hmmm.....zatím bych to nehodnotil zkrze tu kvalitu, ale vypadá to že to bude dobrá relaxovka-takže až budete mít něco kvalitnějšího hned to sem hoďtě u takovéto muziky se bude dobře řídit a nebo usínat....myslím si že to bude dobré....Skannet píše:http://www.bandzone.cz/pipul
Zatím máme jenom pár nahrávek ze zkušebny. Jakýkoli názor (i kritický) je vítán.
Vaše kapely
Re: Vaše kapely
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Taková pochvalaDirX píše: u takovéto muziky se bude dobře řídit a nebo usínat
Cau Wohma, no praveze nic, ale ono spousta lidi tady kritizuje celkem nesmyslny veci, nebo detaily ktery tak kapela treba chce aby to vyzdvyhlo osobitost jejich vlastni hudby, vlastniho zvuku. Kazdej muzikant by to rad podle svyho a pak vznika spousta zajimavych nazoru na to ze ortodoxni grinder soudi metal nebo punk a nelibi se mu to.. A tehle lidi je tady na foru naprosta prevaha..A zase docilit opravdu dobry klvality sam doma ve zkusebne a u komplu, je proste nemozny, takze zase podle me takovy nahravky nema cenu moc soudit. Pokud nedela mix a master nekdo kdo uz ma par nahravek za sebou tak to nemuze proste dobre dopadnout.
Ne jen mi proste prijde vtipny jak se tady spousta lidi hasteri kvuli nesmyslnym a neresitelnym vecem. Ja uz dospel k tomu ze stoji za to nasetrit 40 tis a jit udelat poradnou desku do poradnyho studia. Presne takovou jakou dovoli apec ,moznosti, schopnosti a predevsim napady. A plati ze nejlepsi napad je ten kterej zaujme. Cim vic tim lepsi. Ten kterej zaujme nejvic je nejlepsi.
Ne jen mi proste prijde vtipny jak se tady spousta lidi hasteri kvuli nesmyslnym a neresitelnym vecem. Ja uz dospel k tomu ze stoji za to nasetrit 40 tis a jit udelat poradnou desku do poradnyho studia. Presne takovou jakou dovoli apec ,moznosti, schopnosti a predevsim napady. A plati ze nejlepsi napad je ten kterej zaujme. Cim vic tim lepsi. Ten kterej zaujme nejvic je nejlepsi.
Tak v tom naprosto souhlasimcostha píše:Cau Wohma, no praveze nic, ale ono spousta lidi tady kritizuje celkem nesmyslny veci, nebo detaily ktery tak kapela treba chce aby to vyzdvyhlo osobitost jejich vlastni hudby, vlastniho zvuku. Kazdej muzikant by to rad podle svyho a pak vznika spousta zajimavych nazoru na to ze ortodoxni grinder soudi metal nebo punk a nelibi se mu to.. A tehle lidi je tady na foru naprosta prevaha..A zase docilit opravdu dobry klvality sam doma ve zkusebne a u komplu, je proste nemozny, takze zase podle me takovy nahravky nema cenu moc soudit. Pokud nedela mix a master nekdo kdo uz ma par nahravek za sebou tak to nemuze proste dobre dopadnout.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
rene píše:Tak já teda taky sem zmínim svoji kapelu.
http://bandzone.cz/blackroses
sice ji mam v popisu, ale právě vydáváme desku a dneska jsme zveřejnili první nahrávku. Tak poslechněte a hodnoťte. Dost mě to zajímá
zvuk super a muzika taky, takový příjemný osvěžení od toho metalu co tu drhneme
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
To rene: Líbí se mi to. Fajn zvuk a pohodička hudba.
rene: presne jak rika crowley...zvuk paradni, tesim se na další songy a házím do oblíbenejch 
Díky za kladný i ostatní názory. Máme celkem 5 skladeb, po křtu se objeví asi všechny. Rád bych vás na ten křest pozval, akce už je v plném proudu, ale holt když se dozvíte, že Bunkr je už zavřenej a nikdo o tom nevěděl, tak pak je s tim práce. No jinak 26.2. by to mělo bejt tak jestli to tam nakonec bude, tak je každej zvanej, ale to do týhle sekce moc nepatří 
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Opravdu na nas nikdo nic nerika? Kurnik teda

Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
To Kiwi : Poslouchal sem to a musim říct, že vaše hudba neni špatnej nápad, ale moc se mi nelíbí zvuk tý doprovodný kytary. Jinak to docela dobře šlape, váš sólák nehraje vůbec špatně, no a basa tak GK samo o sobě, že 
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
příjde mi že v prvním songu kolem 0:55 jsou ty druhé hlasy na první poslech takové clustrovité... jako byste nevěděli co tam vastně máte zpívat...KIWI píše:Opravdu na nas nikdo nic nerika? Kurnik teda![]()
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
0:55 rikas? Hm, nevim co to znamena clustrovite, ale je to tam presne jak ma byt.annY:. píše:příjde mi že v prvním songu kolem 0:55 jsou ty druhé hlasy na první poslech takové clustrovité... jako byste nevěděli co tam vastně máte zpívat...KIWI píše:Opravdu na nas nikdo nic nerika? Kurnik teda![]()
rene: Diky moc, ten solak neni solak ale nas zpevak
Pokud jde o basu, tak sice vse v zajmu kapely, ale stejne me mrzi ze tam nejsem az tak moc slyset (kolegove basaci to znaji - snazite se vymyslet zajimavou linku a pak nejste vubec slyset
Jinak zvuk mi neprijde nijak extra, moc to cvaka misto aby to konkretne prdelo. Ale nevim cim to je, asi si dam struny vys.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Já si docela to cvakání oblíbil,docela to ten tón nabrousí, no fakt je, že ten zvuk mam trochu jinej a je to do jiný hudby.KIWI píše:Pokud jde o basu, tak sice vse v zajmu kapely, ale stejne me mrzi ze tam nejsem az tak moc slyset (kolegove basaci to znaji - snazite se vymyslet zajimavou linku a pak nejste vubec slyset)
Jinak zvuk mi neprijde nijak extra, moc to cvaka misto aby to konkretne prdelo. Ale nevim cim to je, asi si dam struny vys.
clustrovité myslím něco jako shlukovité... prostě v první chvíli mi to přišlo falešné ale když jsem si to přehrál víckrát za sebou a identifikoval každý hlas zvlášť tak mi to tam docvaklo... jako máte to tam určo podle plánů dobře akorát že když už to znáte a víte jak to má být tak to slyšíte jinak než když to já slyším poprvé...KIWI píše:0:55 rikas? Hm, nevim co to znamena clustrovite, ale je to tam presne jak ma byt.annY:. píše:příjde mi že v prvním songu kolem 0:55 jsou ty druhé hlasy na první poslech takové clustrovité... jako byste nevěděli co tam vastně máte zpívat...KIWI píše:Opravdu na nas nikdo nic nerika? Kurnik teda![]()
Pobavime se o tom kdyztak s klukama jestli tam neni neco nicht olrajt.
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
kiwi:
prvni pisen: trochu mi (me osobne) vadi (v base samoze) takovej ten prechod v ty pochodovity casti - jako by nemel klid; proste z nej mam pocit, jako "by to najednou bylo pozde a zacal's to dohanet". ale nijak jsem to nezkoumal...
jinak parada
prvni pisen: trochu mi (me osobne) vadi (v base samoze) takovej ten prechod v ty pochodovity casti - jako by nemel klid; proste z nej mam pocit, jako "by to najednou bylo pozde a zacal's to dohanet". ale nijak jsem to nezkoumal...
jinak parada
fretless a 6tka od Petra Minaříka, jazzbass od Jardy Ubla, hlavy Peavey MAX160 a Eden WTX260, 2x box Hocke 1x12", mulťák Zoom B2.1u, trombon King 3B
http://bandzone.cz/sunday4
http://bandzone.cz/sunday4
Diky, ale vubec netusim co mas na mysli, ani kterou cast pisne, ani co s ti klidem?heczis píše:kiwi:
jinak parada
Ok měl sem spíš říct relaxančí hudba a basta....žebrák píše:Taková pochvalaDirX píše: u takovéto muziky se bude dobře řídit a nebo usínat
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
hej moc pekne! libi se mi moc to krapet netradicni frazovani zpevu, trosku mi to pripomelo kapelu prouza - to jejich cd v tichosti to me uplne dostalo.. jen tak dal!rene píše:Tak já teda taky sem zmínim svoji kapelu.
http://bandzone.cz/blackroses
sice ji mam v popisu, ale právě vydáváme desku a dneska jsme zveřejnili první nahrávku. Tak poslechněte a hodnoťte. Dost mě to zajímá
Bigbítová kapela mého strejdy..... http://www.aresmusic.cz
Ibanez GRX20 line6 spider IV 15
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
naše promo 
http://bandzone.cz/terrorincognita
neni to uhlazené, spíš hrubé jak šmirglpapír
co my metaláci používáme místo hajzl papíru,...
http://bandzone.cz/terrorincognita
neni to uhlazené, spíš hrubé jak šmirglpapír
Terror Incognita