jen tak mimochodem.
dneska jsem chtel v kytarach vyzkusit novy snimace na VK, ale zcela prekvapive ho nemeli

(zatim jsem mohl vyzkouset to, co jsem chtel, jen jednou

), ale vyzkousel jsem
AXL Akita 20W
Jeho cistej zvuk je docela v klidu, nezdalo se mi, ze by moc kreslilo. Nehralo vubec spatne. Overdrive je vcelku luxusni, i kdyz docela Vintage, metal by na tom clovek nevytah. Ale jeho zvuk se mi dost libil, pokud se to spravne nastavilo, jinak to znelo, jak rekl Nuker, trochu plechove. Kazdopadne z toho Nuker vytah vcelku solidni Guns n Roses a zneli dost verohodne(hral to na Standart LP od Epi). Hlavni vyhoda OD je, ze je hodne zretelnej, takze i pri vymaxovanym gainu neni zadnej problem poznat jednotlivy tony, ba ani v akordu kdyz clovek zahraje ton jinak.
Prijemnej je i vzhled, kombo vypada docela drevene, jestli je to preklizka nevim, ale vypada luxusne
Tenhle apec ma ale jeden problem, a tim je jeho cena. 12000 za aparat, kterej ma 3 elektronky ze kterejch prej ma vytahnout 20W s reprem 10¨ mi pride sakra moc.
Ale pokud by se nekomu naskytla moznost tohle koupit stary treba za 6000, necht nevaha