Poškozený lak Fender Highway - reklamace?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
woro90-1

Re: Poškozený lak Fender Highway - reklamace?

Příspěvek od woro90-1 »

jakub.kubaaa píše:Déčka jsou na tom lépe? Já bych řekl spíš obráceně, však klasika je přeci o něco menší a nemučí se tvrdými strunami a trsátky, ne?
Ale má daleko měkčí desku.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

mesiah píše:To niekto fakt investuje toľko do akustiky? Veď akustické gitari vekom hluchnú.
Já jsem slyšel, že ji dostal darem... je to kytara dělaná v autrálii od kytaráře, kterej tam někde žije v lese a sám si vybírá a suší dřevo (pro další generace) a kytary dělá z přírodně uschlýho dřeva po svým pradědovi, či co... no a taková kytárka od něj se pohybuje cca od 1mil. korun :wink:

Vím, zní to dost hloupě, skoro jako pohádka, ale je to tak
negativecreep

Příspěvek od negativecreep »

Myslím,že Štěpán Rak někde říkal, že tu kytaru je těžký sehnat,že i když má člověk peníze, že mu ji ten kytarář nemusí vyrobit, že si snad vybírá komu jí vyrobí a komu ne, a že je nutná snad osobní návštěva. Ale už si na to moc nepamatuju.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

negativecreep píše:Myslím,že Štěpán Rak někde říkal, že tu kytaru je těžký sehnat,že i když má člověk peníze, že mu ji ten kytarář nemusí vyrobit, že si snad vybírá komu jí vyrobí a komu ne, a že je nutná snad osobní návštěva. Ale už si na to moc nepamatuju.
no, i to je možný... já to teda nemám přímo od Raka, protože jsem kvůli nemoci musel zrušit účast na semináři, co pořádal... rozhodně to není jen tak ledajakej nástroj
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Dreadnoughty mají jiné žebrování, drát v krku, vydrží víc. Hrající Martiny D z let kolem války jsou toho důkazem, ale španělské kytary z té doby leda na ozdobu.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Pikus píše:
Já jsem slyšel, že ji dostal darem... je to kytara dělaná v autrálii od kytaráře, kterej tam někde žije v lese a sám si vybírá a suší dřevo (pro další generace) a kytary dělá z přírodně uschlýho dřeva po svým pradědovi, či co... no a taková kytárka od něj se pohybuje cca od 1mil. korun :wink:

Vím, zní to dost hloupě, skoro jako pohádka, ale je to tak
Greg Smallman?
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Pikus píše:To niekto fakt investuje toľko do akustiky? Veď akustické gitari vekom hluchnú.
Co se tyce kytary, tak Stepan Rak je svetova spicka. Proc by pak neinvestoval do kytary poradny penize? ;)
Hodně budem někde...
timy1123

Příspěvek od timy1123 »

Když to tu tak čtu ..tak jsem si schválně prohlíd svýho squiera ...co jsem mu samozřejmě nechtíc způsobil za těch pomalu sedumnáct let za šrámy.. no a není to tak hrozný.. a opravovat to ale určitě nebudu :D
jen jsem jí musel jednou nechat přepražcovat (S. Papež)
Ale jinak ten lak drží ty laťky sakra pevně ... :lol: :lol:
A když na to čučím tak nějak nevím od čeho jsou ty kruhový ťukance na spodku těla (jak je ta czka) :shock:

To bych chtěl vidět toho fendra s nitro lakem po takový době používání když se to loupe jen dotykem spony pásku :idea:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

timy1123 píše:A když na to čučím tak nějak nevím od čeho jsou ty kruhový ťukance na spodku těla (jak je ta czka) :shock:
To vznikne tak, že ji postavíš na beton a stojí na kamínku. Případně když s ní sekneš o cokoli malého a tvrdého na podlaze. Moje Žlutá už má solidně vydřený hmatník, moc laku už na něm nezbylo. Tipoval bych že kdyby tvůj squier měl javorový hmatník, už by byl holý.
timy1123

Příspěvek od timy1123 »

no joo to by mohlo bejt ..dycky jsem to tahal v hranatým měkým pouzdře B.C Rich a občas jsem to položil když jsme nakládali vykládali apec u auta naležáka (aby nespadla) opřený třeba o kombo.. tak jsem to asi voťukal vo asfalt když jsem to pokládal :idea:

hmatník mi Standa srovnával taky páč byl děsně vymačkanej...
Venca1911

Příspěvek od Venca1911 »

tak v první řadě jsem přestal nosit pásek...:D Ale jinak si tu kytaru hlídám poměrně dost. Nikdy jí nedávám do Gigbagu ale dycky do kufru... Chci aby mi nějakej ten pátek vydržela...:-)
IN progress
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

Venca1911 píše:tak v první řadě jsem přestal nosit pásek...:D Ale jinak si tu kytaru hlídám poměrně dost. Nikdy jí nedávám do Gigbagu ale dycky do kufru... Chci aby mi nějakej ten pátek vydržela...:-)
a to já tu svou dávam jen do Gigbagu kufr se nedá dát na záda a je to pekelně těžký a ani ho nemam :D
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“