IBANEZ RG 321MH

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Já s tim lakem nechci strašit, ale já jí mám rok a lak se oloupal jaxvina...je fakt že na muj styl hraní by to chtělo pickguard, ale pod krkovym snímačem mám "díru" odřenou od trsátka až na dřevo. Nicméně, takovej vintage look jen tak někdo na Ibanezce nemá :D .
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

mám jí rok a půl a lak je naprosto ok. Jen jsem si dvakrát omylem rýpnul nehtem a pár milimetrů odloupl. A ladění drží skvěle. (3 týdny bez ladění je pravidlem)
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Tak hele já mám tu modrou variantu a vypadá to asi takhle: http://img159.imageshack.us/my.php?imag ... 661rg8.jpg

Záleží hodně na světle, večer je skoro uplně tmavá, když na ní svítí sluníčko tak je taková metalická...mě se líbí :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no furt lepší vidět, že toho laku tam tolik není, než když já už skoro rok řežu do Cortky a jediné co vidím jsou rýhy od trsátka nad krkáčem... ale ne vyryté rýhy, spíše jako bych tam maloval černou pastelkou :D

to člověka donutí zamyslet se - co to je kura za lak a kolik ho tam je?!
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

K tomu ladění, drží skvěle i když je například v drop C...bez problému, žádný rozlaďování...
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Přesně tak. Podladit můžeš kam chceš a drží to neuvěřitelně dobře. Jen nechápu jak to myslíte s těma rýhama po trsátku....
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

^No ryhy to nemusi byt. Mysleli nejspise "kresby" ktery na povrchu nad krkovym snimacem vetsinou, zustavaji. Je to videt pod urcitym uhlem. Ja to mam na svem Eastwoodu take, takze nepredpokladam, ze budu mit nejaky "spravny" lak, ikdyz kytara dobre zni...
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

jako od trsátka? Prostě nechápu jak se tam tim trsátkem dostanete... Jedině že byste hráli takhle http://www.youtube.com/watch?v=9r10UbGC6RI
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

^Presne tak!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jo, kresby, to je přesné :-)

nehraju takhle prasácky, ale když hraju nějaký beglajt z normálních akordů a jedu to předloktím, tak prostě se tam bez problémů dostanu

u tvrdších doprovodů z powerů vlastně taky - snažím se to hrát vcelku dynamicky
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Saul píše:jako od trsátka? Prostě nechápu jak se tam tim trsátkem dostanete... Jedině že byste hráli takhle http://www.youtube.com/watch?v=9r10UbGC6RI
Joo...podobně hraju :D :D :D
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Já ji mám sedřenou pěkně, co nejdřív dodám foto.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
nazaret

Příspěvek od nazaret »

jo dík za tu fotku to sem potřeboval. Mimochodem dřív se mi na obrázku ta modrá vůbec nelíbila, kdežto teď na ni nenechám dopustit. Akorát by mě zajímalo jak je to s ložema krku, jestli nejsou zas**ný lakem?? Páč někdo mi říkal, že to černá tím jak neni "lakovaná" tak je má úpe super.
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Mě se taky na obrázu modrá nelíbila...ale je parádní :wink:
Jinak s tim ložem to je možná pravda, ale neni problém to zabrousit.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
nazaret

Příspěvek od nazaret »

zdravim jen mě tak napadlo, zda-li by byla pro majitele té černé varianty nějaká možnost opravy nebo spíše obnovy té barvy?? Nebo hned po koupit ji nechat něčim láknout nebo já fakt nevim, ale mně to přijde dost blbý jak když se někomu má loupat kytara :D Ale je pravda že ten lak jakoby tam ani nebyl
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

nazaret píše:zdravim jen mě tak napadlo, zda-li by byla pro majitele té černé varianty nějaká možnost opravy nebo spíše obnovy té barvy?? Nebo hned po koupit ji nechat něčim láknout nebo já fakt nevim, ale mně to přijde dost blbý jak když se někomu má loupat kytara :D Ale je pravda že ten lak jakoby tam ani nebyl
Jsem se ptal kytaráře jeslti by to šlo nějak přestříkat nebo tak něco. Říkal že by to asi mělo vliv na zvuk.
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Vliv na zvuk? To jako myslíš že moje lakovaná hraje hůř než ta černá? :shock: ... jako nějakej rozdíl tam určitě bude, ale myslim že né takovej aby to člověk poznal :)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

vikicek píše:Vliv na zvuk? To jako myslíš že moje lakovaná hraje hůř než ta černá? :shock: ... jako nějakej rozdíl tam určitě bude, ale myslim že né takovej aby to člověk poznal :)
Já jsem to myslel tak, že kdyby sis ji znova nastříkal, tak to bude mít vliv na zvuk prej..
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
cz01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cz01 »

Ahoj jak jste na tom s pískáním u této kytary? Nedávno jsem si jí koupil mám origoš snímače, kombo Crate V18 a dokrmuju to MXR ZW-44. Bez zapnutí zw-44 to skoro nepíská vše ok, ale nelíbí se mi zvuk, který je pro mě málo zkreslený. Při zapnutí zw-44 to začne napískávat při každé hlasitosti úměrně s ní. Snížení gainu na efektu sice pískání mírně zlepší, ale už se mi zase zvukově nelíbí. Vyřešil by problém zavoskování snímačů, nebo by byla lepší jejich výměna za jiné ( v tom případě jaké?) díky
Ibanez RG321MH
Crate V18 - 112
MXR ZW-44, Boss MT2
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

vymena snimacu za jine ti nepomuze budou piskat stejne... zavoskovani problem castecne resi ale porad to neni ono idealni je noise gate...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“