Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
-
Teorge
Re: Jaké používáte trsátko???
No já si právě vybral nějaké z kamene s krásnou kresbou a první den se mi na něm podařilo ulomit špičku... Dostal jsem k tomu 2 jiné s obyčejným vzhledem a ty jsem zničit nedokázal, takže můžou nést označení Teorgeproof 
A kde jsi ho kupoval?
-
Teorge
Na Ebay od nějakého kanaďana, který tou dobou prodával trsátka asi z 16 druhů polodrahokamů. Ale, když jsem se měsíc zpátky díval, tak už neprodává.
To je škoda... Já to ale stejně přez Ebay neumim... Kolik te tam stálo? O nekom v česku nevíš?
Jak se ti s tím jinak hraje? Já nad ním docela uvažuji, jen se trochu bojím toho že ho ztratím...
Jak se ti s tím jinak hraje? Já nad ním docela uvažuji, jen se trochu bojím toho že ho ztratím...
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Brain 0.88mm ... celkove mi ty brainy vyhovujou zatim asi nejvic ze vseho co jsem kdy drzel. Mel jsem nejaky dunlopy - nic moc. Hral jsem na nejaky levny hladky ibanezacky, taky nic moc a jeste k tomu jsem si pro zacatek vymyslel krasnou techniku, ze jsem spis po strune klouzal nez hral :-/ Pak jsem hral s trsatkama od Wora, co byly tak 3x vetsi nez je zvykem... to taky nic moc. Mozkyyy!
Hodně budem někde...
No tak nevm jak vy, ale já hraju s tím co najdu jako první
Většinou s Jim Dunlop USA NYLON 1mm a zatím dobrý 
-
Teorge
Pár stránek zpátky tady psalo více lidí o tom, jak se jim s tím hraje. Cenu si nepamatuji, ale levné nebylo.Janekzz píše:To je škoda... Já to ale stejně přez Ebay neumim... Kolik te tam stálo? O nekom v česku nevíš?
Kupoval jsem je. Pár lidí tady na fóru je má ode mě. Vyšlo to lehce přes 70 korun za trsátko, které ale vydrží věky.Janekzz píše:Neznáte prosím někdo nějakého českého prodejce co prodává kamenná trsátka? Koukal jsem že něco má Denny z boogiestanu a něco se teď pohybuje na bazaru, ale většinou mají navýběr jen jeden typ kamene... Jako asi to je jedno z jakýho to je šutru, ale když už do toho vrazit takovejch peněz, tak bych si rád vybral
Určitě je budu zas časem objednávat, ale zatím se mi do toho moc nechce, vzhledem tomu, že mám pořád to jedno a to se ne a ne ohoblovat.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
70 korun? To je docela levné na to, že se třeba teď na bazaru prodávají za 300... Dvě kila by mi přišli ještě vpohodě... Kdyby jsi je nějak objednával, dáváš někam inzeráty, nebo jen po známých?
To byla jen taková jednorázová akce. Ono to vyjde při nákupu více kusů podstatně levněji. Pár lidí si je tu zamluvilo a pak jsem jim to poslal dle domluvy.
Až bych je zas objednával, tak to tu rozhodně napíšu.
Bral jsem je z www.stonepicks.com, do týdne byly doma. Platí se přes PayPal, takže je to bezpečný a rychlý.
Až bych je zas objednával, tak to tu rozhodně napíšu.
Bral jsem je z www.stonepicks.com, do týdne byly doma. Platí se přes PayPal, takže je to bezpečný a rychlý.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
nedávno sem si koupil Lee Hooker 0.5 Stainless ocelový a má zajímavej zvuk. Jediný co musím vytknout je ze klouže z ruky
Kolik tě vyšlo poštovné? U trsátek by to nemuselo být moc... No jo, když já to s tím paypalem neumim...
- ...EDGE...
Rofl to nekdo prodava trsatka na bazaru?Janekzz píše:70 korun? To je docela levné na to, že se třeba teď na bazaru prodávají za 300... Dvě kila by mi přišli ještě vpohodě... Kdyby jsi je nějak objednával, dáváš někam inzeráty, nebo jen po známých?
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Teda nevim jestli by někdo chtěl mé Ibanez po týdnu aktivního hraní kdy letí do koše...EDGE... píše:Rofl to nekdo prodava trsatka na bazaru?
-
woro90-1
Řešením může být dunlopácká řada Primetone - sice je to plast, ale jsou tlustá a nezničitelná. A bohužel za sedm pětek za kus.Teorge píše:No já si právě vybral nějaké z kamene s krásnou kresbou a první den se mi na něm podařilo ulomit špičku... Dostal jsem k tomu 2 jiné s obyčejným vzhledem a ty jsem zničit nedokázal, takže můžou nést označení Teorgeproof
A abych trochu doplnil svá pozorování, dunlopácké jazzy jdou pryč, celuloidové Fendery Extra Heavy jsou příjemnější, mají lepší zvuk a nevypadají tak hnusně. Proč nemít trsátka i hezká
No já teď zkouším toto:
http://kytary.cz/dunlop-trsatko-delrin-12-ks/HN103135/
a musím říct že jsem přijemně překvepený... Trošku jsem se bál, že nebudu zvyklý na takhle tvrdé trsadlo, ale stáčí chvilka, a člověk ví co a jak... a jsou za slušnou cenu...
http://kytary.cz/dunlop-trsatko-delrin-12-ks/HN103135/
a musím říct že jsem přijemně překvepený... Trošku jsem se bál, že nebudu zvyklý na takhle tvrdé trsadlo, ale stáčí chvilka, a člověk ví co a jak... a jsou za slušnou cenu...
Jinak ted už nějaký pátek použávám toto:
http://kytary.cz/dunlop-trsatko-tortex-12-ks/HN103127/
Docela ujde... Nejsou ale nesmrtelné, po nějaké době se obrousí a je potřeba ho vyhodit a vzít si jiný... Naučil jsem se ted ale kupovat trsátka po balíčkách. Vyjde to levněji a mám aspoň zásobu...
http://kytary.cz/dunlop-trsatko-tortex-12-ks/HN103127/
Docela ujde... Nejsou ale nesmrtelné, po nějaké době se obrousí a je potřeba ho vyhodit a vzít si jiný... Naučil jsem se ted ale kupovat trsátka po balíčkách. Vyjde to levněji a mám aspoň zásobu...
No takhle z hlavy ti to neřeknu. Ale není to málo. Vyplatí se to až při větším nákupu.Janekzz píše:Kolik tě vyšlo poštovné? U trsátek by to nemuselo být moc... No jo, když já to s tím paypalem neumim...
Aha... Ale dík