Jak dlouho hrajete ??

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Jak dlouho už drnkáte ??

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

choselop

Příspěvek od choselop »

Já hraju na elektriku 9 let, a jsem líný cvičit. :lol: Protože jeden kámoš-kytarista a fakt dobrý...hh, a už taky nehraje, sakra... kdysi poznamenal: "Za pár let budeš jako Satriani." :lol: Kua, ale když mi to řekl i taky prodavač v hudebninách, když jsem brousil Flextone. Hm.....8)
Ne, prostě jsem fakt líný a cvíčím, jen když se mi chce,hh. A něco umím. 8)

Tak lidi cvičte, nabo jamujte, prostě hrajte, hudba je nej a pak samozřejmě baby. :wink:
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

No já kytaru budu kupovat teď v pátek... a jinak doma hraju na takovou old school španělku cca 2-3 měsíce celkem aktivně... no snažím se alespon půl hodinky denně, ale jak bude new kytara, budu aktivnější! Přísahám!
tobel

Příspěvek od tobel »

Tak ja hraju od vanoc 2007 a pripada mi, ze cim dyl hraju, tim rychleji se ucim.... Ze zacatku jsem se skoro 14 dnni ucil, abych zahral blitzkrieg bop od ramones bez chyby, ted se snazim vychytat stupnice a solovani.. taky zacinam vymyslet nejaky svoje riffy, ale zatim to jsou jen takovy primitivni veci (hodne punkovy :lol: )... Cvicim minimalne pul hodiny denne, tak doufam, ze to tak pujde i dal..... :wink:
Epiphone Les Paul Standard plus (Seymour-Duncan AlNiCo Pro) ---> VOX Tonelab ST ---> Laney LC 50 ---=|o| 220V
kubog

Příspěvek od kubog »

Prvú spanelu som si kupil 29.oktobra 2006, a zacal chodit do musicany, za dva mesiace dostal elektriku. Po pol roku skoly som si dal pauzu 6 mesiacov, potom zase pol roka do skoly a od marca som samouk. Takze cca 2 roky.
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Od roku 1972 ... to většina z vás hádám nebyla ani náhodou na světě :lol: :lol:

Ale mezi 1988-2006 jsem na kytaru skoro ani nesáh.
I´m wheels... movin´wheels
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

kubog píše:Prvú spanelu som si kupil 29.oktobra 2006, a zacal chodit do musicany, za dva mesiace dostal elektriku. Po pol roku skoly som si dal pauzu 6 mesiacov, potom zase pol roka do skoly a od marca som samouk. Takze cca 2 roky.
Parádní výbava na to jak dloho hraješ...
Vyděláváš sám?
Naposledy upravil(a) Ragnar dne 15.08.2008 13:01, celkem upraveno 1 x.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

od května 2006 (to byla doba, kdy jsem u elektriky denně hobloval i 6 hodin, nechápu jak jsem to zvládl :D , první věc, kterou jsem uměl, byl riff od Smoke on the Water na jednu strunu (a to ještě E) :D
Jak jsem se naučil zahrát první power chord, tak už to šlo rychle, (to jsem hrával jen na strunách E-D, pak jsem se učil používat všechny struny a postupně techniky...
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

skoro 5 let na akustiku, na to jsem s*al, protože mě to vůbec nebavilo... teď začátkem prázdnin jsem dostal elektriku a naučil jsem se toho víc než za těch 5 :D
krysa17
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysa17 »

Umě je to těžký začal sem v září 2004.Svou kytrau si pořídil na vánoce, kombo o rok později.Necvičim, ale pravidelně třeba na začátku mi praskly dvě struny trvalo skoro měsíc než sem si je pořídil. A minulé prázdniny sem hrál tak jednou, dvakrát týdně hodku, dvě denně.
A taky sem se jak vůl asi rok sekal na punku a skacku....
Teď mám novou kajtru a snažím se pravidelně hrát tak 6 hodin denně.
Jednou bych chtěl umět hrát na kytaru....Zatím do ní jen řežu
krysa17
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysa17 »

choselop píše:Já hraju na elektriku 9 let, a jsem líný cvičit. :lol: Protože jeden kámoš-kytarista a fakt dobrý...hh, a už taky nehraje, sakra... kdysi poznamenal: "Za pár let budeš jako Satriani." :lol: Kua, ale když mi to řekl i taky prodavač v hudebninách, když jsem brousil Flextone. Hm.....8)
Ne, prostě jsem fakt líný a cvíčím, jen když se mi chce,hh. A něco umím. 8)

Tak lidi cvičte, nabo jamujte, prostě hrajte, hudba je nej a pak samozřejmě baby. :wink:
To mě zas říkaj, že ze mě bude novej Hendrix....A ja jim říkám vy k**** tomu h***o rozumíte :D
A jjiní zas říkaj: už se na to prosim tě vyser :wink:
Jednou bych chtěl umět hrát na kytaru....Zatím do ní jen řežu
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Tonda píše:Od roku 1972 ... to většina z vás hádám nebyla ani náhodou na světě :lol: :lol:

Ale mezi 1988-2006 jsem na kytaru skoro ani nesáh.
Já čistě náhodou už jo :lol:, hrát jsem začal někdy v 85-86 střídavě basa/kytara a pak pár několikaletých pauz, posledních cca 10 let docela intenzivně...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Teď nedávno jsem koukal na thegearpage na jeden topic, kde se dohadovali jak dlouho to trvá zmáknout hraní na kytaru do kategorie "master" ve vybranym stylu :D
Někdo tam říkal že 10 000 hodin, a celkově to tam docela kolovalo to číslo. Nějakej profesor prej prohlásil, že na zvládnutí určitý činnosti do takový míry je potřeba plně vstřebat 10 000 podnětů. Tak co, kolik už umíte riffů? :lol:

Jo a já hraju cca 5 let, respekt všem co hrajou dýl. 8) :arrow:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Příští rok to bude čtvrt století ...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ja hram na basu len jeden rok (dokonca svoje 1. hudobne narodeniny som oslavoval rovno na koncerte :D )
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

6 a půl roků na klasiku
1 a 2 měsíce na elektriku 8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

Ja hraju asi 6 let a 8 mesicu na spanelku... :) ted si kupuju elektriku :)
nity

Příspěvek od nity »

do hudebky sem zacal chodit ve 2 tride, pristi rok tomu bude 20 let
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
KouClick

Příspěvek od KouClick »

MESIAC :lol:
Filthyfan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filthyfan »

Já hraju dva a půl roku no....nic extra....
Já si na Malmsteena hrát nemusim....*FUCK*
kelley
Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kelley »

29 let :roll: :shock: :D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“