Vidíš aji Hetfield to zvládne
EDIT: Normálně nedokážu pochopit, že album St.anger je v drop C a Invisible Kid je v drop Fis, morda, že?
Děláš jak kdyby Mustaine potom co ho vyhodili neřek slovo o Metallice...Wocass píše:Trochu si říkám, že odnic taky není hezký takhle do Mustaina kopat. Přecijen oni ho před X lety vyhodili a teď už si každej žije svůj život, tak proč se doněho naváží. Jako by nebylo dost lidí v americe co se mu Metallicou vysmívá, jak už bylo uvedeno v dokumentu Some Kind Of Monster.
...přesně tak,přestante se ho zastávat...děláte jako by byl chudáček kterýho využili a odkopli a on už se v hudbě nikdy nechytžebrák píše:Děláš jak kdyby Mustaine potom co ho vyhodili neřek slovo o Metallice...Wocass píše:Trochu si říkám, že odnic taky není hezký takhle do Mustaina kopat. Přecijen oni ho před X lety vyhodili a teď už si každej žije svůj život, tak proč se doněho naváží. Jako by nebylo dost lidí v americe co se mu Metallicou vysmívá, jak už bylo uvedeno v dokumentu Some Kind Of Monster.
Taky že ano, prodal jen 20 milionů alb...dfleischer píše:...přesně tak,přestante se ho zastávat...děláte jako by byl chudáček kterýho využili a odkopli a on už se v hudbě nikdy nechyt
Wow, jedno video!Wocass píše:že on Metallicu nepomlouvá a oni jeho přikaždé příležitosti
nevim jestli cliff nebo jason,ale každopádně je u mě Rob na 3. místě (ta opice podle mě uplně skur. Metallicu!!Cliff vs Jason vs Rob
Heh, za to, jestli je zku*vena nebo ne nemuze prece jeden jedinej clen.dfleischer píše:
nevim jestli cliff nebo jason,ale každopádně je u mě Rob na 3. místě (ta opice podle mě uplně skur. Metallicu!!![]()
![]()
)