DELAY

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
OndrejCvrk

Re: DELAY

Příspěvek od OndrejCvrk »

mně ale bubucci taky nešel podobným způsobem, tak jsme to oba možná napájeli špatným adapterem, nevím, čím to jinak může být.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ještě jsem slyšel, že některé efekty mají trochu problém se spínanými zdroji, což v tom adaptéru klidně může být (stačí test potěžkáním :)).
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
ASmith

Příspěvek od ASmith »

Bummer píše:Ještě jsem slyšel, že některé efekty mají trochu problém se spínanými zdroji, což v tom adaptéru klidně může být (stačí test potěžkáním :)).
Tak těžkej je dost :D , uvidim, ještě to doma projdu a kouknu po dalších, kdybych nějakej našel tak bych ho zkusil... Stalo by se tomu něco, kdybych do toho zkusil pustit 12V :?:
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

To ti tu asi málokdo řekne. 10 voltů to snese určitě, ale osobně bych 12 nezkoušel.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
ASmith

Příspěvek od ASmith »

Mě to totiž napadlo, proto, že ten doporučenej adaptér pro Memory toy má 9.6 V, jestli to třeba nemůže bejt i touhle drobnou odchylkou, ale to je asi jen plácnutí do vody...
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Se spínanými zdroji šlape bez problémů. Hrál mi s Behringer zdrojem v daisy chainu s jinými efekty, i s multizdrojem Artec.
OndrejCvrk

ASmith píše:Mě to totiž napadlo, proto, že ten doporučenej adaptér pro Memory toy má 9.6 V, jestli to třeba nemůže bejt i touhle drobnou odchylkou, ale to je asi jen plácnutí do vody...
Nedostal se k tobě nějak můj kus? já ho popravdě na adaptér nikdy nerozchodil... Efekt byl ale v záruce, tak se to mohlo poslat zpátky... Od koho jsi ho kupoval? Napiš mi kdyžtak PM...
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

To mě taky napadlo, že tady koluje vadný kus...
ASmith

Příspěvek od ASmith »

Tak dobro, našel jsem adaptér od starých kláves 7,5V 400mA a díkybohu s tím šlape 8)
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

tak jsem poridil electroharmonix echo #1 nebo tak neco. je to moc fajn efekt. jednoduchy a dela to co potrebuju :) ale asi fakt budu muset do pedalbordu, ktery pomalu vznika pridat jeste nejaky delay, s jinym nastavenim.
mot

Příspěvek od mot »

mne se libi delay razzor super zvuk
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

No nevím jestli má super zvuk, mám ho taky, ale jako první zkušenost s delayem je to podle mě dobrá volba... :)
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

nebuď skeptik :)

za mě nejlepší delay Moog 104M, potažmo Z. Pravda ještě jsem neviděl Echoczar ani nehrál na Cornish TES
OndrejCvrk

za mě určitě Memory man :)
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

No jestli budu updatovat delay tak Line6 :P tu mrdku zelenou... pro uložení 3 presetů a možností loopování na blbnutí... 4v1 :)
designer

Příspěvek od designer »

Jaký je zvukový rozdíl mezi Deluxe Memory Man a Memory Boy? Je ten rozdíl v ceně opodstatněný? Chci koupit delay, ale nevím jestli raději přišetřit nebo si vystačím s Memory Boy.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Memory man je lepší po zvukové stránce. víc "3D" není tak temnej. Memory boy je prostě lowend serie, taky modulace u boye není moc oblíbená, použitelná jen s nízkým Depth. osobně bych přišetřil na mana nebo když nejsou prachy zvolil uplně jiný pedál.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Slash1987
Bandzone: http://bandzone.cz/thestrayils

Příspěvek od Slash1987 »

Zdravím,

Chtěl sem se zeptat. Zakoupil Jsem si digitech delay od značky Razzor a ve smyčce na čistý zvuk je vše v pořádku, ale když přepnu na zkreslený kanál, tak to neskutečně šumí a trochu i píská. Šumí i mimo smyčku, ale méně... Nevim jestli je problém v efektu a nebo nedej bože v aparatuře. Díky
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Slash1987 píše:Zdravím,

Chtěl sem se zeptat. Zakoupil Jsem si digitech delay od značky Razzor a ve smyčce na čistý zvuk je vše v pořádku, ale když přepnu na zkreslený kanál, tak to neskutečně šumí a trochu i píská. Šumí i mimo smyčku, ale méně... Nevim jestli je problém v efektu a nebo nedej bože v aparatuře. Díky
Ty Razzory jsou v tady tom ohledu dost bídné a můžeš zkusit např. jiný adaptér nebo jinou zásuvku, ale není zaručené že se to zlepší. Na zkoušku jsem od nich bral 2 efekty a oba byli naprd. Jak zvukem, tak i provozními vlastnostmi.
Slash1987
Bandzone: http://bandzone.cz/thestrayils

Příspěvek od Slash1987 »

to je hezký.... se mi právě nechtělo jít do BOSSE za 3litry, ale jak koukám bylo by to asi rozumnější
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“