looooooooooooooooooolSaul píše:troje...nebo taky 20 piv, 2 litry Castrol oleje,triko s debilnim nápisem, 50 trsátek, klávesnici a myš, lyžařské brýle, 100 koblih, nebo hezkou termosku. a co...Joey píše:Ale za ty prachy si mohl mít nový strunyKoxík píše:Taky mám ty Dunlopy a jsou bezchybnatý.
Strap lock-zámky na řemen
Pravidla fóra
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já osobně mám na elektrice zamykací pás Planet Waves, ale jednu dobu jsem měl kožený pás se straplockama (ten pás je teĎ na akustice, tam je nepotřebuju) a byl jsem spokojený. na kytaře byly možná půl roku a po celou dobu si nemůžu stěžovat, je to kvalitní výrobek
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já mám odadělaný kolíky na nasezení, sešitý ty rozparky v pásu a přichytlí přez podložky, uvidíme jak to bude spolehlivý, všera sem to předělal takto
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ty sem ěml a do týdne sem je rozlámalpigdestroyer píše:nevim kolikrat to tu mam psat - v lidlu v brne za 30 korun jeden, umelohmotna zarazka funguje bezvadne a da se to kdykoliv oddelat. minulej patek sem to tam zase kupoval
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
nevim jestli sjem to psal, ale kupuju teď na všechny kytary srážeče strun na Jazz bass maj průměr cca 2 cm takže jso udost velký s jen 6mm osou. Do pásu pak vyseknu dycky novou díru tak aby to sedlo na těsno a pohodsa, teď jsem se dostal k trošce kvalitní kůže, tak jsem si z ní udělal konce k starýmu pásu z auta, tak jsem zvědavej, jak to bude sloužit, míval jsem to an irisce když jsem hrával punky LOL

- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
afektband, Joey a nozaki mě vyprovokovali, tak jsem si koupil 2 lahváče Bernard.
Jelikož mám rád obrázky, dám to sem.

Nedalo mi to a provedl jsem malý crashtest.
Mám pás Ibanez. Test probíhal tak, že jsem za pás tahal přiměřenou silou přesně na opačnou stranu (vychýlení 180°)
* bez použití těsnění řemen vyklouzl cca za 1s u kobylky a za 3s u krku.
* s těsněním to bylo neuvěřitelně přibližných (nebo přibližně neuvěřitelných) 8s a 10s

Jelikož mám rád obrázky, dám to sem.

Nedalo mi to a provedl jsem malý crashtest.
Mám pás Ibanez. Test probíhal tak, že jsem za pás tahal přiměřenou silou přesně na opačnou stranu (vychýlení 180°)
* bez použití těsnění řemen vyklouzl cca za 1s u kobylky a za 3s u krku.
* s těsněním to bylo neuvěřitelně přibližných (nebo přibližně neuvěřitelných) 8s a 10s
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadl jiný strap lock alá Bernard - provrtat a přišroubovat tu bílou zátku.
Jinak doufám, že ty lahve půjdou vrátit i bez těch těsnění. Už takhle to je pěkně drahá sranda, když vezmu v potaz, že jinak bych si koupil Měšťana.
Za pár korun by jinak v železářství měli mít podobná těsnění za pár korun, možná budou i tužší a hlavně v nějaké neutrálnější barvě.
Jinak doufám, že ty lahve půjdou vrátit i bez těch těsnění. Už takhle to je pěkně drahá sranda, když vezmu v potaz, že jinak bych si koupil Měšťana.
Za pár korun by jinak v železářství měli mít podobná těsnění za pár korun, možná budou i tužší a hlavně v nějaké neutrálnější barvě.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To sem zkusil a pěkně blbě se to nasazuje, ale je to asi tak nej(levnější)lepší řešeníNero píše:Jinak pokud hledáte definitivní řešení, tak taky lze ty díry u pásu po nasazení na rolny zašít. Pak to drží dost solidně.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A nebo když máte novej řemen s koncema z kvalitní kůže tak nervat ho přes ty velký úchyty krku,ale vyšroubovat je nasadit zezadu a přišroubovat tim pádem se neudělá větší otvor když to tam rvete a drží to taky solidně
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- 60'Rock_N'_Roll
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Nejseš první a za chvíli zjistíš tohle: ony se ti začnou povolovat ty šroubky a kytára udělá bum, prásk60'Rock_N'_Roll píše:já si je u´delal ze zátek od kofoly
Prostě Bernard immerwähre, forewa a tak...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
BodejťSadam.S píše:ten "zamykací" řemen planetwaves je docela svině
kámoš ho měl, a ty plastový zámky se mu rozlámaly
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
IMHO to myslí tak, že prorazil dírku prostředem vršku a tou prostrčil šroubek s strap buttonem na kterým je pás.dayslipper píše:to jsou nějaké spešl zátky? nebyl by obrázek?60'Rock_N'_Roll píše:já si je u´delal ze zátek od kofoly
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Mam kvalitní koženej pás(fort bryan-USA) a hodně široký zarážky(kovový těsnění) a nikdy se mi nevyvlíkla kytara,a to hraje dost času e stoje nebo kytaru přenášim na zádech(pás přes rameno) a drží...drív sem jí nosil v ruce,protože sem se bál toho že pujdu jak machýrek a spadne mi na zem a já se tam rozbrečim
.....až stim budu dělat blbosti jako jim root nebo laiho,tak si zámky pořídim...
Kdo si neni jistej tak ať si koupí nějaký za 150,stejnak nikdo nepozná jestli to sou nějaký fender z mosaze nebo hliník...drží tak i tak...navíc tka dlouho se s kytarou na zádech chodí,až se ucho od pásu utrhne

Kdo si neni jistej tak ať si koupí nějaký za 150,stejnak nikdo nepozná jestli to sou nějaký fender z mosaze nebo hliník...drží tak i tak...navíc tka dlouho se s kytarou na zádech chodí,až se ucho od pásu utrhne