a to je 112 nebo 212Maples Zaslal: čt prosinec 11, 2008 3:23 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
blind boy of Alabama napsal:
Prý zní velice dobře tohle
http://kytary.cz/fender-frontman-212r-n ... 64:0:0:1:0
nebo něco z této série. Nevíte o tom něco
Tohle je k jazzový kytaře obludnost, považoval bych téměř za nutnost vzít 15 - 20W celolampu, v dnešní době je hračka pořídit skvělej a levnej aparát, protože se ted každá značka předhání, která udělá levnější celolampu a ty aparáty většinou fakt stojej za to... Takže je to trapný, že navrhuju aparát, kterej ted navrhuje všude každej, ale Ty ho oceníš nejvíc - Crate V18, na čistý zvuk a jemnější styly bezkonkurenční.)
Kytara do 10 tisic na jazz a blues
Pravidla fóra
- blind boy of Alabama
Crate V18 se vyrábí ve dvou variantách - 112 a 212.blind boy of Alabama píše:a to je 112 nebo 212Maples Zaslal: čt prosinec 11, 2008 3:23 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
blind boy of Alabama napsal:
Prý zní velice dobře tohle
http://kytary.cz/fender-frontman-212r-n ... 64:0:0:1:0
nebo něco z této série. Nevíte o tom něco
Tohle je k jazzový kytaře obludnost, považoval bych téměř za nutnost vzít 15 - 20W celolampu, v dnešní době je hračka pořídit skvělej a levnej aparát, protože se ted každá značka předhání, která udělá levnější celolampu a ty aparáty většinou fakt stojej za to... Takže je to trapný, že navrhuju aparát, kterej ted navrhuje všude každej, ale Ty ho oceníš nejvíc - Crate V18, na čistý zvuk a jemnější styly bezkonkurenční.)
- blind boy of Alabama
- 60'Rock_N'_Roll
- blind boy of Alabama
Zvuk videa vs realita.
Ahoj. Mám následující problém. Uvažuju o koupi pololubovky, hrozně se mi líbí ten jazzový zvuk. Problém je v tom, že když přijdu do obchodu a nějakou pololubovku zkusím (Ibanez AF75, Epiphone DOT), tak z nich prostě ten zvuk, kvůli kterému se mi ty kytary líbí, nedostanu. Ať už hraju prsty, nebo trsátkem. Nejsem na kytaru amatér, přes deset let hraju na akustiku. Může to být jen tím, že nejsem zvyklý na elektriku? Druhá věc je, že ne všechny jazzové skladby na kytaru, které se mi podařilo sehnat, se mi líbí. Nejvíc se tak tomu, co bych chtěl hrát, blíží Chet Atkins, BB King, ne pravověrný jazz. Je na tohle vůbec pololubovka (mám vyhlídlou Ibanez AGS83, ikdyž jsem na ni v reálu nehrál) vhodná? Díky za pomoc.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj ta AGS83 není vůbec špatná. Jestli se ti líbí obecně zvuk pololubovek tak si klidně nějakou kup. Jestli chceš nastavit nějaký jazzovější zvuk tak to bude chtít asi to co říká frami, pořádný zesilovač as ne nějaký 10W tranzistor co ti pujčí v hudebninách. Takže s tím bych se nějak moc netrápil.
Jinak klasický postup jak dostat jazzový zvuk je stáhnout trošku tónovou clonu na kytaře.
Je to tak strašně velký klišé až je mi to blbý to sem psát. 
Jinak klasický postup jak dostat jazzový zvuk je stáhnout trošku tónovou clonu na kytaře.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na to existuje jeden lék.kip píše:Je to fakt, jsem akustikář. Vůbe nevím, o čem mluvíš.
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=4755
Jinak tónová clona ořeže vysoké frekvence. Je to takový velmi primitivní ekvalizér když to zkrátím.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ