skutecna liga
Re: skutecna liga
Tak pouzivej cocky
Ja uz bez nich nedam ani ranu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
hh, uz jsem si u ocniho vyzvedl propagacni letakWohma píše:Tak pouzivej cockyJa uz bez nich nedam ani ranu.
Hele ja si poridil cocky jenom na koncerty, jinak mam 2dioptrie a bryle normalne nenosim, ale ty cocky to je parada! Stvalo me ze tu ladicku na zemi vidim rozmazane(a to ma vyraznej displej dost-pitchblack) a hlavne me stvalo kdyz si rozbaluju a balim veci ze sem musel davat pozor abych nejakej kabl nebo neco nezapomel - takhle vsechno vidim:) a navic vidim dobre ten kotel pod podiem:) takze doporucuju!
investice se muze znacne zmensit, kdyz cocky koupis treba na kup-cocky.cz nebo podobnym ksefte... Pokud uz od doktora vis, co potrebujes, tak neni problem. I kdyz aplikaci a prvni cocky asi neni spatny koupit od ocare, pak uz staci jen dokupovat nekde na netu a treba jednou za rok skocit k ocarovi. No, dost OT 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
ma nekdo zkusenosti z lonska? kolik bylo loni na postup ? obavam se ze pri tendenci hodnoceni poroty letos asi ani s 25.5 bodama nepostoupime
ale i tak bych toho nelitoval
- VratikSlayer
Mě by docela zajímalo, kdo z vás filutů je "ICH" na diskusi Skutečný Ligy... 
ich je muj bratr z marsu
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Kinx píše:ich je muj bratr z marsu
proč, co tam vyvádí?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Kinx píše:ich je muj bratr z marsu
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
uz sem se tam dlouho nedival kazdopadne minulej rok se postupovalo od 22 bodu vysKinx píše:ma nekdo zkusenosti z lonska? kolik bylo loni na postup ? obavam se ze pri tendenci hodnoceni poroty letos asi ani s 25.5 bodama nepostoupimeale i tak bych toho nelitoval
- VratikSlayer
Už teď nepostoupí všechny 22 bodové kapely. A to ještě cca stovka kapel neodehrála...pigdestroyer píše:uz sem se tam dlouho nedival kazdopadne minulej rok se postupovalo od 22 bodu vysKinx píše:ma nekdo zkusenosti z lonska? kolik bylo loni na postup ? obavam se ze pri tendenci hodnoceni poroty letos asi ani s 25.5 bodama nepostoupimeale i tak bych toho nelitoval
mno nevidim to moc realne. zaroven nechapu moc ten bodovy system poroty (tim nenarazim na koblizky a jim podobne, spis mi prijde ze vyplacali spoustu bodu hned na zacatku). me je ta soutez celkem ukradena, ale celkem by se nam hodilo to nahravatko co je mezi vyhrama + dalsi expozice v ramci souteze a videi.
hm tak uz ted vidim ze tech 25.5 asi na postup nebude
znam par kapel co tam budou hrat jeste nekdy v pulce zari a ty stoprocentne dostanou aspon tolik. aspon nam z toho zustane video s prisernym zvukem a par komentaru 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
podle mně vás hrozně zazdil ten zvuk, v tom se hodně ztratí... podle mně by porota měla být tolerantní k tomu jací kreténi tam zvučí a poslat vás dálKinx píše:hm tak uz ted vidim ze tech 25.5 asi na postup nebudeznam par kapel co tam budou hrat jeste nekdy v pulce zari a ty stoprocentne dostanou aspon tolik. aspon nam z toho zustane video s prisernym zvukem a par komentaru
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tyjo jeste porad neskoncilo ani zakladni kolo.. tak me napada, zaznamenal jste tam nekdo nakej bordel? neco ostrejsiho, ne porad dokola rocky a agro..
Kolik tvrdsich metalistu tam podle tebe pujde?pigdestroyer píše:tyjo jeste porad neskoncilo ani zakladni kolo.. tak me napada, zaznamenal jste tam nekdo nakej bordel? neco ostrejsiho, ne porad dokola rocky a agro..
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no myslel sem ze by se tam prihlasil z prdele nekdo .. ale asi ne.. mazec tady toto -
http://www.ceknito.cz/video/385022 metalisty nejak zvlast rad nemam. ale tohle je vynikajici, ten rozhovor je fakt p***l. snad to mysli taky z prdele. a ten prizvuk! parada
hudba me nebavi ale ten prizvuk..
http://www.ceknito.cz/video/385022 metalisty nejak zvlast rad nemam. ale tohle je vynikajici, ten rozhovor je fakt p***l. snad to mysli taky z prdele. a ten prizvuk! parada
Mimochodem taky vas tak s**e ta znelka ? 
U toho Erektoru neni slyset kytara, coz u hudby skladajici se z bicich, basy a kytary je docela zasadni pruser
U toho Erektoru neni slyset kytara, coz u hudby skladajici se z bicich, basy a kytary je docela zasadni pruser
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
znelka me s**e..ale min jak ta minula.. ale porad nechapu, jak to tam dokazou nacpat aby to tak svihalo s tak dobrym zvukem a tak dobrym obrazem.. nevim erektor jako hudba me nebavi, ale strasne se mi libi ten jeho prizvuk
prvni val, "tak to byl zkurvysyn - to bylo trochu o me"
vyborny.
ja moc nechapu proc kdyz to nahravaji do datky nevezmou rovnou ten zvuk z pultu. misto toho ho vtipne nabizej kapelam za litr
to jsem zvedavej kolik magoru si to koupi. takhle je ten zvuk prisernej.
jinak jsem taky cekal nejakej mazec, ale myslim ze kapely urcitych stylu tyhle veci nemaji za potrebi nebo to proste neresi, resp je to moc mainstream
jinak jsem taky cekal nejakej mazec, ale myslim ze kapely urcitych stylu tyhle veci nemaji za potrebi nebo to proste neresi, resp je to moc mainstream