az se se Zlatou Hladikovou uvidim, zkusim se ji zeptat, jestli se na toho customa muzu nekdy prijit podivat a kouknout se na nej z blizka. Uz je to dlouho, co jsem jej mel v rukach, ale fakt bych se vsadil, ze to bude jeden z prvnich RI '68. Mel akorat divny cislo na hlave ala 50s kytary - Radim sam rikaval, ze to je takovej mezityp/skladacka. Kdysi rikal, ze ho sehnal pres nejakyho jugoslavce, kterej pomahal k vybaveni hodne muzikantum tady a kdyz mu prisel do ruky, tak mel nejakou prisernou vibrolu.
Gibson Les Paul Custom
Pravidla fóra
Re: Gibson Les Paul Custom
Udělej fotky a pokocháme se tady !Kinx píše: ↑5.09.2020 11:38
az se se Zlatou Hladikovou uvidim, zkusim se ji zeptat, jestli se na toho customa muzu nekdy prijit podivat a kouknout se na nej z blizka. Uz je to dlouho, co jsem jej mel v rukach, ale fakt bych se vsadil, ze to bude jeden z prvnich RI '68. Mel akorat divny cislo na hlave ala 50s kytary - Radim sam rikaval, ze to je takovej mezityp/skladacka. Kdysi rikal, ze ho sehnal pres nejakyho jugoslavce, kterej pomahal k vybaveni hodne muzikantum tady a kdyz mu prisel do ruky, tak mel nejakou prisernou vibrolu.

Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
to je jasny 

- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
jasné, ‘54 GT a ‘57 BB. Už to mám taky v té hlavě pomotané.
Teď jsem se koukal po letech na Rajky, záznam z TV. A poprvé si všimnul, že Radim tam má o Voxe opřeného druhého černého Customa. Navíc vtipně o přední stranu komba.Kinx píše: ↑26.04.2011 19:41 podle me to neni 59, jelikoz ma javorovej top. no ale nekdy za tejden je snad uvidim v LMB, tak se ho zeptam kdyz bude caspred par tydnama jsme se o tech jeho kytarach bavili docela dlouho ale uz jsem to pozapomel. Pamatuju si ale jak rikal ze si mysli ze to je splacanina z vice obdobi. Prej ji vzal misto toho 69 goldtop deluxe hlavne kvuli tomu krku kterej mu vyhovoval mnohem vic. Pro me je zajimavy i fakt ze toho deluxe od nej koupil jeden clovek z hradce kteryho jsem od videni znal a kterej mi nez odjel definitivne do ameriky daroval obrovskou kupu guitarplayeru ze kterych jsem se naucil anglicky a celkove pro me byly dost dulezity
Svet je proste malej.

Podle me to mel pujceny od nekoho, taky jsem na to koukal
)
jinak podle cloveka, co Radimovi ten custom v 70s prodaval je ten custom prej 72
))

jinak podle cloveka, co Radimovi ten custom v 70s prodaval je ten custom prej 72

Taky jsem si říkal, že to asi bude něco půjčenýho.
Někde jsem se dočetl, že ten Custom má javorovej krk, to by pak dávalo smysl. Ale pak by teda byla špatně tahle bakalářská práce, která bere informace z veřejně dostupnejch rozhovorů s Radimem.

Javorovej krk urcite nemel. Nemel ani volute. to nahrava teorii, ze to je jedna z prvnich 54 RI predelana na HB
Pěkná slátanina, ta bakalářka...HoSl píše: ↑12.12.2023 10:21Taky jsem si říkal, že to asi bude něco půjčenýho.
Někde jsem se dočetl, že ten Custom má javorovej krk, to by pak dávalo smysl. Ale pak by teda byla špatně tahle bakalářská práce, která bere informace z veřejně dostupnejch rozhovorů s Radimem.https://theses.cz/id/tzfgqq/880663