Dělá i jednadvacítky. http://www.bachmusik.com/bach-bst-ma-ow_p1175ASmith píše:Pod tim všim byl hnědou barvou přetřenej nápis BaCH, ale je mi to divný protože tohle je 21 a BaCH teď dělá krky 22
Tu zrůdnost na hlavě sundej a udělej ji pořádně, pokud tvým cílem není to mít co nejryhleji a co nejočividněji odfláknuté. Kdyby sis nevěděl rady, napiš mi SZ, jak by to zhruba mělo vypadat, a já ti nějakou grafiku vymyslím. Letošní VT3 jsem měl se zaměřením na grafiku, typografii a obecně písmo, a má to následky
S lakem příště opatrně, máš to nerovné a vůbec divné - na broušení rovných ploch používej zásadě bločky (jakýkoli kus ohoblované latě, na který přichytíš šmirglpapír) a používej jemné papíry. Při lakování používej tenké vrstvy, i kdyby neměl být povrch napoprvé hladký. A stříkej to opatrně, pečlivě, z dostatečné vzdálenosti, abys měl pravidelné ukládání laku a ten proud ti neovlivňoval to, co už sedí na povrchu. Když uděláš poslední vrstvu trochu mokrou, ono se to vyrovná. A nelešti to, dokud to nebude úplně vytvrdlé, takhle jsem si na Žluté pěkně roztrhl lak při ručním leštění kůží.