IBANEZ RG 321MH
Pravidla fóra
Já s tim lakem nechci strašit, ale já jí mám rok a lak se oloupal jaxvina...je fakt že na muj styl hraní by to chtělo pickguard, ale pod krkovym snímačem mám "díru" odřenou od trsátka až na dřevo. Nicméně, takovej vintage look jen tak někdo na Ibanezce nemá
.
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Tak hele já mám tu modrou variantu a vypadá to asi takhle: http://img159.imageshack.us/my.php?imag ... 661rg8.jpg
Záleží hodně na světle, večer je skoro uplně tmavá, když na ní svítí sluníčko tak je taková metalická...mě se líbí
Záleží hodně na světle, večer je skoro uplně tmavá, když na ní svítí sluníčko tak je taková metalická...mě se líbí
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no furt lepší vidět, že toho laku tam tolik není, než když já už skoro rok řežu do Cortky a jediné co vidím jsou rýhy od trsátka nad krkáčem... ale ne vyryté rýhy, spíše jako bych tam maloval černou pastelkou 
to člověka donutí zamyslet se - co to je kura za lak a kolik ho tam je?!
to člověka donutí zamyslet se - co to je kura za lak a kolik ho tam je?!
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
jako od trsátka? Prostě nechápu jak se tam tim trsátkem dostanete... Jedině že byste hráli takhle http://www.youtube.com/watch?v=9r10UbGC6RI
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Joo...podobně hrajuSaul píše:jako od trsátka? Prostě nechápu jak se tam tim trsátkem dostanete... Jedině že byste hráli takhle http://www.youtube.com/watch?v=9r10UbGC6RI
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
jo dík za tu fotku to sem potřeboval. Mimochodem dřív se mi na obrázku ta modrá vůbec nelíbila, kdežto teď na ni nenechám dopustit. Akorát by mě zajímalo jak je to s ložema krku, jestli nejsou zas**ný lakem?? Páč někdo mi říkal, že to černá tím jak neni "lakovaná" tak je má úpe super.
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
zdravim jen mě tak napadlo, zda-li by byla pro majitele té černé varianty nějaká možnost opravy nebo spíše obnovy té barvy?? Nebo hned po koupit ji nechat něčim láknout nebo já fakt nevim, ale mně to přijde dost blbý jak když se někomu má loupat kytara
Ale je pravda že ten lak jakoby tam ani nebyl
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Jsem se ptal kytaráře jeslti by to šlo nějak přestříkat nebo tak něco. Říkal že by to asi mělo vliv na zvuk.nazaret píše:zdravim jen mě tak napadlo, zda-li by byla pro majitele té černé varianty nějaká možnost opravy nebo spíše obnovy té barvy?? Nebo hned po koupit ji nechat něčim láknout nebo já fakt nevim, ale mně to přijde dost blbý jak když se někomu má loupat kytaraAle je pravda že ten lak jakoby tam ani nebyl
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Behringer GM 108
Já jsem to myslel tak, že kdyby sis ji znova nastříkal, tak to bude mít vliv na zvuk prej..vikicek píše:Vliv na zvuk? To jako myslíš že moje lakovaná hraje hůř než ta černá?... jako nějakej rozdíl tam určitě bude, ale myslim že né takovej aby to člověk poznal
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
Behringer GM 108
Ahoj jak jste na tom s pískáním u této kytary? Nedávno jsem si jí koupil mám origoš snímače, kombo Crate V18 a dokrmuju to MXR ZW-44. Bez zapnutí zw-44 to skoro nepíská vše ok, ale nelíbí se mi zvuk, který je pro mě málo zkreslený. Při zapnutí zw-44 to začne napískávat při každé hlasitosti úměrně s ní. Snížení gainu na efektu sice pískání mírně zlepší, ale už se mi zase zvukově nelíbí. Vyřešil by problém zavoskování snímačů, nebo by byla lepší jejich výměna za jiné ( v tom případě jaké?) díky
Ibanez RG321MH
Crate V18 - 112
MXR ZW-44, Boss MT2
Crate V18 - 112
MXR ZW-44, Boss MT2
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: