Ale má daleko měkčí desku.jakub.kubaaa píše:Déčka jsou na tom lépe? Já bych řekl spíš obráceně, však klasika je přeci o něco menší a nemučí se tvrdými strunami a trsátky, ne?
Poškozený lak Fender Highway - reklamace?
Pravidla fóra
-
woro90-1
Re: Poškozený lak Fender Highway - reklamace?
Já jsem slyšel, že ji dostal darem... je to kytara dělaná v autrálii od kytaráře, kterej tam někde žije v lese a sám si vybírá a suší dřevo (pro další generace) a kytary dělá z přírodně uschlýho dřeva po svým pradědovi, či co... no a taková kytárka od něj se pohybuje cca od 1mil. korunmesiah píše:To niekto fakt investuje toľko do akustiky? Veď akustické gitari vekom hluchnú.
Vím, zní to dost hloupě, skoro jako pohádka, ale je to tak
-
negativecreep
Myslím,že Štěpán Rak někde říkal, že tu kytaru je těžký sehnat,že i když má člověk peníze, že mu ji ten kytarář nemusí vyrobit, že si snad vybírá komu jí vyrobí a komu ne, a že je nutná snad osobní návštěva. Ale už si na to moc nepamatuju.
no, i to je možný... já to teda nemám přímo od Raka, protože jsem kvůli nemoci musel zrušit účast na semináři, co pořádal... rozhodně to není jen tak ledajakej nástrojnegativecreep píše:Myslím,že Štěpán Rak někde říkal, že tu kytaru je těžký sehnat,že i když má člověk peníze, že mu ji ten kytarář nemusí vyrobit, že si snad vybírá komu jí vyrobí a komu ne, a že je nutná snad osobní návštěva. Ale už si na to moc nepamatuju.
Dreadnoughty mají jiné žebrování, drát v krku, vydrží víc. Hrající Martiny D z let kolem války jsou toho důkazem, ale španělské kytary z té doby leda na ozdobu.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Greg Smallman?Pikus píše:
Já jsem slyšel, že ji dostal darem... je to kytara dělaná v autrálii od kytaráře, kterej tam někde žije v lese a sám si vybírá a suší dřevo (pro další generace) a kytary dělá z přírodně uschlýho dřeva po svým pradědovi, či co... no a taková kytárka od něj se pohybuje cca od 1mil. korun![]()
Vím, zní to dost hloupě, skoro jako pohádka, ale je to tak
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce kytary, tak Stepan Rak je svetova spicka. Proc by pak neinvestoval do kytary poradny penize?Pikus píše:To niekto fakt investuje toľko do akustiky? Veď akustické gitari vekom hluchnú.
Hodně budem někde...
Když to tu tak čtu ..tak jsem si schválně prohlíd svýho squiera ...co jsem mu samozřejmě nechtíc způsobil za těch pomalu sedumnáct let za šrámy.. no a není to tak hrozný.. a opravovat to ale určitě nebudu
jen jsem jí musel jednou nechat přepražcovat (S. Papež)
Ale jinak ten lak drží ty laťky sakra pevně ...
A když na to čučím tak nějak nevím od čeho jsou ty kruhový ťukance na spodku těla (jak je ta czka)
To bych chtěl vidět toho fendra s nitro lakem po takový době používání když se to loupe jen dotykem spony pásku

jen jsem jí musel jednou nechat přepražcovat (S. Papež)
Ale jinak ten lak drží ty laťky sakra pevně ...
A když na to čučím tak nějak nevím od čeho jsou ty kruhový ťukance na spodku těla (jak je ta czka)
To bych chtěl vidět toho fendra s nitro lakem po takový době používání když se to loupe jen dotykem spony pásku

-
woro90-1
To vznikne tak, že ji postavíš na beton a stojí na kamínku. Případně když s ní sekneš o cokoli malého a tvrdého na podlaze. Moje Žlutá už má solidně vydřený hmatník, moc laku už na něm nezbylo. Tipoval bych že kdyby tvůj squier měl javorový hmatník, už by byl holý.timy1123 píše:A když na to čučím tak nějak nevím od čeho jsou ty kruhový ťukance na spodku těla (jak je ta czka)![]()
no joo to by mohlo bejt ..dycky jsem to tahal v hranatým měkým pouzdře B.C Rich a občas jsem to položil když jsme nakládali vykládali apec u auta naležáka (aby nespadla) opřený třeba o kombo.. tak jsem to asi voťukal vo asfalt když jsem to pokládal 
hmatník mi Standa srovnával taky páč byl děsně vymačkanej...
hmatník mi Standa srovnával taky páč byl děsně vymačkanej...
tak v první řadě jsem přestal nosit pásek...
Ale jinak si tu kytaru hlídám poměrně dost. Nikdy jí nedávám do Gigbagu ale dycky do kufru... Chci aby mi nějakej ten pátek vydržela...
IN progress
a to já tu svou dávam jen do Gigbagu kufr se nedá dát na záda a je to pekelně těžký a ani ho nemamVenca1911 píše:tak v první řadě jsem přestal nosit pásek...Ale jinak si tu kytaru hlídám poměrně dost. Nikdy jí nedávám do Gigbagu ale dycky do kufru... Chci aby mi nějakej ten pátek vydržela...
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso