značka ESH..
Pravidla fóra
pardon, ale porovnávat Custom stavěný český hi-end zesilovače s valvekingem je velice nerozumné a pokud si toho názoru, že VK hraje líp a tvrději, než ESH, tak jsi na žádnej jeho zesilovač rozhodně nehrál. Už jen jeho CATR, 30W class A zesilovač tlačí víc, jak Mesa, tak sem prosím VK nestrkej, nepatří sem...souhlasím s tím, že ESH je o 2 třídy dál.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já taky víc fandim ESH - valvekinga jsem slyšel viděl páč je všude a moc mě to neohromilo.To fakt radši ESH - prosím aby zde na valveking vs. ESH už nikdo nereagoval jinak se to ztrhne v hádku a OT co je lepší atd. atd. řešil bych tu pouze ESH.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Já vůbec nepopírám, že je valveking proti tomu vykopanej ze skládky, jenom z čistě technickýho hlediska mě zajímá, co má ESH na víc.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
nezapomente, ze se ted na bazaru vali acustic hlava za nejakych 17t.
slintam
jsem loser, jsem loser, dneska jsem poprve nazivo slysel acustika kombo, vedle toho mesina shortka 60 s boxem 1x12 masa b. ... hadejte, co me dotsalo do stavu "prodej voxe a vsechyn pedaly co mas - na bazaci je porad to 100w acusstic kombo"
slintam
jsem loser, jsem loser, dneska jsem poprve nazivo slysel acustika kombo, vedle toho mesina shortka 60 s boxem 1x12 masa b. ... hadejte, co me dotsalo do stavu "prodej voxe a vsechyn pedaly co mas - na bazaci je porad to 100w acusstic kombo"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jj, dvakrát jsem na něj hrál, na koncertě na něj sice hrál druhej kytarista, ale já si ho taky ozkoušel. Byl to dvoukanál. Hrálo to dost dobře, ale já preferuju jinej zvuk. Tohle byl takovej poctivej heavy metal.hardcore guitarist píše:ty si hrál na ESH ne?sem to viděl na BZ že ste to měli za s sebou....byl to myslím jednokanál ne?afektband píše:Já vůbec nepopírám, že je valveking proti tomu vykopanej ze skládky, jenom z čistě technickýho hlediska mě zajímá, co má ESH na víc.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
To se mě ptáš na moc. Takovej ten s tím vykrojeným (nahoře) předním panelem. Nevim jak to líp popsat.hardcore guitarist píše:Co to bylo za typ?
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Asi takhle, bez vobrázku ti to fakt neřeknu, nevim. Najdi ten 1001 a já ti řeknu, jestli to je on.hardcore guitarist píše:1001?
EDIT: Tak jsem to našel, jo je to ono, akorát tamto byl dvoukanál.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
Na téhle stránce je jeden je to zrovna ta serie 1001....
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
je to dost o charakteru... tobě možná sedí VK, ale přesto je ESH tak nějak poctivější.... Prostě to není čína sou tam použitý dobrý součástky etc. TO je něco jako můj rozmrdall. mě se líbí jeho zvuk mnohem víc než valve apod. Ale protože mě sedí charakter... Je to takovej bástl z toho co dům dal (rozdallův a můj dům). Podle mě by aparát měl sednout.afektband píše:Jj, dvakrát jsem na něj hrál, na koncertě na něj sice hrál druhej kytarista, ale já si ho taky ozkoušel. Byl to dvoukanál. Hrálo to dost dobře, ale já preferuju jinej zvuk. Tohle byl takovej poctivej heavy metal.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jednokanál... sexy... tam je konec 6l6 že??? toe škoda. Být tam středovější koncák tak bych to málem bralhardcore guitarist píše:http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
o tom, ze je neco cina=sh*t bych polemizoval...
klidne nekomu poslu jednu minirecenzi, co me napsal clovek vlastnici VOX AC30 Made in UK a zaroven i AC30 Made in China blue alnico...
nekoho by ta recenze treba zajimala. to, ze neco je z ciny a neco odnekud z evropy nebo usa bych neresil. jde predevsim o soucastky... a i nektere veci made in usa maji dnes ty soucastky ne zrovna moc kvalitni.
nezastavam se ani esh, ani valvekinga ani zadneho jineho vyrobce... jen by s nemelo hledet na to, kde je to vyrobene, ale jak je to vyrobene a jak to hraje
klidne nekomu poslu jednu minirecenzi, co me napsal clovek vlastnici VOX AC30 Made in UK a zaroven i AC30 Made in China blue alnico...
nekoho by ta recenze treba zajimala. to, ze neco je z ciny a neco odnekud z evropy nebo usa bych neresil. jde predevsim o soucastky... a i nektere veci made in usa maji dnes ty soucastky ne zrovna moc kvalitni.
nezastavam se ani esh, ani valvekinga ani zadneho jineho vyrobce... jen by s nemelo hledet na to, kde je to vyrobene, ale jak je to vyrobene a jak to hraje
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
U té 1001 myslím že není radši bych se ale zeptal....u těch 2000serií je 6l6....turbo_MaCk píše:jednokanál... sexy... tam je konec 6l6 že??? toe škoda. Být tam středovější koncák tak bych to málem bralhardcore guitarist píše:http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
Já mám pocit, že on standartně dává 6l6 a el34 jenom na přání.hardcore guitarist píše:U té 1001 myslím že není radši bych se ale zeptal....u těch 2000serií je 6l6....turbo_MaCk píše:jednokanál... sexy... tam je konec 6l6 že??? toe škoda. Být tam středovější koncák tak bych to málem bralhardcore guitarist píše:http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: