Je to zbytečné, hraju to naprosto stejně jako ty. Že by stejné taby?biker_xx píše:To bys měl...Jester píše:2 nity
Je to hrané tak zvláštně (aspoň intro a sloky), tj. jinak než to hraju já. Ale zní to docela dobře. V intru mi tam chybí barréčka (ty tam poměrně hodně, na můj vkus až zbytečně složitě, měníš polohy) a sloky hraju zase nějak daleko složitěji já, mám tam samé souzvuky dvou tónů. Ale taky ty sloky nehraju trsátkem.
Jinak v sóle mám proti tobě dost mezery, ale to bude tím, že to hraju pořád jenom na akustiku, na elektriku jsem to ještě nezkoušel.
P.S. Doufám, že to nebude znamenat, když jsem něco napsal, že budu muset natočit taky svou verzi.
Nothing else matters - technika hraní (pomoc začátečníkovi)
Pravidla fóra
Já nevím, já se to naučil už kdysi, když ještě žádnej internet u nás ani nebyl, měl jsem tehdy něco ofocenýho z nějaký tištěný publikace...Jester píše:Je to zbytečné, hraju to naprosto stejně jako ty. Že by stejné taby?biker_xx píše:To bys měl...Jester píše:2 nity
Je to hrané tak zvláštně (aspoň intro a sloky), tj. jinak než to hraju já. Ale zní to docela dobře. V intru mi tam chybí barréčka (ty tam poměrně hodně, na můj vkus až zbytečně složitě, měníš polohy) a sloky hraju zase nějak daleko složitěji já, mám tam samé souzvuky dvou tónů. Ale taky ty sloky nehraju trsátkem.
Jinak v sóle mám proti tobě dost mezery, ale to bude tím, že to hraju pořád jenom na akustiku, na elektriku jsem to ještě nezkoušel.
P.S. Doufám, že to nebude znamenat, když jsem něco napsal, že budu muset natočit taky svou verzi.
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1986 Gibson Explorer
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
No já jsem taky docela pamětník ... BTW stejně si myslím, že většina těch tabů na webu je přepsaných z nějakých tiskem vydaných oficiálních tabelatur. Já jsem třeba, když internet ještě neexistoval, za pomocí kotoučáku (ten měl tu výbornou vlastnost, že měl dvě rychlosti (19 a 9,5), takže když to člověk nahrál na tu vyšší a pouštěl na tu nižší, tak šla odhalit spousta fintiček, jenom to znělo o oktávu níž) taky leccos našel (např. Schindleria Praematurus - jen tak pro zajímavost, ví někdo bez hledání na webu, o jaký song se jedná?), ale všechny nástroje? Ďábelské rychlosti typu Stream Of Consciousness? Ale možná těm hošanům, kteří ty taby píšou, jenom křivdím ... A závidím ...biker_xx píše: Já nevím, já se to naučil už kdysi, když ještě žádnej internet u nás ani nebyl, měl jsem tehdy něco ofocenýho z nějaký tištěný publikace...
No spousta tabů, co jsou na netu jsou taky kolikrát dost špatně. Já, když už se něco chci naučit, tak to použiju spíš na to, abych nemusel tóny odposlouchávat a prstoklad si najdu svůj. Nebo dneska na Youtubu najdeš fakt úplně všechno, tak se podívám, s jakym prstokladem to hraje autor, ale kolikrát si to zahraju taky jinak...
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1986 Gibson Explorer
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1986 Gibson Explorer
- 1997 Ephiphone AJ18SCE