Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Už mě přestává bavit - dřív tu byl sporadicky. Teď je všude, ke všemu má co říct, každého zná..naschvál, jen ať si modi užijou! Všimněte si, že se postupem času jeho persona měnila k "dokonalosti"- nové výrazy, vše jen pro to, aby vytočil moderátory. I ten jazzym byl menší zlo.. jsem pro banán, otravuje to.
koukněte se do elektrických kytar do tématu Ibanez Artcore. Fakt, byl jsem k němu nezaujatý, ale teď jsem pro ban i já, jenom mate nováčky
hOI!!!
Já (ikdyž moc nepřispívám) prolejzám fórum docela často, hlavně poslední dobou. A je to k nevydržení, jsem taky pro ban, a na hodně dlouho, nejlépe napořád (a upřímně se dost divím, že ho ještě nedostal
)
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ne, sporadicky tu nebyl. Buď byl aktivní, nebo tu nebyl vůbec, viz níže.zaza_3121 píše:Už mě přestává bavit - dřív tu byl sporadicky.
V úterý mu jeho ban skončil. Přehled o dění na fóru evidentně není vlastní řadě uživatelů...minibb píše: jsem taky pro ban, a na hodně dlouho, nejlépe napořád (a upřímně se dost divím, že ho ještě nedostal)
Nicméně - pokud budeme dodržovat stanovená pravidla a budeme mít stejný metr vůči všem, tak jeho příspěvky jsou jasně oceněné Žvanilem. Jsme s moderátory daleci tomu, abychom dávali ban jen za nesouhlas s obsahem nějakých příspěvků.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nikomu nebrání zadat si kohokoliv mezi nepřátele a tím pádem se mu nezobrazí jeho příspěvky. Využívejte tento nástroj, je to způsob jak nekrmit trolly (pokud přemůžete svou zvědavost a nebudete si ty příspěvky stejně rozklikávat a číst).
- Nero
- Rádce
Ano, více informací případně zde: oznameni/funkce-pratele-a-nepratele-t23498.html
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Má to jedinou chybu, i když člověk dodržuje disciplínu a nerozklikává jeho příspěvky. Spousta lidí ho totiž cituje, takže si ty plky člověk občas nechtíc stejně přečte. Tady bych apeloval na ostatní, aby zvážili nutnost citací.Hendrek píše:Nikomu nebrání zadat si kohokoliv mezi nepřátele a tím pádem se mu nezobrazí jeho příspěvky. Využívejte tento nástroj, je to způsob jak nekrmit trolly (pokud přemůžete svou zvědavost a nebudete si ty příspěvky stejně rozklikávat a číst).
- Nero
- Rádce
Ono to "nekrmte trolly" se tu omílá hodně často, víc apelovat snad nejde, pokud to má být v nějaké rozumné míře. Nicméně si asi všichni umí představit, že někdy je téměř nemožné nereagovat - minimálně v těch případech, kdy je nějaký konkrétní žvást třeba napravit a uvést na pravou míru.
PetrPeter 1975 - 2008
S tím souhlasím, taky mám z jeho příspěvků dojem, že čím víc se do něj hnípe, tím více má života a energie... Je to žvanil, na žvanily hodit ignor a hotovo...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Došlo vám to brzo teda.
Bohužel tady má spousta lidí potřebu vyvracet mu jeho "názory" a jsme v začarovaném kruhu. Nevšiml jsem si, že by se tady řešilo v poslední době něco jiného než jeho osoba. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Musím teda říct, že už bych toho R-tarda nejradši poslal do /dev/null, které nám tak hezky naprogramoval. Je off-topic v 99,9 % threadů, ve kterých na něj narazím, a to nechodím do bas, kláves ani bicích.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tvou stížností se budeme v okruhu moderátorů zabývat. Děkuji za využití služeb tohoto threadu.
osobně myslím, že ho zbytečně démonizujete. Je to trochu magor, ale na rozdíl od takovýho jazzyma to není hovado (počítám že to je ten důvod proč nemá ban).
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- Nero
- Rádce
Nicméně pokud uživatelům pije krev, jako že pije krev, neměl by tu být, zejména porušuje-li pravidla. Namátkou:
• Texty svých příspěvků pište věcně
• Nebudou tolerovány žádné příspěvky, jejichž obsah může být hodnocen jako jako obtěžující spam nebo trolling.
• Odpovídejte konstruktivně a k věci.
• Off-Topic příspěvky (příspěvky "mimo téma", OT) jsou nežádoucí.
• Pokud máte dotaz, který směřuje jenom jedné osobě a víte, že nikoho jiného to nijak neobohatí, využijte „Soukromých zpráv“ (SZ).
Byl jsem ted několik dní na fóru nepřístupný, takže nejsem v obraze. Víc se můžu vyjádřit, až si vše dopročtu.
• Texty svých příspěvků pište věcně
• Nebudou tolerovány žádné příspěvky, jejichž obsah může být hodnocen jako jako obtěžující spam nebo trolling.
• Odpovídejte konstruktivně a k věci.
• Off-Topic příspěvky (příspěvky "mimo téma", OT) jsou nežádoucí.
• Pokud máte dotaz, který směřuje jenom jedné osobě a víte, že nikoho jiného to nijak neobohatí, využijte „Soukromých zpráv“ (SZ).
Byl jsem ted několik dní na fóru nepřístupný, takže nejsem v obraze. Víc se můžu vyjádřit, až si vše dopročtu.
PetrPeter 1975 - 2008
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
To jsem opravdu rád, že si to konečně někdo uvědomilNero píše:Nicméně pokud uživatelům pije krev, jako že pije krev, neměl by tu být
Já ho mám v ignorovanejch a nijak zvlášť už mě netrápí, těch pár citací již není takový problém, doporučuju!
- Nero
- Rádce
Jakýkoli uživatel má možnost si ho dát do ignore listu (Nepřátel). Nestačí-li mu to, má možnost si stěžovat. Když si na něj posledně někdo stěžoval, byl zabanován. Navíc tu je i dost uživatelů, kteří se staví na jeho stranu (stačí si pročíst tento thread). Přijde mi tedy trochu nefér reagovat stylem, že to je modům ukradené.Rocky_MK píše:To jsem opravdu rád, že si to konečně někdo uvědomilNero píše:Nicméně pokud uživatelům pije krev, jako že pije krev, neměl by tu být
Opakuju po několikáté - (ve všeobecné rovinně) za blbost se tu nebanuje. Alespon nemyslím, že by to uživatelé chtěli. Názory, s kterými kdokoli nesouhlasí, je možné filtrovat ignore listem. Teprve porušování pravidel je možné trestat banem.
Pokud jde konkrétně o martinu72 - od doby skončení jeho banu je znatelně méně aktivní a do úterky (od té doby jsem tu nebyl), jsem ho 3x nebo 4x upozornil na OT. Jinak pravidla neporušoval. Co se dělo od té doby, musím "dostudovat".
Máte-li jiný názor, sem s ním. Nicméně to bude jen svěřování větší autonomie do rozhodování mého / moderátorského.
PetrPeter 1975 - 2008
- ...EDGE...
Ja osobne zastavam nazor, ze je sice ponekud padly na hlavu, ale nektere jeho prispevky (ctu pouze sekce kytary - predevsim akusticke) nejsou o nic mene prinosne, nez prispevky spousty jinych uzivatelu, ale kvuli jeho povesti zde na foru (za kterou si samozrejme muze sam) jsou shazovany do naprosto pekelnych a mytickych hlubin.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pro objektivní posouzení je třeba číst příspěvky ve všech kategoriích. Nejednou se stalo, že nováčkovi poradil celkem destruktivní věc (namátkou zničení si hlasivek apod.).
+1José píše:Já ho mám v ignorovanejch a nijak zvlášť už mě netrápí, těch pár citací již není takový problém, doporučuju!
+1...EDGE... píše:Ja osobne zastavam nazor, ze je sice ponekud padly na hlavu, ale nektere jeho prispevky (ctu pouze sekce kytary - predevsim akusticke) nejsou o nic mene prinosne, nez prispevky spousty jinych uzivatelu, ale kvuli jeho povesti zde na foru (za kterou si samozrejme muze sam) jsou shazovany do naprosto pekelnych a mytickych hlubin.
Lépe bych to asi nenapsal.
EDIT:
Ještě jedna věc, která se mi opravdu nelíbí. Mám pocit, že skoro každý příspěvek martiny72 je červený hadr pro MilanaT. Myslím, že MilanT odvádí pro fórum opravdu dobrou práci, tráví tady hodně času a snaží se tady udržovat pořádek, ale těmihle rádoby vtipnými/ironickými reakcemi se v mých očích naprosto shazuje. Čekal bych něco podobného od nějakého "mlaďocha" a né od tak "starého pardála".