Ukulele
Pravidla fóra
Re: Ukulele
Já se za ukulele nestydím i když působím kuriozn, když měřím 2 metry a mám soprán.
Jinak ceny za špičkové nástroje jsou oproti jiným nástrojům luxusní.
Jinak ceny za špičkové nástroje jsou oproti jiným nástrojům luxusní.
Yamaha YTS 275, Yamaha P95
Hudba jsou vaše zkušenosti, vaše myšlenky, vaše moudrost. Pokud ji neprožíváte, nikdy z vás žádná nevyjde. - Charlie Parker
-
Hans Wydle
Já bych se teda určitě nestyděl. Myslím, že když někdo dneska hraje na ukulele, tak má zajišťen obdiv. 
Temné ukulele v dáli zní...
Kdybych měl investovat tolik penízků určitě bych si ho chtěl osahat a brnknout si na něj.To co ti nabízela Kristina vypadá velmi VELMI dobře a můžeš ho vyzkoušet 
No to budu moc vyzkoušet i tu kamaku, ale máš pravdu počkam do léta a vyberu si ho osobně. Přeci jenom při takové částce nebudu riskovat poškození při přepravě poštou.
Já jsem příznivcem koncertního ukulele takže bych určitě z těch dvou Kamak volil CONCERT BELL SHAPE DELUXE (HB-2D)
Jestli se ti poštěstí být majitelem takového nástroje už se těším na tvou recenzi.Budeš se s námi muset podělit o ten zážitek. 
to si piš, jestli to vyjde určitě napíšu, nafotim, zrecenzuju. Taky sem ví přikloněn tomu koncertnímu. Uvidime jakej tam budou mít výběr
-
Hans Wydle
Co nějací pražští ukulelisté (-tky)? I když toho zrovna moc neumím, chtěl bych si zahrát i jinde než doma:-)
Tuším, že na Hawaii upřednostňují sopránky, jistě jsou ale dost chytří, aby měli dokonale široký výběr pro turisty, kteří navštíví zemi květin, vln a UKULELEjahja píše:Co nějací pražští ukulelisté (-tky)? I když toho zrovna moc neumím, chtěl bych si zahrát i jinde než doma:-)
....taky se přikláním ke koncertu, připadá mi nejuniverzálnější
...... minimálně dvakrátLáslo píše:Já jsem příznivcem koncertního ukulele takže bych určitě z těch dvou Kamak volil CONCERT BELL SHAPE DELUXE (HB-2D)Jestli se ti poštěstí být majitelem takového nástroje už se těším na tvou recenzi.Budeš se s námi muset podělit o ten zážitek.
Hans Wydle píše:Tohle se musím naučit![]()
krásný zvuk
-
Hans Wydle
Jo, pak to rozbalím já na svém "uvřískaném" Lanikaii a je po nádheře 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vrátím se k tomu srazu ukuleláků z Ovy.
Co třeba konec června? Ve škole už vás nebudou prudit, a pracující lid nebude ještě rozjetý po dovolených
.
Co třeba konec června? Ve škole už vás nebudou prudit, a pracující lid nebude ještě rozjetý po dovolených
-
kristynatrochtova
Konec června by šel. Já zítra odjíždím, takže jsem ráda, že nic neprošvihnu. 
Asi beze mě jedu na vysocinu ke strycovi.
Yamaha YTS 275, Yamaha P95
Hudba jsou vaše zkušenosti, vaše myšlenky, vaše moudrost. Pokud ji neprožíváte, nikdy z vás žádná nevyjde. - Charlie Parker
Škoda že jste daleko. A navíc je Všesokolský slet.
Slyší tóny ukulele svého pána. Je to Lanikai CK-C!
Ale KALA KA-SSTU-TE a koncertní ukulele od Štěpána Ondráka, tak to také není vůbec špatný!
Ale KALA KA-SSTU-TE a koncertní ukulele od Štěpána Ondráka, tak to také není vůbec špatný!
-
Hans Wydle
Uvidím, chtělo by to nadiktovat nějaké data, mám jet někam na Fatru nebo co.
Dobrý den,
asi tři měsíce mám ukulele značky Fender. Nejprve bylo všechno v pořádku, ale poslední dobou mi přestala ladit C struna (ladím GCEA). Konkrétně když jí naladím prázdnou, tak potom C#, D i D# jsou dost vedle. E je už zase dobré. Není to opravdu o kousek, ale o hodně-slyším to když hraju a to nemám nijak vytříbený sluch. Čím by to mohlo mít? Mohla bych to nějak spravit, nebo to je na reklamaci? Díky moc
asi tři měsíce mám ukulele značky Fender. Nejprve bylo všechno v pořádku, ale poslední dobou mi přestala ladit C struna (ladím GCEA). Konkrétně když jí naladím prázdnou, tak potom C#, D i D# jsou dost vedle. E je už zase dobré. Není to opravdu o kousek, ale o hodně-slyším to když hraju a to nemám nijak vytříbený sluch. Čím by to mohlo mít? Mohla bych to nějak spravit, nebo to je na reklamaci? Díky moc
Jaké kvality byly původní struny? Občas bývají, pokud na krku nevisí cedulka aquila a podobně, dost nevalné úrovně. A právě časem by se mohly vytahovat.misaj píše:Dobrý den,
To hlavní jsem zapoměl! Zda by nepomohla výměna strun. Ale nové si musí zase nějaký čas sedat (cca 14 dní, tři neděle - samozřejmě nejlépe za provozu a dolaďování).kiki2 píše: Jaké kvality byly původní struny? Občas bývají, pokud na krku nevisí cedulka aquila a podobně, dost nevalné úrovně. A právě časem by se mohly vytahovat.