Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Rád bych se omluvil za poněkud emocionální výlev.
Jde o to, že nesnesu lhaní a podezřívání ze lži. To první se nestalo, ale fakt jsem na to alergický taknějak celosvětově, to druhé se stalo. A to se mi dotýká osobně. Nepřímo někoho obvinit z něčeho, co za prvé nikdy neudělal a ani toho není schopen, za druhé na to není sebemenší důkaz, je prostě špinavost. Hrozně to ubližuje dotyčnému a také to dost ubližuje foru, kde se zasívá atmosféra nevázanosti, podezřívání, hračičkování. Ona tady už je, ale tys tomu zřejmě také trochu podlehl.
A za další, již jsem o tom mluvil, volám pořád po jakési spravedlnosti a měření rovným metrem.
Forum je plné plků, naprostých kravin, sprosťáren, frivolních keců, banalit, které jsou tolerovány. S čímž naprosto souhlasím. Na mne je ale metr jiný.
Děkuji vám, přátelé.
Jde o to, že nesnesu lhaní a podezřívání ze lži. To první se nestalo, ale fakt jsem na to alergický taknějak celosvětově, to druhé se stalo. A to se mi dotýká osobně. Nepřímo někoho obvinit z něčeho, co za prvé nikdy neudělal a ani toho není schopen, za druhé na to není sebemenší důkaz, je prostě špinavost. Hrozně to ubližuje dotyčnému a také to dost ubližuje foru, kde se zasívá atmosféra nevázanosti, podezřívání, hračičkování. Ona tady už je, ale tys tomu zřejmě také trochu podlehl.
A za další, již jsem o tom mluvil, volám pořád po jakési spravedlnosti a měření rovným metrem.
Forum je plné plků, naprostých kravin, sprosťáren, frivolních keců, banalit, které jsou tolerovány. S čímž naprosto souhlasím. Na mne je ale metr jiný.
Děkuji vám, přátelé.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Nebreč.martina72 píše:Rád bych se omluvil za poněkud emocionální výlev.
Děkuji vám, přátelé.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Nelze merit stejne kazdymu. Ti adminsti ubozaci jako Nero, MilanT, Hendrek Pendrek a jini, co nic lepsiho na praci nez moderovat forum nemeli to proste nepochopi...martina72 píše:Na mne je ale metr jiný.
Oni totiz nepostavili ze zbytku dreva na kontrabas kytaru ve vlastnorucne vyrobene dilne z dreva vlastnorucne zasazeneho a vlastnorucne vyrobenou sekerkou pokaceneho stromu, ktery jsi zasadil spolu se svymi 12 perfektne vychovanymi a dnes svet ovladajicimi detmi vedle vlastnorucne postaveneho domu z vlastnorucne vyrobenych cihel, ve kterem jsi behem valky, kterou jsi vyhral, vynalezl arpanet, diky kteremu se ti podarilo sehnat to nejlepsi konske sperma na vyrobu dokonalych konu, jejichz chovem jsi vydelal tolik penez, ze jsi mohl po celem svete zadarmo ucit hru na hudebni nastroje...
A ted vazne - me ten trolling, je-li to vubec trolling, zezacatku i docela bavil, ale tyhle dlouhy vylevy uz jsou vazne nudny a nezajimavy i pro me. Panum, co jsem si vzal na zacatku do huby se omlouvam, pokud jsem je nahodou urazil, tak jsem to opravdu nemyslel
Hodně budem někde...
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Zezačátku to byla fakt docela sranda, ale teď už mě docela uráží, když ze sebe dělá chudáčka neviňátko, na které si tady ostatní zasedli jenom proto, že je lepší než všichni okolo.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dik, kluku suku, jenom aby...SUK píše:Hendrek Pendrek...
Panum, co jsem si vzal na zacatku do huby se omlouvam, pokud jsem je nahodou urazil, tak jsem to opravdu nemyslel
SUKu, kloubouk dolů za resumé, máš dobrou paměť. 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Není, jen jsi nepochopil, co ten metr měří a jak se s ním zachází.martina72 píše: Na mne je ale metr jiný.
Je mi líto, ale volný průběh věcí pouze nahrává tomu, že budeš smutným rekordmanem v rychlosti získání všech "ocenění", jaká tu můžeme použít. Nemám ještě zdaleka pročtené vše, co se na fóru dělo za poslední dva dny, kdy jsem měl jinou zábavu, ale už i ta malá část mi stačí k tomu, abych si byl téměř jistý tím, že hned po návratu ze Země banánů porušuješ pravidla - minimálně ta o vulgárnosti, napadání dalších uživatelů a nepovolené editaci svých příspěvků.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
filo: pamet? Staci si vymyslet libovolnou blbost, on ji urcite vynalezl, dokonale ovladal nebo ucil. Na svete zadni vynalezci nebyli, to jen martina dovoloval ostatnim stat se slavnymi s jeho vynalezy. Chuck Norris ve skutecnosti vyrostl z biciku jeho spermie, co spadla na zrnko cukru, kdyz zrovna vynalezal umele oplodnovani...
Hodně budem někde...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
SUKu a ostatní. Myslím, že i přes to jak se uživatel martina72 prezentuje, nemusíme se tady snižovat k posměškům a urážkám. I když může být takový příspěvek vyprovokovaný a martina72 na smeče svými příspěvky přímo nahrává, i tyto vaše příspěvky podléhají pravidlům fóra, viz. bod 1 kodexu uživatele.
Taky díky. Teď jsem slezl z rozpálené střechy, kde připravuji hromosvod na revizi. Bohužel musím zatlouct ještě jednu zemnící tyč (2 metry dlouhou) obyčejnou palicí. Nabírám síly s cigárem u fóra a stydím se za to, že toho nezvládám víc.SUK píše: Panum, co jsem si vzal na zacatku do huby se omlouvam, pokud jsem je nahodou urazil, tak jsem to opravdu nemyslel
Proč o tom povídám (píšu)? Protože když to tady napíšu, tak je to vlastně hotové a je jedno, že skutečnost je jiná.
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Hendrek: sice mas pravdu, ale vzhledem k tomu, ze na druhy strane si z nas stejne jen dela nekdo srandu, tak si ji delam taky 
Hodně budem někde...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ty brďo, musím už z té práce vystřelit a zahájit víkend. Jsem četl s cigánem a vůbec mi to nepřišlo divné, však na zatloukání tyče do země bych si taky borca klidně zaplatilMilanT píše:Nabírám síly s cigárem...
Ee. Nemůžeš vědět, jestli si dělá srandu, nebo se nejedná o nějakou diagnózu.SUK píše:Hendrek: sice mas pravdu, ale vzhledem k tomu, ze na druhy strane si z nas stejne jen dela nekdo srandu, tak si ji delam taky
Tohle je fér.Hendrek píše:SUKu a ostatní. Myslím, že i přes to jak se uživatel martina72 prezentuje, nemusíme se tady snižovat k posměškům a urážkám. I když může být takový příspěvek vyprovokovaný a martina72 na smeče svými příspěvky přímo nahrává, i tyto vaše příspěvky podléhají pravidlům fóra, viz. bod 1 kodexu uživatele.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Je vedro. Střechy (ale i jiné věci, betony, štuky), se ve vedru dělají od čtyř ráno a po šesté večer. Nadělal sem toho mraky.MilanT píše:Taky díky. Teď jsem slezl z rozpálené střechy, kde připravuji hromosvod na revizi. Bohužel musím zatlouct ještě jednu zemnící tyč (2 metry dlouhou) obyčejnou palicí. Nabírám síly s cigárem u fóra a stydím se za to, že toho nezvládám víc.SUK píše: Panum, co jsem si vzal na zacatku do huby se omlouvam, pokud jsem je nahodou urazil, tak jsem to opravdu nemyslel
Proč o tom povídám (píšu)? Protože když to tady napíšu, tak je to vlastně hotové a je jedno, že skutečnost je jiná.
Je dobře, že to je hotové ... a je dobře, že to MilanT může říci, na foru, přestože jde o plk, o prachobyčejné sdílení osobních věcí, které nikoho nezajímají,ale zas tak trošku zajímají. Nechceme být sami. A MilanT nám ten plk hodil. Buďme rádi za to, že až to samé uděláte vy, MilanT vám to nenatře. Možnáa.
Já su rád, že je leccos hotové.
Ale staví se furt. A lidi sou udřený a rozcitlivělý.
Mimochodem, hromosvody a zemnicí tyče a pásky a desky sou dosti drahé a statisticky vzato naprosto neúčinné. Můj nový dům od toho naprosto abstrahoval. Proč jsi to tam vlastně spáchal a proč to platíš? Fysikálně to nemá smysl. Máš levnější pojistku?
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Taky jsem četl s cigánem.Hendrek píše:Jsem četl s cigánem a vůbec mi to nepřišlo divné
martina72: Furt si radši přečtu, že Milan dodělal hromosvod a udělá mi to daleko větší radost, že si pak ještě odpálil to vítězný cigáro, než číst ty tvoje trapný "Všechno vím, všechno znám" a ubrečený reakce, který tu stejně nikoho nezajímaj.
- Nero
- Rádce
Upozorňuji, že předchozí příspěvky porušují bod 5 Uživatelského kodexu. Porušování kodexu může a bude trestáno omezením přístupu na fórum.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tomuhle rozumím a respektuji to. Chtěl jsem jen větší prostor nejen pro lidi, kerý vědí h***o (pro ty je forum zbudováno), ale i pro lidi, kerý sou třeba nějak udřený a sice věděj, ale občas sou protivný, je to možný?Mejla píše:Taky jsem četl s cigánem.Hendrek píše:Jsem četl s cigánem a vůbec mi to nepřišlo divné
martina72: Furt si radši přečtu, že Milan dodělal hromosvod a udělá mi to daleko větší radost, že si pak ještě odpálil to vítězný cigáro, než číst ty tvoje trapný "Všechno vím, všechno znám" a ubrečený reakce, který tu stejně nikoho nezajímaj.
Peace and respect. Je to princip a "známka"
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.- Nero
- Rádce
Na fóru je dost prostoru pro všechny lidi, co se umí chovat slušně, jedno jestli ví málo nebo hodně. Prostor tu není jen pro ty, co nedokáží dodržovat pravidla a obtěžují všechny ostatní. Tak to bylo, je a vždy bude, minimálně dokud zde budu já.
PetrPeter 1975 - 2008
Hendrek píše:SUKu a ostatní. Myslím, že i přes to jak se uživatel martina72 prezentuje, nemusíme se tady snižovat k posměškům a urážkám. I když může být takový příspěvek vyprovokovaný a martina72 na smeče svými příspěvky přímo nahrává, i tyto vaše příspěvky podléhají pravidlům fóra, viz. bod 1 kodexu uživatele.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Kdo to nepochopil, tak tím plkem jsem ti nastavil zrcadlo. S takovou, pro mě běžnou věcí bych se tu fakt nevytahoval.martina72 píše:a je dobře, že to MilanT může říci, na foru, přestože jde o plk, o prachobyčejné sdílení osobních věcí, které nikoho nezajímají,ale zas tak trošku zajímají. Nechceme být sami. A MilanT nám ten plk hodil. Buďme rádi za to, že až to samé uděláte vy, MilanT vám to nenatře. Možnáa.
Dovolím si porušit pravidla a odpovím ti. Nedělám to kvůli penězům ale kvůli povinné ochraně fotovoltaické elektrárny. Bez toho nebude revize a to můžu s tebou 100x souhlasit, že fyzikálně to nemá moc smysl a blesku je jedno, jestli je to podle norem.martina72 píše: Proč jsi to tam vlastně spáchal a proč to platíš? Fysikálně to nemá smysl. Máš levnější pojistku?