EZDrummer

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
r0nn!e

Re: EZDrummer

Příspěvek od r0nn!e »

Davaj odkaz! :mrgreen:
lokomoti

Příspěvek od lokomoti »

Mephitic Society
ESP eclipse II VB
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ten snare je dost tenkej, ubral bych strunik a pridal telo, hajtka by sla taky trochu vyspravit, jinak pohoda. V sypackach je slyset, ze je to automat, ale v tomhle stylu to ani tolik nevadi :)
Horsi mi pripadlo to falesny solo (nebo zkratka ta vyhravka kolem 2:00) :)

EDIT: Vidim, ze jste v hrali v Metru, muzes mi kdyztak do SZ napsat, jak se tam tvari, kdyz hraje nejaka tvrdsi kapela, a kolik stoji pronajem i se zvukem? Dik :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
petrd

Příspěvek od petrd »

...zdravím,jak píše stránku přede mnou "lokomoti" jde opravdu u EZD nastavit v DAWu aplikaci každá stopa zvlášt-u mě konkrétně v Sonaru.V mixeru na EZD si jednotlivé stopy,které jsou zde popsány"trk 1,2.3 atd"navolím 1-kopák,2-virbl atd atd... poté si v sonaru otevřu 8 insert audio tracků a ke každé přiřadim na vstupu každého tracku číslo výstupu z EZD.
Takto má člověk k dispozici 8 nezávislých stop,které může zvlášt efektovat,tak jako by ty bubny standartně nahrával!!!
Dříve jsem o této možnosti u EZD také nevěděl a tudíž byl pro mě jako nástroj téměř nepoužitelný...až jsem se k tomuto dopídil.Já ještě stejně nakonec kopák a virbl nahrazuji poté v těchto stopách drumagogem,poněvadž se mi zrovinka v EZD tyto dva nejdůležitější bubny dvakrát nelíbí...s výsledkem jsem vcelku spokojen...
lokomoti

Příspěvek od lokomoti »

Stačí prostě víc hledat a míň kecat :lol:

petrd: Potom teda máš dva midi nástroje v jedné midi stopě? v EZD zrušíš snare a kick a dáš je jenom v drumagogu?
Mephitic Society
ESP eclipse II VB
petrd

Příspěvek od petrd »

...ne lokomoti:jednoduše navěsim drumagog na stopu kicku jako standardní vst efekt! a to samé udělám se snare stopou...otevřu si druhý drumagog...jak v drumagogu vybereš nějaký sampl původní midi zvuk se tím vyruší...funguje to stejně jako u standardních
audio stop...původně jsem zkoušel drumagog na nich kde jsem chtěl nahradit nevyhovující kopak a virbl...a u midi to v tomto případě funguje stejně,protože dle postupu výše se ony stopy chovají jako normal audio stopy...
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Čau, oživím téma, předem chci říct, že nemám s podobným softwarem žádnou zkušenost...

Nainstaloval jsem FL studio 9 a ezdrummera, exportoval jsem nějakou stopu z GP, tu dokonce vpohodě přehraju, protože nějaký nástroje jsou tam automaticky, jediný co mi však nejde spustit je ten EZdrummer, prohledal jsem to, přeinstaloval, ale nic.

Netuší někdo, kde by mohl být zakopanej pes ? Asi jen dodám, že FL mám demo a EZdrummera jsem klasicky "zakoupil" na internetu.
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

Jen pro pořádek uvedu cestu, jakou by se měl plugin přidávat - třeba je chyba právě tam

Kód: Vybrat vše

Channels - Add one - more... - Refresh - Fast scan - /zaškrtnout ezdrummer/
Potom ho jen spustíš jako VSTi

Kód: Vybrat vše

Channels - Add one - ezdrummer
Při prvním spuštění by tě program měl vyzvat k vložení autorizačního klíče (nebo tak nějak). Ten zadáš a hraješ.

Děláš-li všechno takto a přesto to nejde, pak blíže popiš svou chybu (co to najde/nenajde, co to dělá/nedělá, co to píše, atd...)
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Moc dík, už to frčí. :P

Jinak chyba byla v tom, že jsem ani ten plugin nepřidával, bral jsem to tak, že se tam ukáže automaticky, ale to byla chyba.
fiklikos

Příspěvek od fiklikos »

ahoj nemate někdo prosimvas stranku, nebo odkaz, kde stahnu plnou verzi nebo alespoň neošizenou verzi EZ Drummer?
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

fiklikos píše:ahoj nemate někdo prosimvas stranku, nebo odkaz, kde stahnu plnou verzi nebo alespoň neošizenou verzi EZ Drummer?
http://www.toontrack.com/index.asp?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Vili z Role

EZDrummer

Příspěvek od Vili z Role »

Dobrý den, ke svým el.bicím jsem dostal EZ Drummer Lite a po zvýšeném úsilý jej nainstaloval a zprovoznil. Když ale přehrávám některé z nainstalovaných groovů rád bych je viděl i v notách abych si je mohl sám přehrát. Nevíte jestli to vůbec jde ? Děkuji všem za odpověď. Vili
petrd

Příspěvek od petrd »

V addictive drums drums to jde jednoduše,že přetáhneš konkrétní preset myší do míst midi stopy add v hostitelské aplikaci"u mě Sonar"tam se ti pak samozřejmě i graficky znázorní.V ez to jde myslím také tak,ale nejsem si zcela jist.
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

ano jde přetáhnout myší do tracku, kde po rozkliknutí je klasický midi zápis s viditelnou klaviaturou, záleží spíš na DAW v jakém je Ezdrummer spuštěn, plugin samotný noty nezobrazuje (alespon o tom nevím, kdyžtak mě opravte)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
daf666

Příspěvek od daf666 »

Hojas, chtěl bych poradit jestli někdo neví kde je chyba?
při přetahování z EZD do stopy to hodí hlášku "cannot find or open file"
mám sonar x1 a nikdy s tím problém nebyl, teď jsem to delší dobu nepoužíval a najednou z ničeho nic to nejde.
Diiky za nějaké rady.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Do jaké stopy?

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

tady nejspíš pomůže reinstalace EZD, protože se ti asi někam ztratily buď registry s informacema o uložení jednotlivých samplů, nebo se ti ty samply ztratily úplně :wink:
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
daf666

Příspěvek od daf666 »

Do midi stopy, dříve to běželo normálně,pracoval jsem stím ok,ale až teď zničeho nic.
Tak nevím co jse mohlo stát, jinak reinstalaci jsem zkoušel, nakonec jsem i odinstaloval sonar i EZD a znovu nainstaloval a je to stále stejné, dokonce jsem stahnul i sonara 7(30-ti deňovku) a tam to hází tu hlášku a chová se stejně jako u X1. :(
Jinak jen ještě takový popis problému
EZD běží,ruční zadání not běží, pustím nějaký rytmus playem na EZD také vše ok, ale po pokusu přetahnutí a vyskočení hlášky při zadávání not ručně jdou už slyšet jen při přehrání celku (už ne přímo při vkládání) a pustit nějaký rytmus v EZD jde pouze když je puštěno play projektu, po vypnutí a znovu načtení projektu zas vše jde doku to nechci zas přetahnout :(
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

zkus to jeste v jinem DAW - at vis jestli to je DAWem nebo EZdrmmerem - Treba v Reaperu, zrovna dneska sem Ezdrumer pouzival a beha tam tak jak ma.
daf666

Příspěvek od daf666 »

ale kdyby předtím neběžel, ale dříve jsem ho měl na sonaru 5 a poté na X1 a ted neběží an na S7, takže se muselo někde něco rozhasit, když na to nemá vliv ani nová instalace :(
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“