Bazar si pamatuje poslední "sezení" - tzn. že začíná tam, kde jsi naposledy skončil. Je to jedna ze "skvělých" funkcí, které tu už nějakou dobu "obdivujeme"hippo píše:Zadam adresu hudebnibazar.cz zobrazi se mi pata stranka, proc?
Nápady, připomínky, stížnosti
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
Hraju na kytary a mašinky
A je tady ten thread teda vubec k necemu?
Ma smysl tady na neco upozornovat?
Ma smysl tady na neco upozornovat?
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz jsem pochopil, toto je thread obdivovaci!
Tak tedy pridam dalsi obdivuhodne zlepseni z posledni doby:
Nejdriv se zacly tu a tam misto pozadovanych stranek zobrazovat db chybove hlasky. Uz to je obdivuhodne. No povazte! Neni fajn celemu svetu vytroubit citlive udaje, ktere se v chybovych hlaskach zobrazuji? No a ted, a to je opravdu unikat a fenomen, na zobrazeni stranky cekam treba 15 sekund. Na zobrazeni stranky, na ktere neni zadna business logika, zadne vypocty, nepocitaji se cenove hladiny, osobni slevy, akcni ceny, nic, nic, nic. Jenom se z db vytahne max 50 zaznamu, ktere dohromady maji 0.0nic a trva to 15sec.
TO JE OBDIVUHODNE!
Todle byly stranky, na ktere jse moc rad chodival, ale od te doby, co se o ne zacal pravidelne starat nejaky diletant, to "smeruje do riadnych sra.iek".
A to je taky obdivuhodne, jak z fungujiciho webu udelat humus. Tak doufejme, ze to je 100% bio, pac to je taky dneska moderni.
Tak tedy pridam dalsi obdivuhodne zlepseni z posledni doby:
Nejdriv se zacly tu a tam misto pozadovanych stranek zobrazovat db chybove hlasky. Uz to je obdivuhodne. No povazte! Neni fajn celemu svetu vytroubit citlive udaje, ktere se v chybovych hlaskach zobrazuji? No a ted, a to je opravdu unikat a fenomen, na zobrazeni stranky cekam treba 15 sekund. Na zobrazeni stranky, na ktere neni zadna business logika, zadne vypocty, nepocitaji se cenove hladiny, osobni slevy, akcni ceny, nic, nic, nic. Jenom se z db vytahne max 50 zaznamu, ktere dohromady maji 0.0nic a trva to 15sec.
TO JE OBDIVUHODNE!
Todle byly stranky, na ktere jse moc rad chodival, ale od te doby, co se o ne zacal pravidelne starat nejaky diletant, to "smeruje do riadnych sra.iek".
A to je taky obdivuhodne, jak z fungujiciho webu udelat humus. Tak doufejme, ze to je 100% bio, pac to je taky dneska moderni.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně rychlosti načítání: novinky-a-pripominky-23499-140#p743002
S ostatními problémy ti nepomohou, s bazarem mám společné jen to, že na něm mám uživatelský účet.
S ostatními problémy ti nepomohou, s bazarem mám společné jen to, že na něm mám uživatelský účet.
-
arcilucifer
Bazar se mi otvírá na druhé stránce. I když jsem na první a znovu se přihlasím. Otevře se na druhé.
Dělá vám to taky?
Dělá vám to taky?
Otevírá se normálně na první straně u všech kategorií,které otevřu.
HB blbne zas novým způsobem. Odpovím na dotaz u inzerátu a odpověď se nezobrazuje v seznamu odpovědí, ale pouze u konkrétního inzerátu mě...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Bazar uz fici, nevim jestli to tady bude nekdo cist, kazdopadne DEKUJU!!!
Ahoj, proběhla optimalizace kódu. Zdá se, že úspěšně. Díky za každý pozitivní ohlas.hippo píše: 27.03.2018 4:36 Bazar uz fici, nevim jestli to tady bude nekdo cist, kazdopadne DEKUJU!!!
Frčí moc pěkně,dík!
Jj, je to sakra o něčem jiném.
Na rovinu - už jsem na něj kvůli té pomalosti skoro nelezl prokrastinovat, tak nevím, jestli mám poděkovat.
Ale asi jo... díky. 
| Cruel YT | Cruel sptf
-
arcilucifer
Mě taky ...
I mě, už mě to přestává tady bavit...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Takže musím opět krotit svou euforii ze dne 28.3.18,ale dnes je bazar zase na ho.no.
Server Error...
Po opětovném načtení se zobrazuje.
Server Error...
Po opětovném načtení se zobrazuje.
Zas nejde vkládat fotky na bazar...
Za mě je nyní hudebnibazar.cz jenom velice těžko použitelný. Každou chvíli 500 - internal server error. Což je super když píši odpověď na inzerát a ona se neodešle 
Kytary : Squier Vibe 50s telecaster, Chapman Ghost fret, Chapman ML-3 Modern Pro
Apec : PRS MT-15, Mesa Thiele V30
Krabky : Zoom G3X, Marshall Echohead, Nux OD-3, TC Honey Pot, Boss GE-7
Apec : PRS MT-15, Mesa Thiele V30
Krabky : Zoom G3X, Marshall Echohead, Nux OD-3, TC Honey Pot, Boss GE-7
To mi také dělá...
ten bazar je solidně v řiti!Takhle to zlobí stále!Od 4.4. se nic nezměnilo