Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Demilichu, pokud je řeč o Jam Up aplikaci, je v interní recorder. Nahraj to přímo do něj, pak si to pošli na mail a vlož do Reaperu.
Nejsem si jist tím, zda je Pro verze nutná. Já jsem si koupil to, na co jsem byl zvědavý.
Pokud chceš bicí pluginy, mám pár odkazů jak na PC, tak na iOS software.
Nejsem si jist tím, zda je Pro verze nutná. Já jsem si koupil to, na co jsem byl zvědavý.
Aha vidis, to jsem nezkousel. Ale musi se to nejak prenest po nahrani, takhle to mam zaple, sitsknu v reaperu play a jedu live, coz je super.klobasnik píše:Demilichu, pokud je řeč o Jam Up aplikaci, je v interní recorder. Nahraj to přímo do něj, pak si to pošli na mail a vlož do Reaperu.
A bici spis na PC by se mi hodily... Nejspis bych se mel naucit delat s nejakym softem jako FL Studio...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- DJ Murano
- Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam
Re: Zhodnoťte naše výtvory...
Je tam hodně prázdných míst, hraje se to pořád dokola a nemá to vývoj. Je to 2x riff, 2x riff, zpěv, riff a zas od začátku. Moc se hraje, a málo zpívá, tim to přestává být zajímavýviwalda píše: Tak vám sem nasunu další sklad by walda(snad už jsem nevkládal)..
Zvukově je to horší, zpěv je bez mikrofonu, tudíž tižší, ale jde mi spíš o koment k skladbě samotné, než kvalitě nahrávky na zoom h1 a vše viz podpis...díx..........wld
EDIT: Jsem si neuvědomil, že jsem to měl vložit do zhodnoťte naše nahrávky...kdyby byl někdo od té ochoty poděkuji předem...
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
reportáž z natáčení naší nové desky
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Toť vskutku kousek pro šmajnfekry. Chtěl bych vyzdvihnout výbornou techniku hry, kdy jsem celou dobu skladby hltal očima hmatník a práci levačky. Rovněž rytmicky přesné a vypilované úhozy pravačky lahodí oku znalce. Musel jsem si to pustit pětkrát po sobě a stále nemám dost. Během celých dlouhých dvou vteřin nahrávky jsem si nevšiml jediné chybičky. A jakým efektem jsi docílil ten úžasný unplugged zvuk kytary?Kinx píše:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eEWQ7mN198
Kinx -> pobavil
Kinx: Nemáš tam něco delšího? 
- DJ Murano
Tak tohle mě odrovnaloHendrek píše:Toť vskutku kousek pro šmajnfekry. Chtěl bych vyzdvihnout výbornou techniku hry, kdy jsem celou dobu skladby hltal očima hmatník a práci levačky. Rovněž rytmicky přesné a vypilované úhozy pravačky lahodí oku znalce. Musel jsem si to pustit pětkrát po sobě a stále nemám dost. Během celých dlouhých dvou vteřin nahrávky jsem si nevšiml jediné chybičky. A jakým efektem jsi docílil ten úžasný unplugged zvuk kytary?Kinx píše:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eEWQ7mN198
Kinx -> pobavil![]()
Moment...The Coolers, vy jste od nás ze školy ne? Hradebkaaa
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
DJM: Ty jsi z hradebky jo? Ja myslel, ze dnes uz hradebka neni a spojili to se strojarnou. Kazdopadne, minimalne Kinx je ze stejne skoly jako ja, to jest to, co sidli pres reku a neni to strojarna ani podnikatelka 
Hodně budem někde...
- DJ Murano
Spojej se asi až na příští školní rok, to už tam doufám nebudu
ale co vim, tak hradebka zůstává hradebkou 
- Trey
- last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu
Tak kinx se dal na unplugged grind 
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Zdravím lidi, chci se s vámi podělit o svůj hudební počin. Ano, je to kapela, která mezi většinou muzikantů (aspoň co vím já) není moc oblíbená, ale pro mně to je srdcovka, vyrostl jsem na nich. Jsou tu daleko lepší covery, ale tak snad se příliš nezahanbím
je to nahraný jako stereo, jen sloky a sólo jsou mono a taky podklad pod tím intrem a mezihrou je mono, je to i slyšet. To stereo mně prostě nějak učarovalo
takže to dělám už u všech nahrávek. Mám tam vícero coverů na tom kanálu, ale ty se chystám všechny předělat, když mi doma leží nová Diamantka a SGčko
i když zrovna v týhle písničce mi nejlíp zněla Yamaha. Ty sloky mohly být víc nahlas, ale dělalo to pak bordel, prostě se mi to nelíbilo. Oťas tam má takovej pěknej zvuk (nahranej s novou Jolanou Tornado s bigsby) na kterej jsem nějak nemohl přijít, proto je ta moje tak zapadlá a hodně se přeznívá s Otovou kytarou. Ale chybami se člověk učí
je to jen videjko, o nic nejde přeci...
A sypte krutou kritiku...chtěl bych dávat novej cover každej víkend, tak uvidím jak budu stíhat
A sypte krutou kritiku...chtěl bych dávat novej cover každej víkend, tak uvidím jak budu stíhat
.: NBE Jolana Diamant 2008 :: Epiphone Les Paul Standard :.
.: Line6 Relay G30 :: Widara A/B Lax Box :: Dunlop MXR M222 TalkBox :: Hotone Soulpress :: Boss TU-3 :: Boss SD-1 :: Boss NS-2 :: Razzor Delay Box :: GuitarTech GTE-005 Volume Pedal :.
.: Blackstar HT Studio 20-H :: Blackstar HTV-112 :.
.: Line6 Relay G30 :: Widara A/B Lax Box :: Dunlop MXR M222 TalkBox :: Hotone Soulpress :: Boss TU-3 :: Boss SD-1 :: Boss NS-2 :: Razzor Delay Box :: GuitarTech GTE-005 Volume Pedal :.
- LukyTukySpeky
Veno: ať žije agro
! podle mě je to dobrý
Tady je můj cover Brujerie, je to celý nahraný v iPadu přes program JamUp - příjemně mě to překvapilo, jak je to kvalitní
.
Tady je můj cover Brujerie, je to celý nahraný v iPadu přes program JamUp - příjemně mě to překvapilo, jak je to kvalitní
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Veno: ačkoliv Kabáty fakt nesnáším, tak musím říct, že ty to máš fakt promakaný do nejmenšího detailu od super zvuku až po vibráto který zní přesně tak jak má. Docela mě překvapilo, že ta kytarová linka byla i celkem zajímavá
no každopádně, fakt dobrej cover
Jé, díky kluci
jak říkám, od tý doby co jsem objevil stereo nahrávání to prostě nahrávám dvakrát - levej a pravej kanál. Úplně jinak to zní...ale kombinuju to samozřejmě s mono. No a to vibráto, trénoval jsem to podle živáku, ale chytlo se to dobře i v nahrávce
Chtěl jsem to celý natočit na Jolku, kromě partů s tremolem který nemá, ale Yamaha mi tam zněla líp v tom intru a mezihře...ale příští věci budou už s Jolkou a SGčkem
chystám toho fakt hodně, hlavně Tarju, což je taky moje srdcovka a pak i nějaký další Kabáty, ACčka, Arakain, BFMV, Rammstein, Disturbed atd., ještě nevím pořádně 
EDIT: taková úsměvná věc - kdo jste četl můj topic kde jsem vybíral novou Les Paulku (nevím už bohužel kterej to byl) ptal jsem se, jestli je možné sehnat tu Jolku se snímači bez rozpínání cívek na singly. Že by mi to překáželo a nepoužiju to, nenávidím to atd. Perličkou je, že celej tenhle song a téměř 70% věcí tohoto typu co chystám a hraju, hraju na humbucker s rozpojenou cívkou...
LukyTukySpeky: jak agro ? Asi jsem blb ale nechápu

EDIT: taková úsměvná věc - kdo jste četl můj topic kde jsem vybíral novou Les Paulku (nevím už bohužel kterej to byl) ptal jsem se, jestli je možné sehnat tu Jolku se snímači bez rozpínání cívek na singly. Že by mi to překáželo a nepoužiju to, nenávidím to atd. Perličkou je, že celej tenhle song a téměř 70% věcí tohoto typu co chystám a hraju, hraju na humbucker s rozpojenou cívkou...
LukyTukySpeky: jak agro ? Asi jsem blb ale nechápu
hudební styl.Veno píše:Asi jsem blb ale nechápu![]()
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Aha, tak jsem zase o něco chytřejší 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli jsem to tady už dával nebo ne, ale asi to je fuk. Tohle je můj počin. Nahráno najednou na první pokus tak kamenujte
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Jojo, zrovna včera večer, když jsem sem dával to svoje, tak jsem na ten tvůj Summer Song koukal (myslím že je to někde v polovině topicu). Precizní práce ! Hlavně ty flažolety na začátku...to mi hlava nebere, nějak jsem se je ještě nenaučil
na první pokus a najednou, po takový době...smekám mistře 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Heh, mistr asi ne
Od toho tady jsou jiní, mnohem kreativnější
Mimochodem, díval jsem se na ty tvoje nahrávky a je to dobré, máš dobrý zvuk, hraješ to bez chyb. Jen tak dál!
Skervesen 4AP Custom Shop