Pak se nabizi otazka proc timhle zpusobem vynasis soudyIhateRap§Hip Hop!!! píše:Na elektrickýho gibsona jsem nikdy nehrál...
Vyvážení SG
Pravidla fóra
Re: Jaké SG?
-
IhateRap§Hip Hop!!!
Farell, já jen nechápu jen k čemu ti je že elektrická kytara je vyrobena z toho a toho dřeva, pokud vim struna vybruje o kovovou kobylku a nultý pražec, ten zvuk bere snímač na dřevu podle logiky by nemělo záležet...
Akustiky:WASHBURN WD7SATB+Nějaká španělka po matce(Cremona Luby 0423)
Elektro:EPIPHONE Faded G-400 WC+axl-headliner
Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
Elektro:EPIPHONE Faded G-400 WC+axl-headliner
Kombo:MARSHALL MG15FX+Boss Metalzone(Nevim co máte proti Marshall MG jo neni to nejlepší kombo, ale jedno z nejlepších tranzistorovejch, nemůžete ho srovnávat s lampovejma kombama, to že doporučujete Roland je hezký, ale zvuk Rolanda nemám rád...)
(edit: nebo to tady spatne chapu a jde o nejakou legraci?)
Když nezáleží na dřevu tak proč kytary neděláme rovnou z plastu a nebo sádrokartonu, ty vole to je mocIhateRap§Hip Hop!!! píše:Farell, já jen nechápu jen k čemu ti je že elektrická kytara je vyrobena z toho a toho dřeva, pokud vim struna vybruje o kovovou kobylku a nultý pražec, ten zvuk bere snímač na dřevu podle logiky by nemělo záležet...
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10