Potažení za mnou, s koženkou se pracuje celkem příjemně. Lepeno Chemoprénem. Škrábance na kožence nejsou naživo skoro vůbec vidět.

no jako vtipek dobrývrablc.v píše:co si mylsite o tomto?
byl autor tohoto inzeratu vubec vztrizlivy?
jinak je to totiz dost dobra cena (jestli samozdrejme funguji
![]()
http://hudebnibazar.cz/index.php?katego ... dohodou=on

u HI-FI repraku se ta tlumicí vata dává do celího boxu (na stěny). ale u kytarovejch boxu asi taky mocne spíš jen jak si řikal na zem a na zadni stenu. a u polo otevrenejch boxu to nema cenu vubec.real_dead_one píše:Finišuju můj 412box (je to vlastně dvojty box spojeny ze dvou vertikalu jedna pulka zavrena - V30 a druha polootevrena - T75), který sem si nechal stavět, a mám takový dotaz. Jde mi o utlumení zvuku uvnitř boxu. Na zadní stěnu se klasicky dává pěna, molitan nebo něco aby se zvuk neodrážel zpět. A otázka zní: Je dobré vycpat to i na bocích? Já to totiž bez rozmyslu udělal, a teď jsem se nad tím zamyslel, jestli by se tam nějaké ty zvukové vlny neměli "mrvit". Můj starý Framus 212 to měl na zadní stěně a na spodku, ale boky ne.
Dík za každý názor.

jj lamelovej spoj ten drzí jak pes, ale nato nemam vybavení. ja to udelam na kolicky a a dovnitr hranoly a pořádne proleju lepidlem a jeste to heftnu šroubamaDubla píše:Nejobvyklejší postup je lepení na kolíčky + prošroubování vrutama přes hranoly, takhle jsem stavěl já a drží jak skála
Jinak se taky daj udělat na každý desce zoubky který budou zapadat do desky proti a pak nemusíš dávat kolíčky, ale prošrouboval bych to stejně...