DELAY
Pravidla fóra
- OndrejCvrk
Re: DELAY
mně ale bubucci taky nešel podobným způsobem, tak jsme to oba možná napájeli špatným adapterem, nevím, čím to jinak může být.
Ještě jsem slyšel, že některé efekty mají trochu problém se spínanými zdroji, což v tom adaptéru klidně může být (stačí test potěžkáním
).
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Tak těžkej je dostBummer píše:Ještě jsem slyšel, že některé efekty mají trochu problém se spínanými zdroji, což v tom adaptéru klidně může být (stačí test potěžkáním).
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
To ti tu asi málokdo řekne. 10 voltů to snese určitě, ale osobně bych 12 nezkoušel.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Mě to totiž napadlo, proto, že ten doporučenej adaptér pro Memory toy má 9.6 V, jestli to třeba nemůže bejt i touhle drobnou odchylkou, ale to je asi jen plácnutí do vody...
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
- OndrejCvrk
Nedostal se k tobě nějak můj kus? já ho popravdě na adaptér nikdy nerozchodil... Efekt byl ale v záruce, tak se to mohlo poslat zpátky... Od koho jsi ho kupoval? Napiš mi kdyžtak PM...ASmith píše:Mě to totiž napadlo, proto, že ten doporučenej adaptér pro Memory toy má 9.6 V, jestli to třeba nemůže bejt i touhle drobnou odchylkou, ale to je asi jen plácnutí do vody...
Tak dobro, našel jsem adaptér od starých kláves 7,5V 400mA a díkybohu s tím šlape 
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem poridil electroharmonix echo #1 nebo tak neco. je to moc fajn efekt. jednoduchy a dela to co potrebuju
ale asi fakt budu muset do pedalbordu, ktery pomalu vznika pridat jeste nejaky delay, s jinym nastavenim.
- citizen.one
nebuď skeptik 
za mě nejlepší delay Moog 104M, potažmo Z. Pravda ještě jsem neviděl Echoczar ani nehrál na Cornish TES
za mě nejlepší delay Moog 104M, potažmo Z. Pravda ještě jsem neviděl Echoczar ani nehrál na Cornish TES
- OndrejCvrk
za mě určitě Memory man 
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Memory man je lepší po zvukové stránce. víc "3D" není tak temnej. Memory boy je prostě lowend serie, taky modulace u boye není moc oblíbená, použitelná jen s nízkým Depth. osobně bych přišetřil na mana nebo když nejsou prachy zvolil uplně jiný pedál.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
Slash1987
- Bandzone: http://bandzone.cz/thestrayils
Zdravím,
Chtěl sem se zeptat. Zakoupil Jsem si digitech delay od značky Razzor a ve smyčce na čistý zvuk je vše v pořádku, ale když přepnu na zkreslený kanál, tak to neskutečně šumí a trochu i píská. Šumí i mimo smyčku, ale méně... Nevim jestli je problém v efektu a nebo nedej bože v aparatuře. Díky
Chtěl sem se zeptat. Zakoupil Jsem si digitech delay od značky Razzor a ve smyčce na čistý zvuk je vše v pořádku, ale když přepnu na zkreslený kanál, tak to neskutečně šumí a trochu i píská. Šumí i mimo smyčku, ale méně... Nevim jestli je problém v efektu a nebo nedej bože v aparatuře. Díky
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ty Razzory jsou v tady tom ohledu dost bídné a můžeš zkusit např. jiný adaptér nebo jinou zásuvku, ale není zaručené že se to zlepší. Na zkoušku jsem od nich bral 2 efekty a oba byli naprd. Jak zvukem, tak i provozními vlastnostmi.Slash1987 píše:Zdravím,
-
Slash1987
- Bandzone: http://bandzone.cz/thestrayils
to je hezký.... se mi právě nechtělo jít do BOSSE za 3litry, ale jak koukám bylo by to asi rozumnější