Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
Můj aktuální stav. Přidán Muff a phaser + záměna delaye. Uff, snad mi to už dá na dlooouho pokoj 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
To si říká každý krabičkář
Tam je problém, že ty krabičky jsou cenově dost přijatelné, takže se to střídá jako ponožky 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
-
Teorge
No tak jsem se bál že pedalboard bude moc velký a nakonec to vypadá, že si s tím budu muset sakra pohrát aby mi to tak nějak šikovně vlezlo...

- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
"a prejete si platit v penezich nebo zlate?" "v blackstarech prosim.."
-
Teorge
Njn ty jsi si ještě nerýpnul, že?
Vím, že to takhle vypádá blbě, ale o to nejde.
Hele to se mi zdá, nebo ten board je v kufru od kytary nebo nečeho velice podobnýho? 
-
Teorge
Je, ještě musím nějak vysekat ten předěl na krk kytary. Rozhodně to je při té velikosti mnohem levnější než nějaký pedalboard.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja to nemyslel nikterakt zleTeorge píše:Njn ty jsi si ještě nerýpnul, že?Vím, že to takhle vypádá blbě, ale o to nejde.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Takový menšíTeorge píše:Je, ještě musím nějak vysekat ten předěl na krk kytary. Rozhodně to je při té velikosti mnohem levnější než nějaký pedalboard.
Skervesen 4AP Custom Shop
-
Jacklivehere
Mám takový broblémek, dal jsem dohromady krabičky do kufru a nechce se mi platit za drahou ladičku ta moje mi stačí jen s tím signálem dělá příšerný věci, tak jsem si vymyslel přepínač vstup z kytary výstup do efektů a výstup do ladičky, ale příšerně to brumí skoro stejně jak ta ladička nevíte někdo co s tím ?
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
pokud sis udělal klasický AB box a máš ho v plechové krabičce, tak spoj plech krabičky s zemí konektorů... mě to pomohlo
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
-
Teorge

Tak jsem vyřezal vnitřek kytarového pouzdra, abych ty efekty mohl hodit dovnitř. Kupodivu to byla otázka pěti minut. Vyhodil jsem zooma, kterého mám stejně už jen jako metronom, a stejně mám pořád problém to tam nějak šikovně narovnat a v kabelech mám trochu guláš. Asi budu muset koupit kabely do smyčky se zahnutým konektorem, nebo ty efekty naskládat nějak zešikma aby ty rovné jacky nekradli tolik místa. A dál nějaké stahovačky na kabely.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
V první řadě bych řešil lomené jacky, buď si udělat nebo objednat od např. Smrčky. Já jsem si je dělal sám na míru a ušetří to hromadu místa. Druhá věc je napájení, problém je v 16V a 4 trafa. Pokud si to plánuješ nechat delší čas, nechal bych si udělat zdroj /pokud je možno udělat třeba 4A zdroj/. Na předchozí stránce je můj PB, kde jsem se to snažil vyřešit na milimetry a povedlo se. K PB mám i case, do kterého, když položím board, dám na něj molitan, vlezou se mi tam, 2xspojený 6m kabel na smyčku, 2x 6m kabel kytara/amp, napájecí kabel, silový kabel a kabel od footswitche. Trafo, pás, páka a koko**tinky do kufru od kytary.
-
Teorge
JJ u tebe jsem si všiml, že jsi to tam krásně "natěsnal". No ty trafa jsou 22V1,1A,a myslím, že už i ty pedály, které vyráběl Blackstar na 16V taky předělal na 22V. To trafo by byla asi největší úspora místa, škoda, že něco takového nenabízí přímo výrobce těch pedálů. Zkusím se Smrčky zeptat, jestli je ho schopný udělat a za kolik.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Příjdu na zkoušku a za 2 minuty mám všechno nachystané, to samé na koncertě. To je podle mě smysl pedalboardu.Teorge píše:JJ u tebe jsem si všiml, že jsi to tam krásně "natěsnal". No ty trafa jsou 22V1,1A,a myslím, že už i ty pedály, které vyráběl Blackstar na 16V taky předělal na 22V. To trafo by byla asi největší úspora místa, škoda, že něco takového nenabízí přímo výrobce těch pedálů. Zkusím se Smrčky zeptat, jestli je ho schopný udělat a za kolik.
http://ac-adaptery.heureka.cz/sitovy-ad ... cord-120w/
Když něco takového stojí litřík, tak za 2 by podle mě smčka mohl udělat něco kvalitního.
Nevíte, kde v Brně koupím samolepící suchý zip do pedalboardu? Dostal jsem tři pásky ke kufru, ale už my došly
Nevíte někdo, kde bych to sehnal? Díky
tady hraju teď KOSMONOPOL
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem kupoval v baumaxu , jmenuje sa to fix-omoll 150cm dlouhé, 2cm široké. Stojí to kolem 120 nebo tak nějak.
Přesně tak, hobbymarkety. A nebo další tip - obchody s textilní galanterií. Já to na svém PB řešil tak, že spodek je vylepen zátěžovým kobercem (použita oboustranná páska, jde i chemopren), jehož odřezek se vždycky někde najde, na něm sucháč-háčky drží stejně jako na tom protikusu. Sucháč-háčky (z galanterie) na krabičky nelepím, ale úzké proužky přichytím přímo šroubky, které spojují dno a tělo krabičky (funguje to u hammond krabiček jako EHX-Nano série, tak u krabiček typu Boss, Behringer aj.).
-
Teorge
Nebo jsem ještě viděl Velcro 15x15cm na přilepovaní pump k vodnímu chlazení, stálo asi 50Kč. V PC prodejně.
Měl jsem prázdniny-dovolenou, tak jsem toho využil a dodělali jsme vnitřek pedalboardu. Kabeláž by sice mohla být lepší..............Až se zase přinutím něco dělat, tak to poopravím.
Fender SSS MIJ. Fender de luxe HSS USA. Schecter, BOSS CE2 MIJ, DM-3 MIJ,CS-1 MIJ, Ibanez TS808, MXR Phase 90, Fulltone Fat Boost 2,, Korg, Hughes Kettner Statesman.