Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké používáte trsátko???
Me trsatka padaj na zem porad, takze jestli se padem znici.... tak by to byla draha zabava 
Hodně budem někde...
No, mně taky padá furt, ale zatím nespadlo na šutry, beton a tak... Tam už bych se asi bál. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
John M. William
No, mně jednou spadlo trsátko při koncertě a to bylo fakt maso.. Bylo to naštěstí ke konci, takže jsem to dohrál prstama, ale kdyby to bylo na začátku
Jsem si říkal, že si asi seženu ten držák trsátek na držák na mikrofon (divná věta
) jako má Hetfield (například).

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jak říká Bummer. Používám uplně stejné jen né heavy ale medium. A prostě tejden a je pryč. Zase je to ale bezkonkurenčně nejlepší hoblovátko co jsem kdy měl 
-
John M. William
Mimochodem, k těm trsátkům přidam i obrázek. Hodně lidí se diví, jak s tim můžu hrát, že jim to přijde moc malý.. Používáte je někdo? (Dunlop - Jazz III)

-
woro90-1
Spousta lidí tady je používá, já třeba dávám přednost jejich celuloidové variantě od Fenderu (extra heavy). A tobě doporučuji variantu Ultex, proti černému lépe klouže po strunách.
- frajerik
- last.fm: http://www.last.fm/user/nerbo
Jazz 3 sú najlepšie. Tie normálne sú neskutočné lopaty. Vydržia neuveriteľne dlho, sú nezničiteľné a zničia sa len tak že ich niekde stratíte
.
-
John M. William
Jiná metoda zničení než ztrátu má trsátka nikdy nepotkalafrajerik píše:Jazz 3 sú najlepšie. Tie normálne sú neskutočné lopaty. Vydržia neuveriteľne dlho, sú nezničiteľné a zničia sa len tak že ich niekde stratíte.

- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
A predevsim trojuhelnikum o velikosti 4 normalnich trsatek a 10 jazzuworo90-1 píše:Spousta lidí tady je používá, já třeba dávám přednost jejich celuloidové variantě od Fenderu (extra heavy). A tobě doporučuji variantu Ultex, proti černému lépe klouže po strunách.
Hodně budem někde...
-
woro90-1
Ty trojúhelníky mám na prasárny typu Slavíci z Madridu po flašce rumu nebo Lížu p*ču ve tři ráno, kdy už nejde o to, aby to nějak znělo, ale spolehlivě se trefit do kytary
A to jsi ještě neviděl ještě větší exempláře, které mám ale nepoužívám, třeba obří trojúhelník od Jolany nebo doma dělané čtyřstranné trsátko, které si vysloužilo několik přezdívek jako "pivní tácek", "pádlo", "plácačka" nebo "k*kotina" 
Já používám trsátka vlastní výroby.

Porovnání se Želvou

Porovnání se Želvou

Trabant?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
-
Teorge
Teď jsem si představil trabanta před barákem a v něm trojúhelníkové dírkyBummer píše:Trabant?
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Teeda, s polystyrenem jsem ještě nehrál 
Je to normal plast. Z něho se třeba dělají ty kelímky v automatu na kávu, jenže tohle je několikamilimetrové a myslím, že i jinší hustota.
-
woro90-1
Jednu dobu jsem si dělal trsátka vlastních tvarů z modelovací podložky - z té nejtužší varianty, která byla k sehnání. Také jsem používal tvrdá záda rychlovazačů.
-
John M. William
Tak vlastní trsátka bych mít nemohl.. Asi už jen kvůli tomu, že by každé bylo jinak velké
Na manuální práci jsem dřevo.

-
Teorge
Na to si můžeš koupit trsátkovačJohn M. William píše:Tak vlastní trsátka bych mít nemohl.. Asi už jen kvůli tomu, že by každé bylo jinak velkéNa manuální práci jsem dřevo.
http://www.pickpunch.com/pick-punch1.html