Kdybych měl vybrat nejlepší Johnova alba, tak v tomhle pořadí:
1) Automatic Writing (Ataxia)
2) Niandra Lades and Usually Just a T-Shirt (solo)
3) Blood Sugar Sex Magik /společně s/ Californication
Je pravda že to je takový spíš... "uklidňující" album. Ale třeba sólo v Goodbye Hooray mi nedostatek slapu zcela vynahradilobobrmetalista píše:Mě se to nový album líbí, ale prostě pořád mi tam chybí ta energie... Flea skoro neslapuje no nevím no... Jako je to dobrý ( hodně dobrý) , ale prostě není to co to bejvávalo...
Ale mnohem méně než By The Way a Stadium Arcadium. I'm With You je mnohem víc Red Hotovské cédéčko... Na SA už na sebe John poutal moc pozornosti, jsem rád že odešel, teď je to zase víc o nich, o celé kapele a né o jednotlivcích...Milerinho píše:je to popový.
A čeho se dočkám?Milerinho píše:tvůj názor, podle mě jdou red hoti do kytek.....počkej pár měsíců a uvidíš
JESTLI to jednou přijde, jak to poznám?Milerinho píše:že jdou redhoti do kytek
Předtím to byla kapela neskutečně výrazných jednotlivců (a Anthonyhobukvice píše:Na SA už na sebe John poutal moc pozornosti, jsem rád že odešel, teď je to zase víc o nich, o celé kapele a né o jednotlivcích...
Víme, tolerujeme.Jester píše:Jack31
Hele ty seš převlečenej Budaj-31. Víš že je to v rozporu s pravidly mit dvě identity?
Jasně, já taky, to asi skoro každý. Freaky Styley, Mother's Milk a samozřejmě Bloodsugarsexmagik jsou dokonalým mixem funku a rocku, prostě parádapeckamegasuperbomba, ale tohle nové album se mi líbí víc než Stadium Arcadium a By The Way. Osobně ho řadím na stejnou úroveň jako Californication.Kamahl píše:Starší RHCP jsem měl radši