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mmjuz mrňůz 4W, JCM800 kopie
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Nemohu uvěřit, že jsem se tu zapomněl pochlubit. Výtvor je již staršího data. Jedná se o Jolanu Jantar rok výroby 1986, což je relativně zajímavé s ohledem na to, že sériová výroba Jantarek začala až v roce 1988. Původní barva byla sunburst (ale značně heavy relic). Takže vše šlo dolů (vyjma malého nostalgického políčka vzadu na kytaře). Když už jsem byl v tom, zaoblil jsem zkosení všech hran. Říkal jsem si, když facelift, tak pořádně. Pak jsem u otce v práci vyfrézoval díru na krkovej singlík, napenetroval a rozdělal si spoustu latexovejch barviček a na chodbě na koleji se vrhnul do díla. Nitrolak sem bohužel nesehnal, takže povrchová úprava je PU. Snímače od RM pickups. Třípolohovej přepínač S krk-S kobylka- HB kobylka. Volume a Tone. Plus jsem neodolal a vyscalopoval si pražce od desítky vejš. Ať žije prznění klasických nástrojů ;-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Omluvte tu bílou pásku, ale poztrácel jsem šroubky od zadního krytu...stydím se :oops:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Jak se na ten scalooping hraje ? Ta tvoje úprava je fakt dost divoká, ale co by se člověk nemohl vyřádit na starém krámu ne ? :D Mám doma starý tele tak s tím pokud budu mít čas jakože asi nebudu taky něco vykutím. Je to dost originální 8)
majso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majso »

Telo mi pripomína Schecter Elite 006
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

charliealpha píše:...
freedom ! :mrgreen: ten popruh tomu dává korunu :) nice
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

vypadá to zajímvě... trochu mi to připomnělo tuhle Claptonovu:
http://www.youtube.com/watch?v=F4OXrmxDp44
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Nádhera. První předělávka Jantarky která se mi fakt líbí. A tu pásku tam nech, je tam pěkná :wink:
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Pikus píše:vypadá to zajímvě... trochu mi to připomnělo tuhle Claptonovu:
http://www.youtube.com/watch?v=F4OXrmxDp44
Odhalil jsi mne... byla to předloha, byť jen velice volná :-)

Jinak na scaloping se hraje dobře. Akorát sem musel pořídit extra blátíčkový struny, abych si to užil. Stejně k ní budu muset časem sehnat novej krkanec, tenhle už má místama dost. Kdyby byl dobrej, tak do něj určitě pilovat nebudu. Powery na spodních třech strunách jakž takž laděj, ale tři tenký struny se daj poslouchatelně využít jen k sólování, jelikož to co člověk nevybenduje, to neladí :-(
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

charliealpha píše:Powery na spodních třech strunách jakž takž laděj, ale tři tenký struny se daj poslouchatelně využít jen k sólování, jelikož to co člověk nevybenduje, to neladí :-(
Seřídit to nejde? Nějak si nedovedu představit jak ten krk může "mít dost", to má pražce omlácené železnou tyčí a červotoče v hmatníku? :wink:
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Ten krk může být špatný pod počátku - nepřesně naměřené a natlučené pražce kupř., u starých Jolan dost známý jev. A to "nezeřídíš" ani tím kladivem. :mrgreen: Ještě ses nesetkal s krkem, kde oktáva byla dokonalá (protože kobylka nastavená) a např. kvinta úplně mimo?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“