Zamykání kravin
Re: Zamykání kravin
taky se přiklánim k těm plusům, ale zaved bych i mínusy s tim, že je bude moct dávat jenom mod nebo Nero a když ho dá mod tak Nerovi přijde hlášení. Mínus by byla taková výstraha před banem za zavádějící a nekonstruktivní příspěvky a dával by se asi opravdu výjimečně a třeba po měsíci nebo po nějakým počtu poděkování/plusů by zmizel. Pro mě a myslim že i pro ostatní jsou modi a Nero dost důvěryhodní a nemyslim že by si tu vyřizovali účty.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Mínusy od modů jsou blbost - pokud mod chce někomu dát výstrahu, udělá na něj bububu ať už přes SZ nebo veřejně; tohle by vůbec nic neznamenalo (navíc na to není ten plugin stavěnej a upravovat ho je hovadina - pokud by to dělal někdo z uživatelů, nevíš, jestli někde není bug a IT od kytar by tě s tímhle poslali expres do h*jzluvorech6 píše:...
nevim jestli sem to napsal dobře-prostě aby u iživatele bylo vidět že dostal výstrahu za špatný a nekontruktivní příspěvky(který by se samozřejmě museli opakovat, seknout se může každej).
No jak nad tim přemejšlium je to asi opravdu blbost. Zavřem to do hlubokých vod internetu a nebideme se tim už zabejvat.
Jinak ale pro ten systém poděkování plusů jsem všema deseti.
No jak nad tim přemejšlium je to asi opravdu blbost. Zavřem to do hlubokých vod internetu a nebideme se tim už zabejvat.
Jinak ale pro ten systém poděkování plusů jsem všema deseti.
Tohle funguje jinde ve forme zlutych karet, nepovazoval bych to za stezejni.
Sadam.S: Tady nejde o to, zdali by to slo technicky, tady jde o to, jestli bude vule neco menit - tohle forum rozhodne pro kytary.cz neni prioritou, proto jakekoli zmeny (v navic dobre fungujicim systemu - alespon technicky a provozne) muzou byt tak trochu proti srsti. Doufam, ze sem nekdy prifrci VladaM a prodiskutuje to s nami, urcite by to byl cenny vstup. Mimochodem Nero je ted na vikend pryc, takze si to procte nejdriv zitra.
Kazdopadne jsme trochu odbocili od tematu, system dekovacek nam moc nepomuze s otravnymi a opakujicimi se tematy
Sadam.S: Tady nejde o to, zdali by to slo technicky, tady jde o to, jestli bude vule neco menit - tohle forum rozhodne pro kytary.cz neni prioritou, proto jakekoli zmeny (v navic dobre fungujicim systemu - alespon technicky a provozne) muzou byt tak trochu proti srsti. Doufam, ze sem nekdy prifrci VladaM a prodiskutuje to s nami, urcite by to byl cenny vstup. Mimochodem Nero je ted na vikend pryc, takze si to procte nejdriv zitra.
Kazdopadne jsme trochu odbocili od tematu, system dekovacek nam moc nepomuze s otravnymi a opakujicimi se tematy
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Náhodou by moh... přeci nováček se bude cejtit hůř, když ho pošle někam člověk s pár tisícema díků 
problém s novými otázkami by asi opravdu vyřeila nejlíp ta uvítací obrazovka, která by se objevila ještě než by tě to pustilo na obsah(samozřejmě jenom po prvním přihlášení).
JInak tlačítko hledat je podle tak dobře maskovaný že si ho na první pohled nevšimneš a tlačítko nové téma je větší a lákavejší nez nějakej článek byť zviditelněnej, takže podle mě tu funguje psychologie stejná jakov reklamě-čim víc je něco vidět tim míň myslim na ostatní varianty.
JInak tlačítko hledat je podle tak dobře maskovaný že si ho na první pohled nevšimneš a tlačítko nové téma je větší a lákavejší nez nějakej článek byť zviditelněnej, takže podle mě tu funguje psychologie stejná jakov reklamě-čim víc je něco vidět tim míň myslim na ostatní varianty.
Technicky to funguje tak,že je tam zaveden systém "reakcí" - tedy chci odpovědět konkrétní osobě v konkrétním threadu - kliknu na jeho nick a odpovím.Jemu se nahoře na liště objeví že na něj někdo reagoval - klikne si a automaticky je v konkrétním vlákně.Tedy tak nějak - to tu taky postrádám bo se snadno může stát že jaksi zapomenu v kolika vláknech jsem byl a musím to dohledávat.Wohma píše:Tohle funguje jinde ve forme zlutych karet, nepovazoval bych to za stezejni.
"Aura" se přepočítává každou půlnoc a jednou za týden napřesno - nejni to nic,co by šlo namazat na chleba,ale spolehlivě odradí příkladně drzý fracky,chtějící se poškorpit bo automaticky vidí,že před sebou nemá žádnýho joudu ze svýho chlíva

Uploaded with ImageShack.us
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Promiň,ale to není řešení - lze ho snadno obejít a za chvilku bychom na tom byli stejně...vorech6 píše:problém s novými otázkami by asi opravdu vyřeila nejlíp ta uvítací obrazovka, která by se objevila ještě než by tě to pustilo na obsah(samozřejmě jenom po prvním přihlášení).
Skutečně trvám na vstupním filtru moda - je to vyzkoušené řešení a spolehlivě funguje - viz. můj post Wohmovi ze včera
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Sorry, že to napíšu takhle, ale ty si můžeš trvat na čem chceš, pokud se s tebou neztotožní opravdu podstatná část uživatelů. A jelikož, pokud správně čtu a pamatuju si, se s tebou v tomhle řešení neztotožnil absolutně nikdo, budeš asi muset překousnout nynější stav, nebo vymyslet něco přijatelnějšíhopavel68 píše:Promiň,ale to není řešení - lze ho snadno obejít a za chvilku bychom na tom byli stejně...
Skutečně trvám na vstupním filtru moda - je to vyzkoušené řešení a spolehlivě funguje - viz. můj post Wohmovi ze včera
Ale to je v pořádku - já si trvám na svém názoru,to je všecko 
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No já si myslím, že kdyby se to zavedlo tak modum ta práce neodpadne možná ještě jí budou mít více a jediná výhoda v tom je, že nebude zasekané forum no, ale pro ně se nic neulehčuje.pavel68 píše:Ale to je v pořádku - já si trvám na svém názoru,to je všecko
Nemyslím si - modové prostě kouknou na nové thready a pustí jenom smysluplná témata.Jasně že to to je jaksi práce navíc a chtělo by to je nějakým způsobem ohodnotit,ale opakuji jen svou zkušenost z webu,kde jsme řešili minulej rok naprosto totožný problém a už ho nemámeWocass píše:No já si myslím, že kdyby se to zavedlo tak modum ta práce neodpadne možná ještě jí budou mít více a jediná výhoda v tom je, že nebude zasekané forum no, ale pro ně se nic neulehčuje.pavel68 píše:Ale to je v pořádku - já si trvám na svém názoru,to je všecko
P.S. pročti poctivě mé včerejší posty Wohmičovi - příkladně systém "karty usera" - tady mám problém rozlišit,kdo se ptá - nevím,zdali je to dítě či dospělý atd.
Byl bych rád kdyby ses vyjádřil ke všemu
Sadam.S. tebe se to týká taky
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám, že by to bylo špatné. Určitě by bylo méně nesmyslných témat, ale už předtím bylo řečeno, že víceméně celé forum tu prochází Red Bull a Nero. Red Bull je ted neaktivní a Nero nemůže stíhat kontorlovat vše a pak by se také mohlo stát, že někdo bude potřebovat poradit a bude 2 - 3 dny čekat než projde filtrem? Když potřebuje radu co nejdříve?
Nechci narážet na mody, že nedělají co mají - nedá se to zvládat.
PS: Myslel jsem, že jde o to i těm moderátorům ulehčit práci.
EDIT: Jinak tu karmu s tou naprosto souhlasím ta by byla fajn.
Nechci narážet na mody, že nedělají co mají - nedá se to zvládat.
PS: Myslel jsem, že jde o to i těm moderátorům ulehčit práci.
EDIT: Jinak tu karmu s tou naprosto souhlasím ta by byla fajn.
Pokud by se zavedl ten vstupní filtr(což nepředpokládám,ale občas se dějí divné věci) tak by se musel zvýšit počet modů, popř vymezit nějaké "pomocníky" který by měli právo schvalovat příspěvky třeba jenom ve fóru kytar, ale jinak by to byli běžný useři(třeba je udělat z rádců nebo tak).
Ale osobně se s timhle řešením nestotožňuju, přijde mi takový prostě byrokratický nebo jak bych to řek.
Tak mě napadá jestli by se třeba člověku s 0 příspěvky nebo, který ještě nezaložil téma, nebo vlastně všem duplicity nezkládaj jenom začítečníci a nováčci po zmáčknutí tlačítka nové téma neobjevila ta tabulka se seznamem a nějakým nápisem-mnohé již bylo zodpovězeno, ušetři si práci s novým tématem(třeba).
sqamozřejmě že by to úplně neřešilo, takový řešení, kromě schvalování neni, ale myslim, že alespoň část duplicit by to omezilo.
P.S:Nechcete někdo schválně dělat statistiku kolik je duplicit teď a kolik po nějakým eventuelním optaření?
Ale osobně se s timhle řešením nestotožňuju, přijde mi takový prostě byrokratický nebo jak bych to řek.
Tak mě napadá jestli by se třeba člověku s 0 příspěvky nebo, který ještě nezaložil téma, nebo vlastně všem duplicity nezkládaj jenom začítečníci a nováčci po zmáčknutí tlačítka nové téma neobjevila ta tabulka se seznamem a nějakým nápisem-mnohé již bylo zodpovězeno, ušetři si práci s novým tématem(třeba).
sqamozřejmě že by to úplně neřešilo, takový řešení, kromě schvalování neni, ale myslim, že alespoň část duplicit by to omezilo.
P.S:Nechcete někdo schválně dělat statistiku kolik je duplicit teď a kolik po nějakým eventuelním optaření?
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Taková varianta by byla dobrá, ale jak Wohma říkal. Prostě by se akorát proklikali dále a dále než by je to pustilo založit téma. Mě třeba napadlo zrušit zakládání témat a místo toho dát prostě tlačítko "potřebuji radu" na to by člověk kliklnul a otevřela by se mu stránka vyhledávání, tam by musel zadat nějakej dotaz nebo a až by mu vyjely výsledky, tak na konci stránky by bylo "Pokud se Váš problém nevyřešil založte téma" nebo tak něco a až tam by šlo to téma založit. Ale asi je to moc komplikované a nevím zda by to pomohlo.
To je taky dobrej nápad, ale stejně žádný opatření to neodtsraní, vždy pouze omezí.
Podívejme se na to z ovšem z jiného pohledu-budeš radši číst stovky příspěvků než najdeš rešení nebo radši založíš téma, který už je sice vyřešený, ale nechce se ti to číst ani hledat(mezi náma zdejší vyhledávač je mi silně nesympatický, já nemam rád jeho a on mě-vždycky schválně najde něco jinýho než chci), a počkáš si na odpovědi?
Takový možná ještě doopatření by bylo, že pokud založíš duplicitní snadno naleznutelný téma tak dostaneš viditelnou výstarhu a pokud to uděláš víckrát tak ban, ale to už je zase až moc krajní(kde je kurňa ten smajl co krčí ramena?)
Podívejme se na to z ovšem z jiného pohledu-budeš radši číst stovky příspěvků než najdeš rešení nebo radši založíš téma, který už je sice vyřešený, ale nechce se ti to číst ani hledat(mezi náma zdejší vyhledávač je mi silně nesympatický, já nemam rád jeho a on mě-vždycky schválně najde něco jinýho než chci), a počkáš si na odpovědi?
Takový možná ještě doopatření by bylo, že pokud založíš duplicitní snadno naleznutelný téma tak dostaneš viditelnou výstarhu a pokud to uděláš víckrát tak ban, ale to už je zase až moc krajní(kde je kurňa ten smajl co krčí ramena?)
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ani né tak krajní jako nepraktické. Těch nováčků je sousta a jak si zapamatuješ kdo to udělal poprvé a kdo podruhé? Navíc jsme zase u toho je to další práce navíc moderátorů. Leda mě napadá ještě jedna věc. Zavést tu karmu stím,ž e + by mohl dávat každý a mínus jenom moderátor. Dával by je za porušení pravidel a nemusel by tím hlídat kdo co udělal poprvé, kdo podruhé atd. A dejme tomu za 3 mínusy ban stím, že by se mu veškerá karma vymazala. Myslím, že by to bylo také trochu ulehčení.
Novacku je tu spousta ale vetsinou so to novacci co sem pridou zalozi tu tema ktere je tu uz 100x akdyz sem par dobrovolniku postara o radu tak ti novacci sem uz nepachnou....
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
to sem psal na začátku stránky 
Myslim ze filtr by nebyl spatnej a spis by mohl platit pro ovacky kteri nemaji jeste urcity pocet prispevku nebo nejsou na foru urcitou dobu..
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D