Zhodnocení "sestavy"-EPIPHONE SG G400, VOX Valvetr

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Joey píše:
wreptile píše:SGčko G400 mám doma a je supr. Pokud ti teda nevadí tvar či to přepadávání...
Mě se teda líbí ALE ty Epi hlavy jejich SG a LP se mi přímo hnusí :roll:
Jestli se ti libi obustrany hlavym koukej po nejakych kopiich PRS, nebo rohatych Warlock :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

petrpeter píše:
Joey píše:
wreptile píše:SGčko G400 mám doma a je supr. Pokud ti teda nevadí tvar či to přepadávání...
Mě se teda líbí ALE ty Epi hlavy jejich SG a LP se mi přímo hnusí :roll:
Jestli se ti libi obustrany hlavym koukej po nejakych kopiich PRS, nebo rohatych Warlock :)
Proč?? :shock: Však moje kytara má hlavu jaká se mi zamlouvá a žádnou jinou nekupuju já jsem jenom říkal že se mi nelíbí ty hlavy :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

ono je možná možný že ten goth je v tom obchodě furt stejnej ten poslední a všici tam chodíme a hrajem na něj dokola a říkáme si jak je to hrozný přitom je to jen jeden kus :lol: Nop já ba to hrál v Music centru Brno. A ješě mě děsně sklamal les paul gold top... Ty Epiphone P90 sou děsný!!! otřesný!!! ble... a zpracování taky nijak slavný ale s té G400 sem měl asi nejlepší pocit ze všech epi, nevím :arrow:

P.S. sem teenage blbeček co ví h***o a kupuje kyary který se mu líbí aby měl image
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

turbo_MaCk píše:ono je možná možný že ten goth je v tom obchodě furt stejnej ten poslední a všici tam chodíme a hrajem na něj dokola a říkáme si jak je to hrozný přitom je to jen jeden kus :lol: Nop já ba to hrál v Music centru Brno. A ješě mě děsně sklamal les paul gold top... Ty Epiphone P90 sou děsný!!! otřesný!!! ble... a zpracování taky nijak slavný ale s té G400 sem měl asi nejlepší pocit ze všech epi, nevím :arrow:

P.S. sem teenage blbeček co ví h***o a kupuje kyary který se mu líbí aby měl image
neni to jeden kus.... ja je zkousel v Muzikeru i v kytarach.cz... vypada to ze vechny Gothic jsou takhle odflaknuty... (asi ta posledni vyrobni serie... co ja vim)

btw. co jinak, jak hrajou Seventy80 v 1936? bedna drzi? :D
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

cus, psali ste tu neco o rg321mh ze ma petipolohovej prepinac.. nejak nechapu proc, kdyz ma jen dva snimace? to se z ni da vyloudit i zvuk singlu?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

frenzyfish píše:cus, psali ste tu neco o rg321mh ze ma petipolohovej prepinac.. nejak nechapu proc, kdyz ma jen dva snimace? to se z ni da vyloudit i zvuk singlu?
Podívej: http://www.ibanez.co.jp/products/eg_pickup_sw.php?ID=3

V poloze, kdy ti hraje HB paralelně zapojenej nebo když ti hrajou vnitřní cívky, tak z toho dostaneš zvuk, kterej je singlu podobnej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

dik za odpoved.. ja myslel ze to je typicka metalova kytara, kdyz ma ten mahagon, 24 prazcu, a taky ten design.. no asi sem se splet
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ono ta 321 je dost univezální, sice se tváří "tvrdě metalově", ale má dost možností... Kdyžtak si projdi thread, co tu o ní je, je tam toho dost napsáno...

http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=2959&start=0
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

petrpeter píše:btw. co jinak, jak hrajou Seventy80 v 1936? bedna drzi? :D
Bedna se nehne, sevent80 hraj.. nemám moc porovnání s jinejma boxama ale sem spokojenej. naladím na to středovýškovej zvuk jakej chcu takže není proč si stěžovat. Až pořídím kytaru bude přemíšled o originál marshall hlavě pak mžná i boxu... ale to už jsou vyhlídky do budoucna.. takoví to kdyby :lol:
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

frenzyfish píše:dik za odpoved.. ja myslel ze to je typicka metalova kytara, kdyz ma ten mahagon, 24 prazcu, a taky ten design.. no asi sem se splet
Ibanez nejsou vyloženě metalový kytary... vpodstatě sou dost univerzální přesto ale specifický... Prostě taková japonská klasika. já je mám spojený spíš s tímto než metalem:
http://www.youtube.com/watch?v=f1VjwciFLAg
popravdě má krevní skupina to není ale což
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Nero píše:Ono ta 321 je dost univezální, sice se tváří "tvrdě metalově", ale má dost možností... Kdyžtak si projdi thread, co tu o ní je, je tam toho dost napsáno...

http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=2959&start=0
jj, ja si tenhle topik uz kdysi celej precet :D za ty prachy asi fakt dobra kytara

turbomack: ja je nemam spojeny s nicim, jen vim ze je hodne lidi pouziva i na metal.. vzhledove k tomu fakt vybizej. me ibanez prijdou jako takovy kytary bez osobnosti, na rozdil treba od jacksonu..
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

frenzyfish píše:jj, ja si tenhle topik uz kdysi celej precet :D za ty prachy asi fakt dobra kytara

turbomack: ja je nemam spojeny s nicim, jen vim ze je hodne lidi pouziva i na metal.. vzhledove k tomu fakt vybizej. me ibanez prijdou jako takovy kytary bez osobnosti, na rozdil treba od jacksonu..
mě přindou obě bezosobnostní... Lepší sou takový ty old school. Starý epiphone crestwood, double cut od gibsona nebo naprostá klasicka jako LP, SG TELE... Proto chci taky kupovat novou kytaru - prostě chci něco takovýhoto, nástroj jehož konstrukce vzešla z rock'n'rollu a přebuzený plexi. Ale měl sem i období hokejek. člověk se vyvyjí a mění názory (aspoň mi méně zkušení mladší hráči) ale i to k tomu patří...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Počkat, tak to mi petrpeter vymluvil SG G400 jen kuli tomu že Goth serie se nepovedla nebo co ? Já nechtěl gotha...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

vikicek píše:Počkat, tak to mi petrpeter vymluvil SG G400 jen kuli tomu že Goth serie se nepovedla nebo co ? Já nechtěl gotha...
no popravde, ja stejny nedostatky shledal u vsech SG Epi... jakoby to bylo jen jedno telo jeden krk, s ruznym lakem... a flakali to stejne... Schvalne jsem zkousel vsechny SG od EPi co byly po ruce...
nerikal jsem ze G400 je dobra...
Nevim jak dlouho se dela Gothic, mozna ze G400 je starsi a byly jeste i dobry kusy a ja mel v ruce stejny serie (r.vyroby) jako Gothic, co ja vim...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

petrpeter píše:
vikicek píše:Počkat, tak to mi petrpeter vymluvil SG G400 jen kuli tomu že Goth serie se nepovedla nebo co ? Já nechtěl gotha...
no popravde, ja stejny nedostatky shledal u vsech SG Epi... jakoby to bylo jen jedno telo jeden krk, s ruznym lakem... a flakali to stejne... Schvalne jsem zkousel vsechny SG od EPi co byly po ruce...
nerikal jsem ze G400 je dobra...
Nevim jak dlouho se dela Gothic, mozna ze G400 je starsi a byly jeste i dobry kusy a ja mel v ruce stejny serie (r.vyroby) jako Gothic, co ja vim...
když sme u toho tak sem teď zjistil že ta G400 kterou sem zkoušel byla mořžná ještě korea :arrow: :arrow:
krade

Příspěvek od krade »

No, já jsem se svojí G400 spokojenej. Ke kobylce jsem dal SH 6 a hraje to skvěle. Jo, to přepadávání je blbý, ale dá se na to zvyknout. Dovezl jsem to z USA, kde na to montujou mechaniky Grover - což je asi nejlepší mechanika, s jakou jsem se kdy setkal. Ta kytara se vůbec nerozlaďuje, což je při mým stylu hraní zázrak.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

krade píše:No, já jsem se svojí G400 spokojenej. Ke kobylce jsem dal SH 6 a hraje to skvěle. Jo, to přepadávání je blbý, ale dá se na to zvyknout. Dovezl jsem to z USA, kde na to montujou mechaniky Grover - což je asi nejlepší mechanika, s jakou jsem se kdy setkal. Ta kytara se vůbec nerozlaďuje, což je při mým stylu hraní zázrak.
To je možný, ale působení tepla a chladu na struny ti stejně žádná mechanika nezachrání, takže se ti časem stejnak rozladí :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
krade

Příspěvek od krade »

jj, myslel jsem jako během hraní. když jsem měl předtím Epi Nighthawk, tak jsem to musel vždycky tak v půlce koncertu znovu trochu poladit. a to hrajeme vždycky tak 35 minut. :)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

dneska sem na ni hrál znova (G400):
Začal sem tím že jsem se koukl zezadu na hlavici a ejhle:
U = Unsung (Korea) takže to je opravdu Korea. Udělaná byla opravdu slušně. Hrál sem zase na to komba xxxx takže zvuk opět hodnotit ani nebudu. no byla docela dobrá ale podle mě srovnatelné s explorerem značky BaCH kterého má 2. kytarista té kapely (koupil ho od axela za nějaký 3000). krom toho že bach měl nastavený větší dohmat žádný tak byl srovnatelný. to SG mělo asi takový řekněma masivnější jistzější krk, ale jinak... Sg mělo teda určitě silnější snímače ale spíš bych v obou případech počítal s výměnou.
ME2D

Příspěvek od ME2D »

Epiphone G400 je fakt úžasná, mám ji zatím chvíli, ale vůbec nelituju, dobrej výběr...
kytara(y): Epiphone G-400 CH, Ibanez GAX30
kombo(a): Ibanez Tone Blaster 15

R.I.P. Bon
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“