Behringer V-Amp 3 vs. Digitech RP-155
Pravidla fóra
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Behringer V-Amp 3 vs. Digitech RP-155
Funguje to přesně tak. Otázka je, když si to vyrobíš sám, jestli se s náklady dostaneš pod ty čtyři stovky...
Zdravim, nemáte někdo zkušenosti s rozebránim tej RP155? mě se nějak zasekávaj pedály pže hrajem v bordelu a prachu tak bych to chtěl vyčitit ale nechce se mě moc do toho mam vo něj strach 
Zespod jsou masivní šrouby, čepičky koukají hezky na povrch, to není jako u vietnamských hraček, kde jsou šrouby co nejhůř přístupné a často s nepochopitelnými hlavami, takže si myslím, že je to snadnému rozebrání přizpůsobeno. Já jsem zatím neměl důvod, ale s trochou opatrnosti nemyslím, že se máš čeho bát.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
žádnej strach. Jde to v pohodě. A ty pedály jsou tam docela inteligentně zacvaklý.
U starej RP6 jsem i měnil jeden mikrospínač (nalilo se mi tam pivo). A úspěšně
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Lachim píše:žádnej strach. Jde to v pohodě. A ty pedály jsou tam docela inteligentně zacvaklý.
fajne tak to do toho du já sem tam právě taky nalil pivo hnedka asi tejden co byl novej tak to šlo hůř že se to lepilo a tak a tedka prach a všechno tohle tak zejtra na to asi vlítnu... Dik