SlipKnoT

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Čí kytarový styl je vám bližší?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

jindruch

Příspěvek od jindruch »

murderdolls sem viděl asi dva songy ale teda nic moc. Takový laciný mi to příde. :evil:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

No, co jsem slyšel, tak to ani nikdo moc nechválil :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
gazosh

Příspěvek od gazosh »

rádoby metal, SLIPKNOT je rajon pro náctiletý holky, který si hrajou na metalistky :roll: myslím to hlavně k Subliminal Verses, cd kterým u mě Slipy skončili, komerční s****y

starý časy jsou ale docela dobrý, hlavně pisen Liberate!
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

gazosh píše:rádoby metal, SLIPKNOT je rajon pro náctiletý holky, který si hrajou na metalistky :roll: myslím to hlavně k Subliminal Verses, cd kterým u mě Slipy skončili, komerční s****y

starý časy jsou ale docela dobrý, hlavně pisen Liberate!
Tady nekdo rad cte a cituje kritiky :roll: :lol:

za me rikam ze se mi libi i to novy album...
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Souhlas, jenom člověk nesmí být tak omezený a musí tolerovat, akceptovat a brát změnu stylu
gazosh

Příspěvek od gazosh »

mě se nelíbí, necituju to, píšu podle zkušeností ze třídy, kdy na mě Slipknot vybalilo dost holek + jeden kluk (ale ten s tím neděla frajery aspon), dokonce segra (drsna hoperka) prohlásil, že jsou dobří, když jsem poslouchal živák nevěděla že to jsou Slipknoti, a blekotal že je to sh*t

omlouvám se opravdovým příznivcům ( ne pozerum),ale žádná CITACE neproběhla, vtipálku, možná ti to přijde jelikož je velká část lidí, kteří jsou stejně alergičí jako já a vnímají to stejně
Paja

Příspěvek od Paja »

gazosh píše:mě se nelíbí, necituju to, píšu podle zkušeností ze třídy, kdy na mě Slipknot vybalilo dost holek + jeden kluk (ale ten s tím neděla frajery aspon), dokonce segra (drsna hoperka) prohlásil, že jsou dobří, když jsem poslouchal živák nevěděla že to jsou Slipknoti, a blekotal že je to sh*t

omlouvám se opravdovým příznivcům ( ne pozerum),ale žádná CITACE neproběhla, vtipálku, možná ti to přijde jelikož je velká část lidí, kteří jsou stejně alergičí jako já a vnímají to stejně
Mam stejnej názor pro mě je projekt Slipknot jen poskládáno pár lidí jen za účelem vydělání prachů což je čistá komerce.Nemam je rád nemam rád co hrajou a bubeník mě s nima furt otravuje a pěkně mě to s**e zas takový hvězdy pro mě nejsou.A je to jen Laciná komerce pro slabí posluchače kteří si myslí že získají nějaký styl tím že budou poslouchat pro ně vostrej metal a pak se tim budou všude chlubit!
Příklad můžu uvíst ptaly se mě spolužačky co poslouchám z mp3 a já říkám Led Zepplin a dostal sem otázku co mě fakt zaskočila: "Co to je?"
Prostě Nemam rád komerci typu Slipknot!
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
gazosh

Příspěvek od gazosh »

takový legendy, každý metalista / rocker by to měl znát, je to legenda, když se zamylsím kdy ta skupina dobývala svět , tak je to neuvěřitelný
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

No, záleží, když to poslouchá nějaká namalovaná bloncka, co neví kdo jsou led zepp, tak je to o ničem, prostě póza. Pokud to poslouchá a uznává někdo, kdo se v muzice vyzná, věnuje se jí a není to pro něj jen machrování, tak je to správně

ale uznávám, že se někomu líbit nemusí a nesere mě to 8)
gazosh

Příspěvek od gazosh »

souhlas, mí navážení do Slipknot je hlavě kvuli tomu cos sepsal, ale já osobně je nemám rád a nelíbí se mi
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

mno... tohle možná stojí za oživení starýho threadu :) :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=ykpRruJzClg

(jestli už to tu bylo, tak se omlouvám, ale nenašla jsem)

Obrázek
kytarová škola - pojeďte! :)
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Myslím že nebylo, ale jo, to znám...s nima je dost takovýhle sranda videí :D

jinak tenhle thread je z mé strany docela mrtvý, jelikož už je neposlouchám...ale kdyby to tu někdo chtěl oživit, přivítám to :)
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

tak toto je ostrý video jak sviňa však se na něho koukněte.žádnej amater ale profesionál. . .MICK THOMPSON je NEEEEEEEEEEEEEEJ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9PHlVwDJ ... h=SlipKnoT
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

ja mam uprimne radsi Jamese ale Mick taky neni k zahozeni :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
afektband

Příspěvek od afektband »

Slipknot mám hrozně rád. Radši mám Jima, ale nesnášim ty jeho fendery, ta mickovo ibanezka je pěkná. Od slipknot si radši poslechnu starší alba, ale mám rád i ty nový. Nesnášim názory, že poslední album je komerční s****a atd...každá kapela se vyvíjí...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Co ot vůbec je za styl to corhajou? Nějakej metal beztak ale co to je za odnož, to přece není čistej metal ne?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Taky mam radši Jima ale mickova kytara by možná byla lepší je na toakový metalový riffy i sola a poslechnu si i novjejší alba nejsou tak špatný
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

On je to Black Metal . . .:) a Death Metal dohromady. . .:)
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Popic

Příspěvek od Popic »

muzete mi nekdo vysvetlit to Craigovo samplovani?.....vubec sem nepobral o co de....ani pri zivacich to vubec neni videt :P
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Slipknot jsou dost zajímavý, poslouchám je už celkem dlouho a za nejepší alba považuju Mate.Feed.Kill.Repeat (kdo nezná tohle album nemůže pochpit slipknot) a pak album Slipknot. Je to hudba založená na rytmu a ne na melodii. Je to spíš na vyčištění hlavy než na nějakej hloubkovej poslech :D . Jinak Micka ani Jima nepovažuju za nějký super hráče, hrát umí, ale jejich styl hraní mi nic neříká, prostě na procítěný hráčský umění Hendixe, Gilmoura, Page nebo Blackmoora to prostě nemá :wink: . Ale jinak je to fajn...experimet kterej se moc povedl. Hlasoval jsem teda pro Jima jelikož se mi celkem líbí jeho styl v Stone Sour,
Naposledy upravil(a) kotyzji dne 11.09.2007 15:20, celkem upraveno 1 x.
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“