přesně takcharliealpha píše:Bylo mi 14 a poslouchal sem Evropu 2... a z toho mainstreamu sem si rozhodně inspiraci nebral (ještě že tak). Ale na táboře hrál jeden vedoucí na kytaru a strašně po něm slintaly holky. To sem chtěl taky. Tak sem si doma vydupal k vánocum šílenou španělu a příští léto sem na táboře balil holky já. A díky hledání novejch písní ke kytaře sem přestal poslouchat E2 a dal se na rozumější cestuJo a na kytaru hraju stejně pořád kvůli holkám... je to fajnovej babolep
Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
Pravidla fóra
Re: Holky
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Ty ses muj clovekDeyw píše: techno,hip hop apod.. neberu ani za hudbu
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
I já souhlasím, je to jen trapnej pokus o recytování k ještě nesmyslnější hudbě
. Jinak v mládí sem hrozně toužil hrát na bubny, brácha totiž v kapele měl bubeníka, kterej bubnoval furt stejnej rytmus, takový to "...tu tu tš tu..." a furt dokola a mě se ten zvuk hrozně líbil, sice hrál kulový, ale pro mě to byla modla. Pak sem zase chtěl hrát na basu, protože na tu jedinou nikdo v rodině neumí a tak sme chtěli založit kapelu, ale na basu sem se taky vyprd. Pak jednou u nás byl strejda a viděl u nás všechny ty kytary a tak se mě zeptal na co hraju já, já řek že na nic. A on mi prostě povídá jestli to není škoda, mám k tomu výborný prostředí, všichni hudebně založení, tak sem si na netu vytiskl 6 akordů a po 3 dnech sem zahrál takový ty vodrhovačky jako Buráky apod. Ale je fakt že sem chtěl bejt jako B.J. Armstrong, prostě hrát PUNK!
-
92ChazzyChazz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie
Re: Holky
jojo, souhlascharliealpha píše: Jo a na kytaru hraju stejně pořád kvůli holkám... je to fajnovej babolep
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
Oh Yeah
Metallica pro mě byla jasná volba.............ty její songy prostě.......YEAAAAH!!!
Epiphone Korina 58 explorer Black, Marshall AVT 50X
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Debil ---
Jeden totální debil "bubeník", se kterým jsem měl potom kapelu. Nakonec jsme ho vyhodili =) A teďkom zatím nehrajem, protože není aparatura pro zpěv.
Chtěl hrát takové blbosti ... Kabát a podobně, které já nesnáším ... no spíše nikdo z kapely to neměl rád.
To ale ještě šlo přežít, vždycky se něco vybralo.
Jednou jsme ale chtěli, ať se naučí něco od Avril Lavigne a on že to je moc těžké, že by se to musel učit tak 2 hodiny v kuse. Prostě debil no =)
Nakonec se pohádal se zpěvačkou, že zpívá moc potichu, že má řvát a ona že si nevyřve kvůli něho hlasivky. Zesilovač bral zpětnou vazbu, když se to dalo hlasitěji, takže zpívala trochu potišeji. On do těch bubnů rval, takže jsme museli s basou hrát hlasitěji no.
Chtěl hrát takové blbosti ... Kabát a podobně, které já nesnáším ... no spíše nikdo z kapely to neměl rád.
To ale ještě šlo přežít, vždycky se něco vybralo.
Jednou jsme ale chtěli, ať se naučí něco od Avril Lavigne a on že to je moc těžké, že by se to musel učit tak 2 hodiny v kuse. Prostě debil no =)
Nakonec se pohádal se zpěvačkou, že zpívá moc potichu, že má řvát a ona že si nevyřve kvůli něho hlasivky. Zesilovač bral zpětnou vazbu, když se to dalo hlasitěji, takže zpívala trochu potišeji. On do těch bubnů rval, takže jsme museli s basou hrát hlasitěji no.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Johny Cash, Honza a František Nedvěd (a vlastně komplet Sprituál Kvintet) 
Ne, dělám si srandu. Původně jsem k tomu přišel na vodě - mnoho vodáků a trampů tak nějak brnká na cosi připomínající kytary. Mně se to líbilo a rok a půl jsem na zákl. škole chodil do kytarového kroužku. To mi stačilo k tomu, abych uměl pár základních akordů (A, B, C .. G, H
), pár rytmů a to mi na dlouho stačilo, mezi "trampy" jsem byl "průměr". Během střední jsem prostě kytaru brával do ruky max o prázdninách. No až jsem nedávno potkal borce (houslistu), který jednou slyšel písničku, prohlásil "jo, to půjde" a byl ji schopen zahrát a napsat mi noty (a ještě je oakordovat). V tu ránu jsem si řekl, že jsem asi pěknej trapák ... 
Ale jak se tak koukám kolem sebe, se svým španělkářstvím a oblibou v jazzu a country tu asi moc nezapadám
Ne, dělám si srandu. Původně jsem k tomu přišel na vodě - mnoho vodáků a trampů tak nějak brnká na cosi připomínající kytary. Mně se to líbilo a rok a půl jsem na zákl. škole chodil do kytarového kroužku. To mi stačilo k tomu, abych uměl pár základních akordů (A, B, C .. G, H
Ale jak se tak koukám kolem sebe, se svým španělkářstvím a oblibou v jazzu a country tu asi moc nezapadám
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
kvalitní věci jsou vždycky málo oblíbené... 
jinak u mě je to jasný, kromě U2, REM a Pinkfloyd hlavně Ch.Berry, BBking, Albert Collins z českých i surový Katapult, Natural, Hladík, Pavlíček.. je toho mraky... ale rád má veškerou kytarovou květenu kromě drnkání do mega zkreslených dvou horních strun...
jinak u mě je to jasný, kromě U2, REM a Pinkfloyd hlavně Ch.Berry, BBking, Albert Collins z českých i surový Katapult, Natural, Hladík, Pavlíček.. je toho mraky... ale rád má veškerou kytarovou květenu kromě drnkání do mega zkreslených dvou horních strun...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge