No zas si nemysli že droga je zázračná věc se kterou jde všechno jednodušej a nápady se jen hrnou. Určitě potom člověk má větší fantazii a je víc ulítlejší při tvorbě ale kde není nic tam nepomůžou ani všechny drogy dohromady. Jinými slovy řečeno Hendrix,Frsuciante atd. atd. bezpochyby oplývají/oplývali přirozenou genialitou a droga jim jen pomáhala větší fantaziísimonwalker píše:Je to takovy ubohy spolehat na drogy.
John Frusciante
-
BUDAJ-31
osobně si víc než alb rhcp cením frusciantových sólovek samozřejmě (nová the empyrean je výborná, klasika shadows collide with people a úchylárna niadra lades jsou taky úžasný) a hlavně jeho vedlejších projektů - ataxia a společné album s joshem klinghofferem
Fender American Standard Stratocaster, BOSS OD-3, ProCo Turbo Rat, EHX Small Stone, Ibanez AD-9
-
BUDAJ-31
John si nahrává sám kytaru, basu, na tu mu občas vypomůže Flea. na většině jeho alb spolupracoval právě Josh Klinghoffer, ten mu tam většinou hraje na bicí, kytaru a synťáky. na několika albech je v pár písničkách i Omar Rodriguez-Lopez, na posledním albu mu pomáhal i Johnny Marr z The Smiths
Fender American Standard Stratocaster, BOSS OD-3, ProCo Turbo Rat, EHX Small Stone, Ibanez AD-9
http://www.youtube.com/watch?v=57lCiy0GpVs
s nájezdem hlavního riffu je u mě erekce zaručena
EDIT: hraje si to do takový brutální pohody a ještě tam nahodí tolik feelingu..no John je zkrátka vynikající kytarista,jeden z nejlepších jakého tato doba má
EDIT: hraje si to do takový brutální pohody a ještě tam nahodí tolik feelingu..no John je zkrátka vynikající kytarista,jeden z nejlepších jakého tato doba má
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Pravda Johnny je fakt výbornej,jen možná trochu škoda ,že poslední desky RHCP sou teda dle mýho dost hrozný..zlatý Californication..!pang píše:http://www.youtube.com/watch?v=57lCiy0GpVs
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
to je bohužel holá pravda...stadium arcadium zdaleka nedosahuje kvality starších albpanedge píše:Pravda Johnny je fakt výbornej,jen možná trochu škoda ,že poslední desky RHCP sou teda dle mýho dost hrozný..zlatý Californication..!pang píše:http://www.youtube.com/watch?v=57lCiy0GpVs
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Je fakt, ze jsem ho zatim slysel zpivat jenom vokaly (ktere jsou bez debaty moc pekne) ale i tak mam radsi Anthonyho hlas a to kvuli jeho barve.Skoda, ze neudrzi poradne ton, byl by jeste uzasnejsim.panedge píše:A ještě taková drobnost Johnny je určitě lepší zpěvák než Anthony
Re: Re:
ten zpěv je dost dobrý bych řek... i když na koncertech RHCP mi to příjde hodně přes nos ale Johnovy nahrávky jsou parádní... třeba na albu To Record Only Water For Ten DaysDariel píše:Je fakt, ze jsem ho zatim slysel zpivat jenom vokaly (ktere jsou bez debaty moc pekne) ale i tak mam radsi Anthonyho hlas a to kvuli jeho barve.Skoda, ze neudrzi poradne ton, byl by jeste uzasnejsim.panedge píše:A ještě taková drobnost Johnny je určitě lepší zpěvák než Anthony
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Re: John Frusciante
No na koncertech je jasně slyšet ,že Anthony zpívat neumí,prostě zpívá falešně a to jako prase 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pěkná kravina, co říkáš podle mě.panedge píše:No na koncertech je jasně slyšet ,že Anthony zpívat neumí,prostě zpívá falešně a to jako prase
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Tak to bych netvrdil... on zpívat určo umí jinak by asi nebyli tak úspěšní.. Sem tam to ujede to je fakt ale myslím že kdybys na tom koncertě byl a pohltila by tě atmosféra tak by ti to ani nevadilopanedge píše:No na koncertech je jasně slyšet ,že Anthony zpívat neumí,prostě zpívá falešně a to jako prase
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem viděl, tak mu to ujelo max tak 3krát a jakožto velký fanda RHCP si myslím, že jsem toho viděl dost..annY:. píše:Tak to bych netvrdil... on zpívat určo umí jinak by asi nebyli tak úspěšní.. Sem tam to ujede to je fakt ale myslím že kdybys na tom koncertě byl a pohltila by tě atmosféra tak by ti to ani nevadilopanedge píše:No na koncertech je jasně slyšet ,že Anthony zpívat neumí,prostě zpívá falešně a to jako prase
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
3x? mě přijde, že to má ujetý pernamentně celej koncert, hudební sluch moc vytrénovanej nemám ale mlátí mě to přes uši strašněAdamz Asah píše:Co jsem viděl, tak mu to ujelo max tak 3krát a jakožto velký fanda RHCP si myslím, že jsem toho viděl dost..annY:. píše:Tak to bych netvrdil... on zpívat určo umí jinak by asi nebyli tak úspěšní.. Sem tam to ujede to je fakt ale myslím že kdybys na tom koncertě byl a pohltila by tě atmosféra tak by ti to ani nevadilopanedge píše:No na koncertech je jasně slyšet ,že Anthony zpívat neumí,prostě zpívá falešně a to jako praseA myslím, že zpívá hodně dobře a na živo obvzlášt, je tam ta energie.
Určitě není permanentně koncert mimo, ale je pravda že občas mu to ujede - ale hlavně na starších koncertech, na těch nových už tak moc ne... John ale zpívá myslím orpavdu dost dobře....Tak jako tak jsem si ale několikrát říkali s kámošem že zpěv je vlastně asi nejslabší část papriček..Finnegan píše:3x? mě přijde, že to má ujetý pernamentně celej koncert, hudební sluch moc vytrénovanej nemám ale mlátí mě to přes uši strašněAdamz Asah píše:Co jsem viděl, tak mu to ujelo max tak 3krát a jakožto velký fanda RHCP si myslím, že jsem toho viděl dost..annY:. píše: Tak to bych netvrdil... on zpívat určo umí jinak by asi nebyli tak úspěšní.. Sem tam to ujede to je fakt ale myslím že kdybys na tom koncertě byl a pohltila by tě atmosféra tak by ti to ani nevadiloA myslím, že zpívá hodně dobře a na živo obvzlášt, je tam ta energie.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...