Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

*Twisted.Brother* píše:Normalne si vem stary kufr , dej do něj starý koberec , dost chlupatý aby to lepilo suchy zip ... na spod efektu nalep suchy zip a máš ..
Dobrý nápad...takové lidové praktické řešení :) Dalo by se...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Tak som si konecne skompletizoval svoj pedalboard:
(sorry za nepeknu fotku, narychlo sa mi nepodarilo spravit lepsiu)
Obrázek
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

já jsem si koupil za kilo v baumaxu obyc. nábytkovou desku 25x100cm ( pravděpodobně to mělo sloužit jako polička do skříně ), na to jsou šroubl zespod 8 gumových nožek a bylo to :)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

krapet problém, ale může bejt, že se to nedá zavřít.... jinak braniiku, slušnej posun dopředu, cos e týče výběru efektů....
Ja sem před 2ma dnama přišrouboval... přivrutoval... Cry Baby na desku (dal sem pod šroubky nořiček, plochý díli z merkuru). a ostatní efekty přilepil sucháčem... Ale furt je tolik věcí, co bych chtěl.... třeba jen zkreslovadla. rád bych nějaký overdéčko... třeba Tubescreamera, pak nějaký krémovější germanium fuzz, turbo rata.... docela bych bral nějaký dozvuk, ale nejvíc mě sedí pružinovej reverb a ten bych řešil asi aparátem... ale je to krása, když se člověk koukne na zem a kolem něj se válí kytarová historie... jen je problém, že je ten pocit docela drahej a narozdíl od ampu ty efekty prostě nejedou furt...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

qwer píše:já jsem si koupil za kilo v baumaxu obyc. nábytkovou desku 25x100cm ( pravděpodobně to mělo sloužit jako polička do skříně ), na to jsou šroubl zespod 8 gumových nožek a bylo to :)
jak se ti to přenáší? :P
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

No tak já se taky chystám dát ty moje krabičky do nějaký pixly...zatím mám Cry, DS-1 a mulťák od Korgu na modulace atd...přemýšlím že to přilepím na dřevěnou desku a bude klid. To nemusí být ani kryté ne? Stačí dát nějakou rukojeť dozadu a bude klid, to přišroubuju fest a bude to držet.
Final Frontier
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak jako v pohode... nevidim nejaky prinos v zakrytovani cele pedalove sekce... proste to mam napevno a skablikovane a o to tady jde ne :)

kdyz chci prenest, tak prenesu.. no problemo :)
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

No, pokrok som spravil, ale urcite to nie je moja finalna zostava :) Ale da sa povedat, ze teraz mam zastupene vsetky TYPY efektov, ktore by som chcel mat.. este ten spominany pruzinovy reverb.
Co sa samotneho pedalboardu tyka, tak ten Boss BCB-60 je nehorazne predrazeny, ja som ho nastastie bral z druhej ruky...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Braniik píše:No, pokrok som spravil, ale urcite to nie je moja finalna zostava :) Ale da sa povedat, ze teraz mam zastupene vsetky TYPY efektov, ktore by som chcel mat.. este ten spominany pruzinovy reverb.
Co sa samotneho pedalboardu tyka, tak ten Boss BCB-60 je nehorazne predrazeny, ja som ho nastastie bral z druhej ruky...
Jestli chceš výbornej reverb tak se zkus podívat po tomhle. Já po tom dost slintám. :)
http://www.leejackson.com/MrSpringgy_pedal.html

Jinak jak hraje to nové Danelectro a jak je na tom po konstrukční stránce ? Prý jsou ty nové kovové a mají true bypass. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ten reverb je fakt luxusny :)
K tomu Danelectru - je to naozaj z kovu, aj ked hmotnost to ma pomerne malu. True bypass to je... Zvukovo som zatial spokojny, ale este to musim poriadne vyskusat - totiz len dnes mi ten pedal dosiel. Zda sa, ze ten fuzz ma celkom velky rozsah zvukov... este sa s nim pohram, a potom nieco napisem do temy "Fuzz" ;)
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

hele má někdo skušenosti s tímhle?
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-DC-3-P ... 5%AF:17412
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Enty™ píše:hele má někdo skušenosti s tímhle?
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-DC-3-P ... 5%AF:17412
jo, já to mám, funguje to :-)
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

jo... tak to je důležitý že to funguje :lol: a nechytá to šum nebo neovlivňuje to zvuk nebo tak něco?
felixx

Příspěvek od felixx »

zaškrtl jsem šest viz podpis, ještě vybírám chorus (a dibox) a můj PB pro použití elektriky a akustiky bude připraven, pak už jen zdroj a bude to 8)
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

vsem zajimajicim se o pedalboardy jako celky doporucuju aktualni clanek mistra Smrcky;)
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-cla ... rpen~2008/
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

povodne som mal 3 efekty ale te som predal a kupil som si BOSS ME-50B 8)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

No, jak jsem plánoval o něco větší pedalboard, tak se stal opak, zkrátil jsem to na jeden efekt :) Max. uvažuju ještě o MXR Micro Amp...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

takže, nainstaloval jsem si pedály do kufru od mixáku... místo té zrůdy, ze které trčí ty adaptéry bude časem smrčkovo 8mi napájedlo

http://www.box.net/shared/b084u1cozv

What's up, fellas? úvodní fotka

http://www.box.net/shared/2fjxfosyd3

http://www.box.net/shared/sttm764py2

http://www.box.net/shared/tj6xjxhg8e
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Dark Axel píše:...
Ta knížka nemá chybu :-) Jinak ten kufr je dobrej
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

takovou zrudu mam taky, ale uz je na ceste do pekel, zatimco Smrcina pomalu objednavan. taky budu delat novy board a la qwer. muj me trosku pretika, a tak udelam neco vetsiho a peknejsiho.
mimochodem, kde sehnat nejaky to velcro, aby bylo overeny, ze bude drzet? nevyznam se v tom vubec, tak abych nekoupil neco a ono to pak odpadavalo :D
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“