Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Já osobně bych témata navážející se do různých menšin a zastánců toho,či onoho rušil úplně,protože vždy to zavání jen jedním: hádáním se dvou skupin.Přívrženců a odpůrců... To vede vždy k hádkám a zbytečnému zadělávání fóra hloupostmi. Nemluvě o tom,že pokud se někdo naváží do menšin,jde o rasovou diskriminaci,což může posléze řešit PČR a nebudou z toho mít problémy jen dotyční,ale i admin a moderátoři fóra,což si myslim,že je naprosto zbytečná věc.Každý ať má svůj názor na to či ono a jestli má potřebu se hádat,ať to dělá někde na ulici,kde může obdržet okamžitou odezvu,včetně pár ran po hubě.Fórum slouží k věcem jiným. 
Tady ani tak nejde o policii ČR, ale třeba o vedení kytar.cz. Myslíte si, že by se jím líbílo, že na na jejich webu se propírá rasismus apod. Prostě výborná reklama... 
Další věc je ta, že v některých chvílích se !UG rozrůstá největší rychlostí ze všech témat tady na fóru. A modi jsou tu od toho, aby usměřňovali debatu v tématech o kytaráchá, nástrojích a muzice. Tuto věc taky stále dějají! Hlídat a "čistit" UG je dost časově a hlavně nervově náročný.... protože mě třeba 99% všech témat v UG naprosto nezajímá a odhodlat se k tomu, abych si z toho něco pročítal a čistil je takřka nadlidský výkon.
Další věc je ta, že v některých chvílích se !UG rozrůstá největší rychlostí ze všech témat tady na fóru. A modi jsou tu od toho, aby usměřňovali debatu v tématech o kytaráchá, nástrojích a muzice. Tuto věc taky stále dějají! Hlídat a "čistit" UG je dost časově a hlavně nervově náročný.... protože mě třeba 99% všech témat v UG naprosto nezajímá a odhodlat se k tomu, abych si z toho něco pročítal a čistil je takřka nadlidský výkon.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Já mám jedinou "stížnost" na adminy a moderátory a to tu, že mi tady chybí vlákno "Pochvala adminům a moderátorům" za jejich činnost. Kam bych jim vždycky jednou za týden poděkoval za černou práci, kterou dělají.
Myslím, že nikdo z modů a adminů není za zdejší činnost placen a představa že tady trávím většinu času pročítám sraček v tématech, která mě nezajímají a snažím se posoudit, který příspěvek/téma je stupidnější než druhý/druhé a tudíž by se měl smazat/zamknout, je pro mě nepředstavitelná.
UG mě nezajímá a až na výjimky tam nelezu, a když občas jo, tak jenom čumím, co jsou schopni někteří lidé vyplodit (teď nemluvím adresně). Myslím, že by lidi měli před tím, než něco napíšou, taky trochu použít mozek a udělat si malou autocenzuru. Ale je to možná taky tím, že už jsem fakt starej a mám teda na věci trochu jiný názor.
P.S. Abych nebyl jen veskrze vuči modům pozitivní, nesouhlasím s jejich přístupem k zamykání podobných témat a pokračování v jednom threadu. Proč? Představa, že hledám jednu informaci - třeba "jakou barvu vousů ma Hetfield" v padesáti nevímkolik stránkovém threadu o Metallice a pročítám fanouškovskou extázi v každém příspěvku, mě děsí. Ale téma locku tady bylo probráno už mockrát a ze stran modů a admina bylo jasně řečeno, jaká je jejich priorita, takže toto téma tady nechci rozmazávat.
Myslím, že nikdo z modů a adminů není za zdejší činnost placen a představa že tady trávím většinu času pročítám sraček v tématech, která mě nezajímají a snažím se posoudit, který příspěvek/téma je stupidnější než druhý/druhé a tudíž by se měl smazat/zamknout, je pro mě nepředstavitelná.
UG mě nezajímá a až na výjimky tam nelezu, a když občas jo, tak jenom čumím, co jsou schopni někteří lidé vyplodit (teď nemluvím adresně). Myslím, že by lidi měli před tím, než něco napíšou, taky trochu použít mozek a udělat si malou autocenzuru. Ale je to možná taky tím, že už jsem fakt starej a mám teda na věci trochu jiný názor.
P.S. Abych nebyl jen veskrze vuči modům pozitivní, nesouhlasím s jejich přístupem k zamykání podobných témat a pokračování v jednom threadu. Proč? Představa, že hledám jednu informaci - třeba "jakou barvu vousů ma Hetfield" v padesáti nevímkolik stránkovém threadu o Metallice a pročítám fanouškovskou extázi v každém příspěvku, mě děsí. Ale téma locku tady bylo probráno už mockrát a ze stran modů a admina bylo jasně řečeno, jaká je jejich priorita, takže toto téma tady nechci rozmazávat.
Jestere dík, že to vidíš i z té druhé stránky... Myslím, že to dochází hodně málo lidem.
Jestli ti to téma na pochvaly chybí tak není nic jednoduššího než ho založit. Ovšem mám obavu, že tam napíšeš akorát ty a možná pár dalších. Ona totiž dobrý věci se berou jako že je to samozdřejmost o které se nemusíme bavit. Ale když je něco špatně tak se musí pořádně proprat....
Jestli ti to téma na pochvaly chybí tak není nic jednoduššího než ho založit. Ovšem mám obavu, že tam napíšeš akorát ty a možná pár dalších. Ona totiž dobrý věci se berou jako že je to samozdřejmost o které se nemusíme bavit. Ale když je něco špatně tak se musí pořádně proprat....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Vytesat do kamene! Tohle by si každý uživatel fóra měl uvědomit.aivn86 píše: Ona totiž dobrý věci se berou jako že je to samozdřejmost ...
P.S.
Myslím že je tady spousta rozumných uživatelů, u kterých máte podporu, jenom to prostě nedávají najevo. Já jsem původně neměl v úmyslu toto psát, ale na druhou stranu vím, jak dokáže pochvala povzbudit v práci. Jinak má člověk pocit marnosti, udělá tolik práce a ještě mu za to nadávají ... Takže ještě jednou díky.
To zamykani threadu je slozitejsi otazka. Ano, je spatne a priori zamykat thread pri sebemensim naznaku duplicity, ale vetsinou se zamykaji jen dotazy, ktere byly presne v tom zneni polozeny (co si myslite o kytare XY? Jakou kytaru do 5000? ...) a v tomto pripade si myslim, ze je zbytecny mit to roztahane - naopak je otravne, kdyz clovek hleda kytaru do 5000 a musi procitat nekolik ruznych threadu (nebo v horsim pripade precte treba nejaky starsi, ktery byl aktualni, kdyz jeste firma ABC neudelala model OPQ, atd...).
Spis je problem ohledne zamykani Undergroundu, protoze ackoli tu byly pokusy dojit k nejakemu konsenzu, tak se ta otazka vlastne nikdy nevyresila a zustalo to na tom, ze je to na nasem uvazeni, coz casto vyvola pobourene reakce
(zdravim Red Bulla
))
Spis je problem ohledne zamykani Undergroundu, protoze ackoli tu byly pokusy dojit k nejakemu konsenzu, tak se ta otazka vlastne nikdy nevyresila a zustalo to na tom, ze je to na nasem uvazeni, coz casto vyvola pobourene reakce
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pobouřené reakce mi nevadí, je to jen reakce na snahu zkvalitnění tohoto fóra. Toto fórum jsem viděl se dynamicky rozvíjet, pak jsem ho viděl padat jako mod pod náporem spambotů a pak se to díky vedení Nera a posunu zase vylepšilo. Stávající stav je spíše stagnace, ale neměly bychom dovolit, aby UG zapříčinil regres, nebo chcete-li involuci. Pořád je o čem se bavit, hudba se vyvíjí a to tu můžeme řešit.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
- ...EDGE...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jestere (a i EDGEi), díky. Za takovéhle usery jsou rád... Aspoň vidím, že naše práce tu k něčemu je.
Je všem jasné, že vedení něčeho tak velkého, jako tohle fórum, bude vždy o kompromisech. Bohužel pro usery, modi a já máme tu možnost postavit se na hlavu a činit dle svého, ale jistě jste si všimli, že to se tu zrovna neděje. (A když už, tak ne často a jen v podstatných věcech.)
Jako děsivé vidím to, že v sekci Co se nikam jinam nevešlo je nejvíce postů z celého boardu. To mi přijde jako vcelku smutný fakt vzhledem k tomu, že toto forum má být hlavně o hudebě, hudebních nástrojích a muzikantech.
Je všem jasné, že vedení něčeho tak velkého, jako tohle fórum, bude vždy o kompromisech. Bohužel pro usery, modi a já máme tu možnost postavit se na hlavu a činit dle svého, ale jistě jste si všimli, že to se tu zrovna neděje. (A když už, tak ne často a jen v podstatných věcech.)
Jako děsivé vidím to, že v sekci Co se nikam jinam nevešlo je nejvíce postů z celého boardu. To mi přijde jako vcelku smutný fakt vzhledem k tomu, že toto forum má být hlavně o hudebě, hudebních nástrojích a muzikantech.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- white_wolf
Na druhou stranu je do toho nikdo nenuti, delaji to dobrovolne...Jester píše: Myslím, že nikdo z modů a adminů není za zdejší činnost placen a představa že tady trávím většinu času pročítám sraček v tématech, která mě nezajímají a snažím se posoudit, který příspěvek/téma je stupidnější než druhý/druhé a tudíž by se měl smazat/zamknout, je pro mě nepředstavitelná.
Jinak s tebou vicemene souhlasim
akorat nechapu, proc se porad dohadujete o jednom a tom samem, budto to vezmete a zruste, nebo se na to s prominutim uz viteco...
Stejne to nikdy nedoresite ke vseobecne spokojenosti...
...
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
ad fórum Co se nikam jinam nevešlo
Přesně to je problém fóra Co se nikam jinam nevešlo
podnadpis: Sekce pro témata, která si jinde nenašla místo ...
Kde je něco, co říká, že se tam řeší hudba obecně??? Jediné vodítko může být, že se nalézáme na doméně hudebniforum.cz, a na to jsem i já idiot, protože i já fórum Co se nikam jinam nevešlo chápu tak, že je to takové fórum na odrelaxování od hudby. Prostě z názvu a podtitulu mi vyplívá, že tam budou takové ty pi*oviny a srandičky. A pokud nebudou porušovat základní pravidla fóra, jako slušnost atd., tak není nejmenší důvod je zamykat.
Když do fóra vstoupím, tak to tak na první pohled skutečně vypadá, jak podle názvu očekávám. Ale po prozkoumání pár příspěvků zjišťuju něco strašného, jeden velký lockovací "koncert" RedBulla.
Příklad - téma Co zrovna jíte, pijete?
naprosto nesouvisející s hudbou a posláním fóra si vesele žije dál. Zatímco Omlouváme se, Evropo! na té samé informační úrovni LOCK.
Takovéto práci já uznání vyjádřit nemohu. Resp. mohu vyjádřit úctu k obětovanému času, ale rozhodně ne uznání kvalitního výsledku. Je to jen řešení následků, ale ne příčiny.
Lidi, chcete v tom fóru řešit hudbu obecně? Teda alespoň to tak vypadá. Tak to tak i dop*dele pojmenujte!!!
Já se na nějaké čtení vlákna Co vsechno chcete v teto sekci?, abych zjistil, co tam vlastně patří, můžu...
Závěr: Dle mě je celý problém způsoben špatným pojmenováním fóra, navrhuji nový název "Hudba obecně", "Obecně o hudbě" nebo cokoliv podobného.
Popřípadě fórum rozdělit na "Obecně o hudbě" a třeba "Volná diskuse - vše mimo hudby"- a následně rozřadit alespoň ty nejoblíbenější témata do příslušných fór (třeba Last.fm nechat v "obecně o hudbě" a téma i jídlu přesunout do toho volného klábosení).
Není důvod lockovat témata, byď budou o blbostech, když neporušují pravidla. Ale evidentně se k tomuto moderátoři nemají, takže pak jedině volnou diskuzi zakažte a nechte jen obecnou diskuzi o hudbě. Nejdřív to fóru ale tak pojmenujte.
Pokud nějaká podobná změna neproběhne, tak si můžete třeba najmout nějakého černocha ze střední Afriky, naučit ho česky, a on může lockovat nehudební témata místo moderátorů, která se tam budou objevovat stále. Uživatele k tomu provokujete jak názvem fóra, tak i tématy, která tam navrchu visí.
Se zamykáním témat se na fóru vůbec nešetří a tady bych i hledal alespoň část příčiny špatné morálky uživatelů, kterým zamknutím tématu, ať už oprávněným nebo ne, můžete značně znechutit na pobyt na fóru.
V tomto náhledu na věc je právě problém, myslíte se, že ta příčina je hlavně v uživatelích. To, že myslí prdelí, je fakt, nicméně to, že myslí prdelí, znamená, že se vám jak blbé ovečky nahrnou tam, kam jim dáte povel....EDGE... píše:Nojo, holt kdyby tady tolik lidi nemyslelo prdeli tak by modi nemeli tolik prace..nezavidim a obdivuju jejich trpelivost.
Přesně to je problém fóra Co se nikam jinam nevešlo
podnadpis: Sekce pro témata, která si jinde nenašla místo ...
Kde je něco, co říká, že se tam řeší hudba obecně??? Jediné vodítko může být, že se nalézáme na doméně hudebniforum.cz, a na to jsem i já idiot, protože i já fórum Co se nikam jinam nevešlo chápu tak, že je to takové fórum na odrelaxování od hudby. Prostě z názvu a podtitulu mi vyplívá, že tam budou takové ty pi*oviny a srandičky. A pokud nebudou porušovat základní pravidla fóra, jako slušnost atd., tak není nejmenší důvod je zamykat.
Když do fóra vstoupím, tak to tak na první pohled skutečně vypadá, jak podle názvu očekávám. Ale po prozkoumání pár příspěvků zjišťuju něco strašného, jeden velký lockovací "koncert" RedBulla.
Příklad - téma Co zrovna jíte, pijete?
Takovéto práci já uznání vyjádřit nemohu. Resp. mohu vyjádřit úctu k obětovanému času, ale rozhodně ne uznání kvalitního výsledku. Je to jen řešení následků, ale ne příčiny.
Lidi, chcete v tom fóru řešit hudbu obecně? Teda alespoň to tak vypadá. Tak to tak i dop*dele pojmenujte!!!
Já se na nějaké čtení vlákna Co vsechno chcete v teto sekci?, abych zjistil, co tam vlastně patří, můžu...
Závěr: Dle mě je celý problém způsoben špatným pojmenováním fóra, navrhuji nový název "Hudba obecně", "Obecně o hudbě" nebo cokoliv podobného.
Popřípadě fórum rozdělit na "Obecně o hudbě" a třeba "Volná diskuse - vše mimo hudby"- a následně rozřadit alespoň ty nejoblíbenější témata do příslušných fór (třeba Last.fm nechat v "obecně o hudbě" a téma i jídlu přesunout do toho volného klábosení).
Není důvod lockovat témata, byď budou o blbostech, když neporušují pravidla. Ale evidentně se k tomuto moderátoři nemají, takže pak jedině volnou diskuzi zakažte a nechte jen obecnou diskuzi o hudbě. Nejdřív to fóru ale tak pojmenujte.
Pokud nějaká podobná změna neproběhne, tak si můžete třeba najmout nějakého černocha ze střední Afriky, naučit ho česky, a on může lockovat nehudební témata místo moderátorů, která se tam budou objevovat stále. Uživatele k tomu provokujete jak názvem fóra, tak i tématy, která tam navrchu visí.
Se zamykáním témat se na fóru vůbec nešetří a tady bych i hledal alespoň část příčiny špatné morálky uživatelů, kterým zamknutím tématu, ať už oprávněným nebo ne, můžete značně znechutit na pobyt na fóru.
- Nero
- Rádce
Když už chceš filosofovat nad pojmy a jmény, tak prosím důsledně.
Jméno fóra: Hudební fórum
Popis fóra: Diskuze o všem, co souvisí s hudbou
(jen dodám, že se to spolu s migrací změní na "Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji")
Jméno subfóra: Co se nikam jinam nevešlo
Popis subfóra: Sekce pro témata, která si jinde nenašla místo ...
Vzhledem k tomu, že celé forum je subforu nadřazeno, tak i pro všechny subfora (pokud není stanoveno jinak) platí popis fóra "Diskuze o všem co souvisí s hudbou".
Tudíž z ničeho neplyne, že CSNJN je místo pro odrelaxování od hudby. Tudíž veškerá témata, které nejsou o hudbě, nebo s ní nejsou některak spojena, sem nepatří, a jejich existence je zde čistě o dobré vůli moderátorů. Čili moderátor vlastně má právo zamknout cokoli, co se hudby netýká. Samozřejmě takto to beru v extrémech, ale je to tak - používám-li stejnou logiku, jakou se snažil použít dayslypper.
Na závěr dodávám, že nové sekce se nyní přidávat nebudou a už tuplem ne sekce nemoderovaná (čili volné diskuze). Naopak bude kladen důraz na to, aby se těžiště diskuze přesunulo z UG do "nadzemních" sekcí a tyto se zkvalitnili.
Jméno fóra: Hudební fórum
Popis fóra: Diskuze o všem, co souvisí s hudbou
(jen dodám, že se to spolu s migrací změní na "Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji")
Jméno subfóra: Co se nikam jinam nevešlo
Popis subfóra: Sekce pro témata, která si jinde nenašla místo ...
Vzhledem k tomu, že celé forum je subforu nadřazeno, tak i pro všechny subfora (pokud není stanoveno jinak) platí popis fóra "Diskuze o všem co souvisí s hudbou".
Tudíž z ničeho neplyne, že CSNJN je místo pro odrelaxování od hudby. Tudíž veškerá témata, které nejsou o hudbě, nebo s ní nejsou některak spojena, sem nepatří, a jejich existence je zde čistě o dobré vůli moderátorů. Čili moderátor vlastně má právo zamknout cokoli, co se hudby netýká. Samozřejmě takto to beru v extrémech, ale je to tak - používám-li stejnou logiku, jakou se snažil použít dayslypper.
Na závěr dodávám, že nové sekce se nyní přidávat nebudou a už tuplem ne sekce nemoderovaná (čili volné diskuze). Naopak bude kladen důraz na to, aby se těžiště diskuze přesunulo z UG do "nadzemních" sekcí a tyto se zkvalitnili.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, úvaha nebyla příliš důsledná, ale to snad ani nemusela. Právě že mou logiku nepoužíváš. Přistupuješ k tomu z pohledu admina.
Ta dedukce, kterou jsi teď popsal, je naprosto pravdivá a souhlasím s ní, ale běžný uživatel tohoto fóra prostě takhle uvažovat nebude. A na to přesně narážím.
Nezpochybňuju, že by moderátoři v CSNJN neměli právo zamykat, ale není tu žádná prevence pro to, aby ta zamykatelná vlákna nevznikala.
I když je i mě nyní 100% jasné, že do CSNJN patří hudební témata, tak nechápu tvůj striktní odpor dodat někam sem slovo "hudba":
Co se nikam jinam nevešlo
Sekce pro témata, která si jinde nenašla místo ...
Nebo změnit název tématu Co vsechno chcete v teto sekci? třeba na "Co patří do této sekce?" a v prvním příspěvku Wohmy podat stručné informace, co do toho fóra patří a co ne.
Ta dedukce, kterou jsi teď popsal, je naprosto pravdivá a souhlasím s ní, ale běžný uživatel tohoto fóra prostě takhle uvažovat nebude. A na to přesně narážím.
Nezpochybňuju, že by moderátoři v CSNJN neměli právo zamykat, ale není tu žádná prevence pro to, aby ta zamykatelná vlákna nevznikala.
I když je i mě nyní 100% jasné, že do CSNJN patří hudební témata, tak nechápu tvůj striktní odpor dodat někam sem slovo "hudba":
Co se nikam jinam nevešlo
Sekce pro témata, která si jinde nenašla místo ...
Nebo změnit název tématu Co vsechno chcete v teto sekci? třeba na "Co patří do této sekce?" a v prvním příspěvku Wohmy podat stručné informace, co do toho fóra patří a co ne.
OK. přiznávám, blbý nápad. A jak toho přesunu do nadzemních sekcí plánujete dosáhnout? Já osobně bych právě začal tím, co zde popisuji.Na závěr dodávám, že nové sekce se nyní přidávat nebudou a už tuplem ne sekce nemoderovaná.
dayslypper: To vážně pomůže, když přejmenujeme název sekce 
Jako at mi nikdo neříká, že bysme (gramaticky správně bychom) tady chtěli mít v undergroundu temata kde by se řešily věci jako např. instalace winů, která opravdu nemá nic společneho s hudbou.
To, že se tu řeší hudební temata je logické - už od názvu Hudební forum
To, že se tu řeší věci jako třeba seriály, vtipy, nostalgická temata typu "co mi hudba dala a vzala" nebo jak to bylo: To je taky pochopitelné, protože jsme lidi a ne stroje, a velká část, možná i většina jsou děti. Jsou to témata nad kterýma se člověk zamyslí, popřípadě odreaguje, nebo si najde inspiraci od "kolegů" ze stejné zájmové skupiny - viz téma o seriálech, filmech apod.
Ale to, že někdo chce na hudebnim foru řešit jesti jde vystopovat IP z lide.cz... a podobne blbosti tak je jasné, že to někdo zamkne... A když je v poslední době takových pitomostí čím dál víc, tak se není co divit když zamčou i něco co by za normálních okolností nechali tak...
To, že to moderátoři zamykají je docela pochopitelná lidská reakce. A to, že to padá na Red Bulla, je docela smůla no... Ale vy být v jeho kůži děláte něco podobného...
+ ještě to, že na fóru jak nero občas připomene není tak uplně demokracie. Administrátor a Moderátor tu mají hlavní slovo. TEČKA... To by jako argument mělo myslim stačit pro všechny.
Jako at mi nikdo neříká, že bysme (gramaticky správně bychom) tady chtěli mít v undergroundu temata kde by se řešily věci jako např. instalace winů, která opravdu nemá nic společneho s hudbou.
To, že se tu řeší hudební temata je logické - už od názvu Hudební forum
To, že se tu řeší věci jako třeba seriály, vtipy, nostalgická temata typu "co mi hudba dala a vzala" nebo jak to bylo: To je taky pochopitelné, protože jsme lidi a ne stroje, a velká část, možná i většina jsou děti. Jsou to témata nad kterýma se člověk zamyslí, popřípadě odreaguje, nebo si najde inspiraci od "kolegů" ze stejné zájmové skupiny - viz téma o seriálech, filmech apod.
Ale to, že někdo chce na hudebnim foru řešit jesti jde vystopovat IP z lide.cz... a podobne blbosti tak je jasné, že to někdo zamkne... A když je v poslední době takových pitomostí čím dál víc, tak se není co divit když zamčou i něco co by za normálních okolností nechali tak...
To, že to moderátoři zamykají je docela pochopitelná lidská reakce. A to, že to padá na Red Bulla, je docela smůla no... Ale vy být v jeho kůži děláte něco podobného...
+ ještě to, že na fóru jak nero občas připomene není tak uplně demokracie. Administrátor a Moderátor tu mají hlavní slovo. TEČKA... To by jako argument mělo myslim stačit pro všechny.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Nero
- Rádce
Dayslyppere. nechápu, čeho se snažíš dosáhnout. Nějak mi přijde, že máš víc příspěvků v technických seksích než v těch stadardních. Možná by víc foru pomohlo šířit své znalosti týkající se hudby a nástrojů...
Přejmenování jedné sekce nevyřeší to, že lidé se více baví v UG než v nadzemí a že v nadzemí často plácají kraviny. A to je věc, která se dá řešit. V poslední době mám pocit, že se tu objevilo několik velmi zajímavých userů., kteří mají foru co dát, navíc mám své další plány, které zvěřejním, až na to přijde čas.
Je mi jasný, že tu není prevece a ted pouze léčíme příznaky, ale aktuálně to ani jinak nejde. Udělaz z UG čistě hudební věc by se mi sice líbilo, ale na druhou stranu to už je hodně striktní omezení, které by se userům nelíbilo. Chce to najít kompromis - mít i UG na nějaké úrovni a neřešit tak kdejaký sh*t.
Stále mám pocit, že tato diskuze nikam nevede. Všichni spokojení nikdy nebudou...
Přejmenování jedné sekce nevyřeší to, že lidé se více baví v UG než v nadzemí a že v nadzemí často plácají kraviny. A to je věc, která se dá řešit. V poslední době mám pocit, že se tu objevilo několik velmi zajímavých userů., kteří mají foru co dát, navíc mám své další plány, které zvěřejním, až na to přijde čas.
Je mi jasný, že tu není prevece a ted pouze léčíme příznaky, ale aktuálně to ani jinak nejde. Udělaz z UG čistě hudební věc by se mi sice líbilo, ale na druhou stranu to už je hodně striktní omezení, které by se userům nelíbilo. Chce to najít kompromis - mít i UG na nějaké úrovni a neřešit tak kdejaký sh*t.
Stále mám pocit, že tato diskuze nikam nevede. Všichni spokojení nikdy nebudou...
PetrPeter 1975 - 2008
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Nejde ani o stížnost, ale o technickou, spíš dvě. Zaprvé duplicitní příspěvky, nejsou povětšinou vinou uživatelů, ale jejich připojení, které může vypadat jakože skript neprovede, ale přitom provede, a uživatel ho potvrdí podruhé, a nebo co hůř, samotný prohlížeč ho násilím odešle podruhé, protože nedostane potvrzující zprávu od skriptu. Já nechápu, proč musí modi (hlavně Red Bull) do toho sice menším, ale zato tučným, červeným, výrazným a značně rušícím písmem připisovat, že smazali duplicitní příspěvek, když je to v podstatě úplně jedno a user, který příspěvek odešle a na téma se vtšinou potom nevrací s tím nic neudělá. A pokud se modi budou snažit přesvědčit uživatele aby si po každém odeslání příspěvku kontroloval, jestli ho tam nemá dvakrát, myslím že je pro moda jednodušší kliknout na ten křížek a nestarat se.
A druhá věc - phpbb3 umožňuje napsat důvod editace moda zvlášť, je to výhoda v několika věcech
a) je daleko méně rušivé než redbullovské červené tučné, přitom je ale vidět a jasně oddělené že k příspěvku nepatří
b) neindexuje se do vyhledávání
takže bych poprosil mody, aby používali toto.
Díky!
A druhá věc - phpbb3 umožňuje napsat důvod editace moda zvlášť, je to výhoda v několika věcech
a) je daleko méně rušivé než redbullovské červené tučné, přitom je ale vidět a jasně oddělené že k příspěvku nepatří
Díky!
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mycountry píše:Nejde ani o stížnost, ale o technickou, spíš dvě. Zaprvé duplicitní příspěvky, nejsou povětšinou vinou uživatelů, ale jejich připojení, které může vypadat jakože skript neprovede, ale přitom provede, a uživatel ho potvrdí podruhé, a nebo co hůř, samotný prohlížeč ho násilím odešle podruhé, protože nedostane potvrzující zprávu od skriptu. Já nechápu, proč musí modi (hlavně Red Bull) do toho sice menším, ale zato tučným, červeným, výrazným a značně rušícím písmem připisovat, že smazali duplicitní příspěvek, když je to v podstatě úplně jedno a user, který příspěvek odešle a na téma se vtšinou potom nevrací s tím nic neudělá. A pokud se modi budou snažit přesvědčit uživatele aby si po každém odeslání příspěvku kontroloval, jestli ho tam nemá dvakrát, myslím že je pro moda jednodušší kliknout na ten křížek a nestarat se.
Díky!
No takhle, tam to nebyl 100% duplicitní příspěvek, to si moc dobře pamatuji, byly stejné, ale druhý byl aktuální s jinou stavbou asi dvou vět a jednou větou navíc, proto jsem smazal ten nad tím chápeš? Správně, by si sám uživatel měl svůj duplicitní příspěvek buď smazat a nebo ho má možnost editovat. To mé tučné červené tu není pro mě, ale pro uživetele, co udělal něco, co se dalo udělat lépe. Občas tam můžeš vidět, že je tam nabádání k editování příspěvku a nebo jen strohé konstatování toho, co jaký mod zeditoval - stejně se to dělá u cenzury a před přechodem dělalo i u úpravy citací. Toto editování bylo domluveno mezi moderátory a Nerem a to proto, aby se vědělo kdo udělal jaký výkon. Protože se objevili případy, kdy někdo z moderátorů něco editoval, či přesunoval atd. atd., ale nepodepsal se. Když šlo o věc spornou, která se řešila ve správě, tak se třeba ani nepřihlásil a takový čin, který byl i špatný, byl promlčený, což taky není dobře. Edity dělám výrazné z jednoho důvodu, aby to bylo jasně viditelné pro autora a aby mohl případné reklamace řešit přímo semnou a nebo, aby i ostatní věděli, že jsou tu pravidla a týkají se i jich - cenzura, warez, editace příspěvků, duplicitní příspěvky atd. Takže prosím než začneš řešit to, že někdo měl dva stejné příspěvky (neměl viz. výše) a nemohl za to on ale prohlížeč, tak prosím nejdřív kontaktuj mě osobně. Mohli jsme si to vyřešit po SZ a tim bych mohl rozpustit tvé obavy o úpadku morální hodnoty tohoto fóra.
Red Bull
"MOJO" kills modern music...
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Proč bych to řešil s tebou, když se to týká úplně všech? A nechápu, když už je tu možnost zapsat důvod editace, která se navíc zapisuje do moderátorskýho logu, takže jde krásně zpětně dohledat, neruší a přitom je dostatečně výrazná, tak proč místo ní používat násilný zapisování do příspěvku? Navíc se dá jednoduše přestylovat tak, aby byla teda výraznější a rušivější, když ti to tak vadí. A byla to technická směrem na Nera aby se mohl dohodnout s vámi, ty jsi poslední člověk se kterým bych to řešil, možná zkus popřemýšlet proč. Navíc nechápu, proč si to bereš tak osobně.