Kytary LAG

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
miraslozil

Příspěvek od miraslozil »

subroofer píše:Jasně. HK je Hradec Králové, z Č. Buděvovic blbý no. Ještě je mívaj v Muzikeru v Praze. Zrvna v tom HK - CMI Plaza sou dobrý prodavači.

Dreadnought je kytara též nazývaná western, další je Jumbo a to má větší tělo, a pak je ještě španěla - klasika, ta je nejmenší. Dobře to poznáš na rozdílu LAG J300 a D400 (třeba).

Kolem 10. tis. by se ti možná ještě mohl líbit nějaký Seagull, nebo Furch z druhé ruky.
Seagull do 10tisíc-hmm,tak to bych neryskoval,myslím,že je to jako třeba u takamin yamah a dalších a to pokud chceš aby hrály tak si nachystej min.15tisíc.Jo promiň,teď jsem si všiml toho z druhé ruky-tak to je jiná.
Můj osobní názor je,že z toho,co jsem měl možnost vyzkoušet,tak co do provedení a zvuku jsou kytary lag to nejlepší v této cenové relaci a dle těchto aspektů min.o třídu výše,ale stále platí,že co člověk to názor a určitě si vyzkoušej,co ti sedne.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytary LAG

Příspěvek od Dark Axel »

Před nedávnem se mi náhodou dostala do ruky jedna kytara LAG. Byla tuším cenově kolem 6000, byly na ní natažené Elixiry (mimochodem dneska je jdu zkusit na svou Sigmu :-) ) a hrálo to moc hezky. Tón byl pěkně vyrovnaný, osobně bych si ji vybral hlavně kdybych chtěl vystupovat sám, maximálně v pár lidech. Krk byl příjemný do ruky, ale na druhou stranu mi trochu vadilo, že není lakovaný hladký - jsem na ně zvyklý.

Od kytary za tuhle cenu bych rozhodně čekal méně :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
miraslozil

Jasně,souhlasím,taky jsem už psal,že se hodí více na so'lový hraní,nebo do menších těles,ale před pár dny jsem vytáhl svoje JCE300 ke kámošovi na zahradu k ohni,kde jsme hráli společně s 12strunkou a ač není tato kytara primárně určená pro tyto účely,musím říct,že co se týče zvuku venku to byl nyprostý luxus.
fs155

Příspěvek od fs155 »

Po tom co jsem přečetl tohle fórum jsem si pořídil LAG 4S300J. Nikdy předtím jsem tuhle kytaru neměl v ruce. Možná to byl trochu hazard, ale prostě jsem si ji u CMI objednal a druhý den byla doma. Nelituji ani koruny - 6700,-Kč. Kytary jiných výrobců za tuhle cenu hrají jinak, ale určitě nehrají lépe. Je to prostě bobma.
Spousta lidí na fóru má tohle Jumbo taky, poraďte jestli na ni máte povlak či futrál a případě nějaký link. Díky všem.
LAG 4S300J
miraslozil

Čau,gratuluji ti ke koupi,já ji nosím v pouzdře se zipem od Wings,ale samozřejmě je lepší tvrdý kufr,záleží kolik do toho vrazíš peněz.Projeď si e shopy a vyber,co ti vyhovuje.
100linda

Příspěvek od 100linda »

Asi před čtrnácti dny jsem koupil LAG 4S400D - elektroakustiku a k tomu kufr zn. Gator. Padne na ni fakt skvěle. Takovýhle nástroj si už "kufřík" zaslouží :)
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Mám na prodej pár měsíců starou LAG 4S 300JCE - jumbo se studio LAG preampem, cedr. Struny Elixir, hraje skvělě, vy\bíraná ze tří kusů, ale chtěl bych raději smrk dreadnought (stavající model se mi sytlově nehodí). Záruka asi 20 měsíců. Na ceně se domluvíme.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Pokáč

Příspěvek od Pokáč »

Teda pánové to vám povim, teď sem si byl už podruhý v krátký době zahrát v muzikeru a nejde mi to do hlavy...hrajou ty LAGy tak parádně, protože sou to LAGy? Nebo to je těma elixírama..?
miraslozil

Elixíry jsou supr,ale je to opravdu kytarou,taky jsem nad tím přemýšlel,čím to je,mají velmi specifickou,ale přirozenou barvu zvuku.Taky mě to dostalo a ještě po nějaké době,když se kytara trošku vyhrála,je tam pořád patrná tato vlastnost.Nejlépe se to pozná venku,kdy hraje nekolik kytar a tato jakoby vyčnívá nádhernou sametovostí a dynamikou zvuku.Podle mě je to velmi ušlechtilý nástroj.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

subroofer píše:Mám na prodej pár měsíců starou LAG 4S 300JCE - jumbo se studio LAG preampem, cedr. Struny Elixir, hraje skvělě, vy\bíraná ze tří kusů, ale chtěl bych raději smrk dreadnought (stavající model se mi sytlově nehodí). Záruka asi 20 měsíců. Na ceně se domluvíme.
Na první stránce fóra poměrně dole je sekce Tržiště. Hoď svůj inzerát tam.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pokáč

Příspěvek od Pokáč »

Tohle mi napsali z muzikeru, když sem se ptal na rozdíl mezi 4S(four seasons) a staršími modely:

"Ohledně rozdílů mezi těmito kytarami a souvislostí s cenou opovažuji se směle domnívat, že se nejedná o kvalitativní diference mezi novými a staršími modely, resp. ohledně kvality a způsobu provedení se produkty neliší, nárůst maloobchodní prodejní ceny je spojen s nárůstem velkoobchodní nákupní ceny produktu na trhu."

==> esli to dobře chápu, pak není výraznější rozdíl např. mezi 200DCE a 4S200DCE...nebo spíš žádný rozdíl (snad kromě zdobení)...
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Spíš se zeptej, jestli ty modely vůbec mají, MUZIKER nabízí kolikrát zboží, který ani není schopen dodat. Podezřívám je, že spíš nalákaj potencionální zákazníky hledající dané zboží na NETu a pak případně nabízejí alternativy...
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
miraslozil

Jak jsem už tady někde psal,mezi modely 4S a normálními je rozdíl pouze ve zdobení.Já mám 4S ale ještě za starou cenu 8300kč.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

že spíš nalákaj potencionální zákazníky hledající dané zboží na NETu a pak případně nabízejí alternativy...
A nedělají to tak všichni?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Nevim :), v Audioteku zas maj věci označené "NA PRODEJNĚ" a když tam člověk přijede tak to nemaj, jel jsem pro 3 drobnosti a neměli ani jednu...
Pokáč

Příspěvek od Pokáč »

subroofer píše:Nevim :), v Audioteku zas maj věci označené "NA PRODEJNĚ" a když tam člověk přijede tak to nemaj, jel jsem pro 3 drobnosti a neměli ani jednu...
Tak sme v čechách...
Strongman

Příspěvek od Strongman »

po 2 rokoch hrania na spanielke som sa rozhodol pre kupu novej gitary,investicia do 10 000 ... po zhliadnuti tohto videa http://www.youtube.com/watch?v=s64ZmeE2GGU som sa rozhodol pre krasny zvuk v tejto cenovej kategorii jednoznacne pre gitarku LAG...chcel by som sa opytat na vase odporucenie ,ktora gitarka od firmy LAG je zvukovo je na tom najlepsie ..dakujem..a este ak by sa niekomu podarilo rozpoznat na akom presnom type LAGU hra na tom videu,tak mi napiste ,dakujem :)....
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Tak to je přece jasný:
LAG 4S 300J...

Pořád mám tu svojí (se studioLag elektronikou) na prodej (nějak se nemůžu rozhoupat), takže případně mě kontaktuj...
Pokáč

Příspěvek od Pokáč »

jenom pro zpřesnění...na tom videu hraje(nerad bych s mýlil) na 300DCE(možná 4S300DCE - jen rozdíl v kolekci), což je dreadnought a Autumn Series od LAGu...esli se pletu tak mě opravte :D
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Aha... Sem uplně překoukl že to není JUMBO... Tak to fakt netuším, co to je za model, jen nehcápu, že někdo posuzuje zvuk kytary, která je snímaná nějakou videokamerou a zní to jak z kanálu :) - jen můj názor.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“