real_dead_one píše:Mě to tady připadá, že se z něj snažíte udělat blbce za každou cenu... viz to s tím zavazejícím knobem pod snímačem... Mě na RR3 taky zavazel... taky sem vyndal tonovku a šoupnul volume místo ní.. a hrálo se fajn. Pak sem ale něco zkoušel předělávat a zřejmě kvůli nedostatku času nebo nešikovným rukám se mi nedařilo to připájet.. prostě jeden drátek uletěl když sem tam dával další atd... tak sem to šupl rovnou ze
snímače na jack... A na tom zvuku to bylo znát.
A jasně, mohl bych si koupit kytaru, která má jen jeden snímač a jeden volume... taky takovou mám - RR24 - ale na RR3 se mi stejně hraje líp a nikdy ji z ruky nedám narozdíl od té 24, kterou prodávám.
Dělá to i Petrozza z Kreator... Z kytary má vyhozený dokonce i krkový snímač. Místo poťáků tam má nějaké nýty, nebo plastové krytky.
Tady je každý teoretik jak sviňa a když někdo nedělá něco přesně podle vás tak je asi de*il že?
Tímto se nijak nezastávám ničení kytary letlampu nebo gumou atd... to podle mě už líp vypadá díra v kytaře... Ani se nezastávám toho, že se pan Metalista tady dohaduje místo aby šel a prostě to vykuchal a pak napsal... Ale nechápu tady ty komentáře, facepalmy a ASI vtipy s kladivem... Podle mě se tím shazujete. Ale když to shrnu tak mi do toho asi nic není.
A jak už je zvykem na tomto foru, určitě se najde někdo, kdo mi bude dávat rady ohledně pájení, idkyž o ně vůbec nestojím...
napsals to dobre, mozna ten metalista dementne nastavil otazku do aknety, ale kdo neni omezenej zabednenec, tak mu proste poradi jak to udelat, kterej dratek odpajet a pripadne jak by se ta dira dala zadelat.
taky mam maximalne vykuchanou kytaru a nechal jsem pouze a jen to, co potrebuju. s oddelanym volume jsi me ted ale zvyklal

(kdyz si chcu brnknout neco jinyho tak vezmu jinou kytaru) se asi vsichni nejak blbe vyspali kdyz se do neho tak pustili. kdyz se jim zda ta diskuze pitoma tak proc se do ni zapojuji? nemelo by to tady pet stranek hadek a zvastu, odpovedel by mu tam jeden clovek co umi pajet snimace, rekl, dratek od toho a toho odpajej blablabla. (jinak - je to operace na deset minut, nevim proc ceka na prazdniny) JAK MALY DECKA